Şimdi Ara

ingilizce ödevim çevirebilecek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ödevim ingilizcede ceviri varda daha büssürü vardı bunları ceviremedim kısa kısa bunları cevirebilecek arkadaşa cok minnettar olurum

Power supply

A power supply unit (PSU) converts alternating current (AC) electric power to low-voltage DC power for the internal components of the computer.
    Laptops are capable of running from a built-in battery, normally for a period of hours

Storage devices

Computer data storage, often called storage or memory, refers to computer components and recording media that retain digital data.
    Data storage is a core function and fundamental component of computers.

Input

Input devices allow the user to enter information into the system, or control its operation. Most personal computers have a mouse and keyboard,
    but laptop systems typically use a touchpad instead of a mouse. Other input devices include webcams, microphones, joysticks, and image scanners

Output device

Output devices display information in a human readable form. Such devices could include printers, speakers, monitors or a Braille embosser

• güncel arkadaşlar
  • yokmu arkadaşlar cevirebilecek biri
  • Zamanım olsa çevirmende yardımcı olurdum dostum ama ben de son derece meşgulüm bu haftalarda. Yazılıydi vs. Eğer haftaya kadar beklerse haftaya bu gün ya da haftasonuna bir şeyler yaparız ama ödevdeki cümlelerin sana ait olmadığı bir mil öteden anlaşılıyor. Bu tür ödevleri kolaylaştırmak varken neden zoru tercih ediyorsunuz bunu anlamakta güçlük çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağı
    güç kaynağı ünitesi bilgisayarın iç bileşenleri için (psu) alternatif akım (AC) elektrik enerjisini düşük voltajlı DC (doğru akıma) çevirir.
    dizüstü bilgisayarlar dahili bataryaları kullanabilirler, genel olarak bir kaç saat sürer. (period of hours söz öbeğini birkaç saat şeklinde çevirdim)

Depolama cihazları
    bilgisayar veri depolama birimi, genelde depolama yada bellek olarak bilinir, bilgisayarın veriyi muhafaza eden ve medyayı kayıt eden bileşene verilen addır.
    veri depolama bilgisayarın temel bileşenlerinden biridir.

Girdi
    girdi cihazları kullanıcının sisteme bilgi girmesine ve kullanıcının işlemi kontrol etmesine yarayan cihazlardır. çoğu kişisel bilgisayarlarda (PC) klavye ve fare vardır. fakat dizüstü bilgisayarlarda genelde fare yerine tpuchpad (dokunmatik fare) vardır. diğer girdi cihazları webcam, mikrofon, oyun kolu ve tarayıcılardan oluşur.

Çıktı
    çıktı cihazları bilgileri insanların okuyabileceği formda görüntüler. bu cihazlar yazıcı, hoparlör, ekran veya Braille embosser'dan oluşur.

Braille embosser: körler için braille alfabesine göre çıktı alan yazıcıymış, wikipedi'den bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenomenon -- 3 Haziran 2014; 21:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çeviri yapabilecek var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.