Şimdi Ara

İngilizce Öğr.Mezunu alternatif ne iş yapar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Evet mezun çok iş var ama dil istiyorlar.

Sanırım bu cümlenizde virgül kullanılmamasından dolayı bende yanlış bir algı oluştu İngilizce konusunda sizinle kesinlikle katılıyorum. Fakültedeki arkadaşlarımın bile ing. seviyesi a2-b1 arası.
    İnsanlar sürekli ikinci yabancı dil öğrenmeye çalışıyor, daha ing. seviyeleri intermediate ın üzerine çıkamamışken. Yapılan en büyük hatalardan biri bu. Şu an bu forumun bile %80 i ing. bildiğini sanıyor. Ama gerek özel sektör olsun gerekse kamu "perfect" seviye ing. gerektiriyor.

Yabancı dil forumundaki konularınızı görmüştüm. Siz galiba hobi olarak yapıyorsunuz bu dil öğrenme işini Şu anda kaç dil biliyorsunuz b2 ve üzeri? Bir de, pragmatist olacak ama, iş ve ya günlük hayatınızda ne gibi faydalarını gördünüz ? Yoksa sadece hobi olarak kaldı mı? Yds IELTS gibi sınavlarla belgelediniz mi öğrendiğiniz dilleri?

• Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Hobi için dil mi öğrenilir hocam Tabiki hobi değil.
    İngilizce(advanced)
    İspanyolca(Upper intermediate)
    İtalyanca(Upper intermediate.Fakat ilgilenmediğim için unutuyorum)
    Portekizce(advanced)
    YDS sınavına girip dil tazminatı alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Hobi için dil mi öğrenilir hocam Tabiki hobi değil.
    İngilizce(advanced)
    İspanyolca(Upper intermediate)
    İtalyanca(Upper intermediate.Fakat ilgilenmediğim için unutuyorum)
    Portekizce(advanced)
    YDS sınavına girip dil tazminatı alabiliyorsun.

Dil tazminatı hakkında bilgim var. Her kamu kurumunda geçerli mi bilmiyorum ama dışişleri meslek memurluğunu araştırırken öğrenmiştim ben de. Sanırım 100-120 lira arası bir ödenek. Hobi olarak öğrenen de vardır illaki. Forumda birinin 4 dili aynı anda öğrenme konusu vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Aldığın puana göre alacağın para değişiyor.
    4 dili aynı anda mı? İşte o zaman o diller hobi olarak kalır.O konuyu merak ettim ne yaptı acaba?Bırakn 4 dili 2 dil bile bir arada gitmiyor.
    Ben İspanyolca ve Portekizce'yi karıştırdım bir arada.3-4 ayda zor düzelttim.Her şey benziyor ama anlam farklı.Aynı anda olmaz.Farklı dil ailesi olsa bile insanı muazzam derecede yoruyor.
    Ben aslında çok yanlış program yapıp geleceği düşünmeden seçim yaptım.Türkiye'de İspanyolca,İtalyanca,Portekizce neredeyse hiç işe yaramıyor.
    Bu diller yerine Arapça,Rusça öğrenmek daha doğru.Çince'de var fakat o kadar sabrım yok benim.Şuan Rusça öğreniyorum.
  • İngilizcenin ne kadar iyi olduğuna bağlı olarak turist rehberliği, dış ticaret, yurtdışı eğitim danışmanlığı pasaport polisliği direk yapamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum_m

İngilizcenin ne kadar iyi olduğuna bağlı olarak turist rehberliği, dış ticaret, yurtdışı eğitim danışmanlığı pasaport polisliği direk yapamıyorsun

Pasaport poliisi nasil olucaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BerlinDuvarındakiÇatlak

quote:

Orijinalden alıntı: forum_m

İngilizcenin ne kadar iyi olduğuna bağlı olarak turist rehberliği, dış ticaret, yurtdışı eğitim danışmanlığı pasaport polisliği direk yapamıyorsun

Pasaport poliisi nasil olucaz?

dostum oncelikle burdaki testi yap bakalim sonuc ne cikiyor

https://forum.donanimhaber.com/m_121010709//tm.htm#121088588

cikan sonuc gercekten cok kesin, daha testin yanilttigi olmadi, sende gir cikan sonuca gore seceneklerini 3 meslege indirge ardindan haber ver , cevabini bekliyorum

• Resim yuklemeye calistim ama beceremedim telefondan , en yuksek oranlar ogretmen tecruman turizm hotel vs

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.