Arkadaşlar ben şu an follow me kullanıyorum.52. derse geldim az kaldı bitmesine.Başka önerebileceğiniz setler varmı?
Set derken böyle cd den falan mı ?Yoksa böyle videolu falan mı öğretiyor internetten? Öyle ise İspanyolca'da var mı ?
tell me more .
Site istersen ; ingilizce.tk
Gramerde ve konuşmada geliştiririm pratik yaparım hemde bi kaç kız görmek istiyorum dersen ;
justin.tv
Bunun gibi İspanyolca öğreten var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
tell me more .
Gramerde ve konuşmada geliştiririm pratik yaparım hemde bi kaç kız görmek istiyorum dersen ;
justin.tv
açarımsın biraz bunu :D
Ben açıkçası daylight ingilizce eğitim setini tavsiye ederim.70 cd'lik 65 bölüm konuları öretip 5 bölümde sırf kelime öretimine yönelmişler.Bencce gayet doğal yollarla öreten bi set...
quote:
Orjinalden alıntı: Org.Special
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
tell me more .
justin.tv
açarımsın biraz bunu :D
Tell me mora 4 gb'lık süper bir set . Yani seviyelere göre seni geliştiriyor 0'dan başlarsın istediğin kadar geliştirirsin .
İngilizce.tk güzel bir ingilizce sitesi ordan faydalanabilirsiniz yine .
Justin.tv ' de ise kızlara iltifat yapıcam diye gramer falan kasarsınız uhauzah
bu setleri nerden alabiliriz ayrica justun.tv ne oluyor siteye girdim videolardan baska bir sey goremedim
quote:
Orjinalden alıntı: gael
bu setleri nerden alabiliriz ayrica justun.tv ne oluyor siteye girdim videolardan baska bir sey goremedim
Yahu saat farkı var gece takılıcaksın . Güzel kızlar geliyor Sağ taraftaki chat yerinden ingilizce konuşuyorsun birnevi pratik yapıyorsun işte
cnbc-e dizi sezonu
en kral settir :)
dikkat ederek izlersen birşeyler anlama amaçlşı ingilizceni geliştirebilirsin cok iyi şekilde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme