Şimdi Ara

__ -- İNGİLİZCE ÖĞRENME PORTALI-- __ (kaliteli bedava içerik siteleri) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
237
Favori
220.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki

__ -- İNGİLİZCE ÖĞRENME PORTALI-- __ (kaliteli bedava içerik siteleri)

(En Son Oy Tarihi: 18.7.2023)
Giriş
    Ücretsiz İngilizce Dersleri » Okuma Parçaları ve Diyaloglarla İngilizce Öğrenin · www.EasyLang.com
    http://www.kolaydil.com

Bu siteyi de yeni keşfettim arkadaşlar. Okuyarak, dinleyerek, çevirerek ve alıştırmalar çözerek ing öğretiyor ve üzerine geldiğiniz her kelimenin üstünde hemen türkçe karşılığı çıkıyor. Okuma parçalarında bilmediğimiz kelimeleri sözlükten arama derdi de yok. Tamamen ücretsiz. Sadece üye olmanız gerekiyor. Umarım beğenirsiniz.

• Arkadaşlar paylaşımlar çok güzel ama genelde pekiştirme geliştirme üzerine sanırım.

İngilizceyi sıfıra yakın bilgiye sahip olan birinin yapması gereken ilk iş ne olabilir. Önerebileceğiniz bir site adresi veyahut ücretsiz eğitim seti linki verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

Arkadaşlar paylaşımlar çok güzel ama genelde pekiştirme geliştirme üzerine sanırım.

İngilizceyi sıfıra yakın bilgiye sahip olan birinin yapması gereken ilk iş ne olabilir. Önerebileceğiniz bir site adresi veyahut ücretsiz eğitim seti linki verebilir misiniz ?

ingilizce de cümle nasıl kurulur onun mantığını iyi bir şekilde anlamalısın ilk önce.
  • quote:

Arkadaşlar paylaşımlar çok güzel ama genelde pekiştirme geliştirme üzerine sanırım.

al bi gramer kitabı otur çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutella19

quote:

al bi gramer kitabı otur çalış

şükrücan tanıdım seni :D
  • A-2 kurundayim hala tek tük konusabiliyorum. Speaking yapamiyorum. Konusurken heyecan yapiyorum ve bildigim cumleleri de unutuyorum
  • Tüm yazılanları okumadım ama okuyacağım. Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkürler.Konunun en başında verdiğiniz sitelerin kullanımı ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz. İngilizce öğrenmeye çalışıyorum ama daha en başındayım bu yüzen nasıl yapacağımı nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Harika bir paylasım olmus

wordexam ve livemocha harika sitelermiş
    özellikle hiç bilmeyenlere livemocha tavsiye ederim resimli ve türkçe anlamı ile ögretiyor bunlara gunde bir saat calissanız 3 ay içinde çok faydasını görürsünüz.

tatildeyken iran ve rusla tanıstım kızlar super ingilizce biliyor ben anlıyorum ama cevap cok zor veriyorum yemin ediyorum iphonedan çeviri kullandım cevap verirken ne olursa olsun ingilizceyi mutlaka çok iyi bilmek gerekiyor her konuda lazım oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turqai

http://www.kolaydil.com

Bu siteyi de yeni keşfettim arkadaşlar. Okuyarak, dinleyerek, çevirerek ve alıştırmalar çözerek ing öğretiyor ve üzerine geldiğiniz her kelimenin üstünde hemen türkçe karşılığı çıkıyor. Okuma parçalarında bilmediğimiz kelimeleri sözlükten arama derdi de yok. Tamamen ücretsiz. Sadece üye olmanız gerekiyor. Umarım beğenirsiniz.

konuşulanı anlama amaçlı çok güzel egzersizler var bu sitede. teşekkürler.

• zor iş..
  • Eğer biraz ingilizce bilen varsa türkçe anlatımıda olan çoğu kişiye göre tartışmasız en iyi kitap els enligsh grammar inside and out bu yayının dergileride muazzam iyidir fakat yayınları pahalı
  • conquerenglish.com
    Conquer English - İngilizce eğitim kaynakları.
    http://conquerenglish.com
    denemelisiniz... 2 ders göster sonra para iste tarzı bir ingilizce site değil tamamiyle ücretsiz bir site...

Vimeo
    Conquer English Technologic'teydi.
    http://vimeo.com/27306696

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreammaster768 -- 6 Ağustos 2011; 13:36:53 >

• geliştirmem gerekiyor takipdeyim
  • rezerved paylasım ııcn tesekkurler
  • mesajım bulunsun
  • www.ingilizcevideo.com
    İngilizce Video – Ücretsiz İngilizce Video Dersler
    http://www.ingilizcevideo.com
  • aklıma takılan birkaç şey var
    1-the book ile book arasındaki fark ne?the nedir olmadan olmaz mı kelımeler anlısılmaz mı the nıcın kullanılır?
    2-nba izliyordum yorumcular böyle dedi:two time ve are you kid me? two times ve are you kidding me olması gerekmıyor mu ama nba'de dediler.3
    3-somebody is watching you derken biri mi seni izliyor yoksa birileri mi kastediyor?aynısı nobody anybodoy icin de gecerli.eger cümlede is are yoksa nasıl anlayacagız plural mı yoksa sıngular mı oldugunu?
    4-bir film var adı the cry of the owl diye.yine aynı muhabbet 1.sorumla ilgili.cry of owl desek ne olur?
    tesekkürler
  • teşekkürler
  • paylaşım için teşekkürler,bu siteler geçici olarak faydalı oluyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreatinfosfat

paylaşım için teşekkürler,bu siteler geçici olarak faydalı oluyorlar .

geçici derken ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.