Şimdi Ara

__ -- İNGİLİZCE ÖĞRENME PORTALI-- __ (kaliteli bedava içerik siteleri) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
237
Favori
220.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

__ -- İNGİLİZCE ÖĞRENME PORTALI-- __ (kaliteli bedava içerik siteleri)

(En Son Oy Tarihi: 18.7.2023)
Giriş
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sitelerden hangisi en yararlı bana sade bir şekilde konu anlatacak site lazım baştan sona ingilizceyi anlatacak normalde mesela teknofem tarzı ingilizce sitesi var mı ?
  • bir diğer tavsiye, englishcentral.com
  • www.youtube.com
    404 Not Found
    http://www.youtube.com/user/TheCengizhoca
    yeni başlayanlar için anlatımı çok iyidir Cengiz Hocanın

engvid.com eğer duydugunu azda olsa anlayabiliyorsanız burayı takip edin derim popüler bir site sayılır,harfleri kelimeleri nasıl telafuz edeceğiniz hakkında güzel videoları vardır, video altında quizleri vardır hocaları çok samimi bir şelikde anlatır özellikle Ronnie :) 7 tane hoca vardır ve alışılagelmiş şekilde ders anlatmazlar kafalarına göre anlatırlar yani geniş anlatmazlar mesela simle present tense i 40 dk anlatıp konuyu kapatmazlar detay detay anlatırlar vi videoda now la still in farkını anlatırken başka bi videoda listen la hear ın farkını anlatır. anlatır işte dedim ya biraz duydugunuzu anlamalı ve biraz altyapı lazım duydugunu anlama yeteneginizide geliştirir hem :) şuan aktif bir sitedir 2-3 günde video çıkar isterseniz youtube dan takip edebilirsiniz hocaları :)

• www.voscreen.com
    Voscreen - life itself
    http://www.voscreen.com
    diye bir site açılmış. size video izleterek ingilizce öğretiyor. hem geliştirici hemde müthiş eğlendiren bir site. ingilizce öğrenmek veya geliştirmek isteyen bütün arkadaşlara tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secondside -- 15 Ağustos 2012; 15:45:04 >
  • http://www.ingilizdili.net sıfırdan başlayacaklar için açıklamalar doyurucu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: secondside

http://www.voscreen.com diye bir site açılmış. size video izleterek ingilizce öğretiyor. hem geliştirici hemde müthiş eğlendiren bir site. ingilizce öğrenmek veya geliştirmek isteyen bütün arkadaşlara tavsiye ederim...

evet siteye girdim. gerçekten çok faydalı. çekirdek çitlemek gibi bırakamıyorum. çeviriler çok iyi. teşekkürler secondside

• quote:

Orijinalden alıntı: saffetanılkaya

quote:

Orijinalden alıntı: secondside

http://www.voscreen.com diye bir site açılmış. size video izleterek ingilizce öğretiyor. hem geliştirici hemde müthiş eğlendiren bir site. ingilizce öğrenmek veya geliştirmek isteyen bütün arkadaşlara tavsiye ederim...

evet siteye girdim. gerçekten çok faydalı. çekirdek çitlemek gibi bırakamıyorum. çeviriler çok iyi. teşekkürler secondside

asıl ben teşekkür ederim saffet, yararlı olabildiysem ne mutlu bana...:)

• bu arada yaptığımız punları paylaşırsak güzel olur :))

• mükemmel site ve harika bir öğretmen ve eğitim gönüllüsü ve yardımsever Allah razı olsun böyle insanlardan..
  • http://www.ingilizcevideo.com/
    Videolarla ingilizce çalışmak isteyenlerin kullanabileceği bir site
    istenmeyen ve video önünde açılan pop up reklamların kesinlikle olmadığı ve üyeliksiz tüm videolara ulaşabildiğiniz bu siteyi sizlerle paylaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonathan1980tr

http://www.ingilizcevideo.com/
    istenmeyen ve video önünde açılan pop up reklamların kesinlikle olmadığı ve üyeliksiz tüm videolara ulaşabildiğiniz bu siteyi sizlerle paylaşıyorum

Hocam güzel site sağolun..

Nacizane bir kaç fikrimi paylaşabilirmiyim.

Sitenin genel görünümü ve menüleri güzel.

Ancak hocam, bu tarz sitelerde bence en önemli şey bir ders planı ve müfredatının olmasıdır, ve bu dediğim tarzda site sayısı çok az..
    Mesela ben birisine ingilizce ile ilgili birşey tavsiye ettiğimde bak şu sitedeki ders ve ona bağlı etkinlikleri takip et diyebiliyorsam harika olur, bu konuda otorite bir gramer kitabının gidişatı örnek alınabilir..

Örneğin; 6 seviye olacak; beginnerden sonuna kadar yada 3 seyiye olacak elemantary vs...

Şu anda sizin site güzel ve ihtiyacı olan istediğini seçer izler biçiminde tasaarlanmış..

sadece fikir tabi hocam....iyi çalışmalar..

• simple ingilizce news sitesi işime yarayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

Ancak hocam, bu tarz sitelerde bence en önemli şey bir ders planı ve müfredatının olmasıdır, ve bu dediğim tarzda site sayısı çok az..
    Mesela ben birisine ingilizce ile ilgili birşey tavsiye ettiğimde bak şu sitedeki ders ve ona bağlı etkinlikleri takip et diyebiliyorsam harika olur, bu konuda otorite bir gramer kitabının gidişatı örnek alınabilir..

Örneğin; 6 seviye olacak; beginnerden sonuna kadar yada 3 seyiye olacak elemantary vs...

Şu anda sizin site güzel ve ihtiyacı olan istediğini seçer izler biçiminde tasaarlanmış..

ya arkadaşlar o deilde benm ing öğretmenim (lisesondayım) istediğin kadar inglzce öğren gidip yaşamadıkça 1 senede en fazla unutursun dedi hevesim kırıldı bazı arkdslarım yabancılarla gayet güzel konuşabiliyor yurtdışına gitmediler acaba 1 sene boyunca ( ünivrste hazrlık) ing çalışsam (dil kursunada gidebilrm) konuşma düzeyine getirebilrmiyim bi yabancıyla takılmadan ing konuşabilirmiyim?

• ilk sayfayı güncellemenin zamanı gelmişte geçiyor bile.

Kısa zamanda bir güncelleme yapacağım.

yeni faydalı ve değişik yöntemler barındıran site önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 3 Eylül 2012; 14:31:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.
    Fakat eleştirilerinizin çoğuna katılmadığımı belirtmek isterim. Öncelikle hergün siteye giren yüzlerce insandan hangisine göre müfredat ve ders planı hazırlanabilir ki? Herkesin seviyesi ve ingilizce düzeyi çok farklı. Sitede yer alan eğlence bölümündeki videolar hariç tüm videolar intermediate düzeyden başlıyor. Ayrıca tüm gramer konularının siteyi dikkatle incelediğinizde kategorilere ayrıldığını görebilirsiniz. Böylelikle dilbilgisine dair tüm konulara rahatlıkla erişim imkanı sunulmuş durumda.
    Bununla birlikte sıfırdan başlayacaklar için zaten bir dilseti çalışması yürütmekteyim. Buraya tıklayarak buna da ulaşabilirsiniz.
    Fakat ingilizce hiçbir zaman sadece dilbilgisinden oluşmaz. Konuşma ingilizcesi ve duyduğumuzu anlama da son derece önemlidir. Bu kategorilerin de siteden dikkatle izlenmesi gerekiyor. Maalesef ülkemizin dil eğitim sistemi de halen sadece gramer tabanlı gidiyor. Bundan dolayıdır ki Türkler ingilizce gramerinde başarılıdır ama konuşmada zayıftırlar diye yerleşmiş bir söz var.
    Tüm bunların yanı sıra şunu da ekleyerek tamamlamak isterim. Sitede yaklaşık olarak 3850 adet video yer almakta. Bu alanda ingilizcevideo.com şu anda dünyadaki sadece ingilizce video ders paylaşan siteler arasında açık ara birinci sırada. Bu kadar videoyu teker teker izleyerek seviyelerini ve derslere dair özetlemeleri düzenleyip bir müfredat dahilinde işlemek mümkün değil.
    Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. İngilizce çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

ilk sayfayı güncellemenin zamanı gelmişte geçiyor bile.

Kısa zamanda bir güncelleme yapacağım.

yeni faydalı ve değişik yöntemler barındıran site önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

çok iyi olur hocam
  • mesaj bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.