merhaba arkadaşlar bilgisayar mühendisi olmayı hedefliyorum ingilizce öğrenmem şart ve yabancı dilim kötü internette eğitim setleri var bir kursa gitmeden en azından giriş yapmak temeli atmak istiyorum sizce hangi eğitim setinden nasıl başlamalıyım ? daylight ın falan eğitim seti var iyimidir? teşekkürler
Hocam etkilipratikingilizce.com diye bir site var kurucusu burak abi onun mail listesine abone ol cok faydalı önerilerde bulunuyor birde bazı eğitim setleri nette var indir dene bir nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yavuz bey merhaba,
Oxford English Dil Öğretim Setini tavsiye ederim. 6 cilt + ses sistemi kasetleri CD ye çevirmeniz gerekir.
Başlangıç seviyesinden - ileri seviyeye kadar bilgi içeriyor. Grammer + Kelime + Güncel Konuşma Diyalogları var. Ömür boyu başucu yapabileceğiniz, kendi kendinize çalışabileceğiniz bir kitaptır. Bende işadamı, mühendisler vb. tüm öğrencilerime bu kaynaktan öğretiyorum.
iyi çalışmalar
Kemal SARIGÜL İngilizce Eğitmeni
quote:
Orijinalden alıntı: kemal hoca ingilizce
yavuz bey merhaba,
Oxford English Dil Öğretim Setini tavsiye ederim. 6 cilt + ses sistemi kasetleri CD ye çevirmeniz gerekir.
Başlangıç seviyesinden - ileri seviyeye kadar bilgi içeriyor. Grammer + Kelime + Güncel Konuşma Diyalogları var. Ömür boyu başucu yapabileceğiniz, kendi kendinize çalışabileceğiniz bir kitaptır. Bende işadamı, mühendisler vb. tüm öğrencilerime bu kaynaktan öğretiyorum.
iyi çalışmalar
sağolun hocam teşekkürler şu tercih süresi bitsin hemen araştıracağım
quote:
Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş
Hocam etkilipratikingilizce.com diye bir site var kurucusu burak abi onun mail listesine abone ol cok faydalı önerilerde bulunuyor birde bazı eğitim setleri nette var indir dene bir nasıl
hocam daylight ı indirmiştim önceden birde oxfordun varmış sağolsun kemal bey önerdi tercih süresi bi bitsin açık kafayla bakıcam hepsine burayada yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzFK
quote:
Orijinalden alıntı: kemal hoca ingilizce
yavuz bey merhaba,
iyi çalışmalar
sağolun hocam teşekkürler şu tercih süresi bitsin hemen araştıracağım