Şimdi Ara

İngilizce öğrenmek için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu yıl liseyi bitirdim ve ve bidahaki dönem üniversiteye başlayacağım. Ve büyük ihtimal ingilizce eğitim veren bir okul olacak. Hazırlık var ama ben hazırlığı geçmeyi ya da yarım dönem okumayı istiyorum. Tek başıma ingilizce çalışacağım. Neler önerirsiniz? Ve baştan ayrıntılı bir şekilde ingilizce anlatan bir kitap önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle sen gramer mi yoksa kelime konusunda mı kendini geliştirmek istiyorsun?
  • Arkadaşlar şunun farkına varın artık,DİL ÖĞRENİLMEZ YAŞANIR.Hayatı formülize edemezsiniz..Anlar ve sahneler vardır, yaşarsınız..İngilizce konuşmaya karar veripte eğitim almaya başladığınız ilk gün,dilinizden ingilizce kelimeler dökülmüyorsa bu işte bi hata var demektir..Elbette her işin bir kuralı vardır ama kuralların altında ezilmenin de manası yok..Rahat olun ,anı yaşayın,bu dili sadece yaşayarak konuşabilirsiniz..Fazla edebiyata gerek yok..Senelerdir edindiğim tecrübeme dayanarak size bir link veriyorum,artık nasıl ingilizce konuşucam diye düşünmeyin,bana da dua edin..

https://youtu.be/0nh_iGZI2xE

ÜCRETSİZ BİR DENEME DERSİ ALIN , GÖRECEKSİNİZ ARTIK İNGİLİZCE DİYE BİR SORUNUNUZ OLMAYACAK..

• evde video izle bu işi kurslardan çok daha iyi yapan youtuberler var. kursa gidip zarar etme. hocanın 2 saatte anlatığını 15 dk da daha dolu ve güzel anlarsın ev rahatlığında çayını kahveni kurabiyeni alırsın oh mis ama dikkat et en az günde 2 3 saat çalışman lazım. kursa gidiyorum 6 saat ne öğreniyorum must have to ulan ben onu zaten youtube de 15 dk da öğreniyorum kalan 5 saate de voscreen çalışırım kelime ezberlerim. kurs bence tamamen zaman kaybı. evde çok rahat a1 a2 hatta b1 ortalarına kadar gelirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.