Şimdi Ara

İngilizce öğrenmem lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise son sınıfdayım. Çok iyi şekilde ingilizce konuşmam gerektiğinin uzun zamandır farkındayım. Eğitim almam için maddi durum yok. Üniversitede yabancı dil ne derecede öğretiliyor bilmiyorum. Nasıl fırsatlar çıkar karşıma bundan sonra. Malum Türkiye de dil öğrenilmiyor. Tecrübeli büyüklerim kaygıma bi çare bulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SENTINEL -- 3 Mayıs 2016; 0:32:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saati 50tl den ingilizce dersi verilir. 75tl ye rusca dersi de var

• Türkiye'de dil öğrenilmiyor dediğin için sana hiçbir yardımda bulunmayacağım. Önce eziklik psikolojisinden çık sonra dil öğrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertKnepperLoL -- 3 Mayıs 2016; 0:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SENTINEL

Lise son sınıfdayım. Çok iyi şekilde ingilizce konuşmam gerektiğinin uzun zamandır farkındayım. Eğitim almam için maddi durum yok. Üniversitede yabancı dil ne derecede öğretiliyor bilmiyorum. Nasıl fırsatlar çıkar karşıma bundan sonra. Malum Türkiye de dil öğrenilmiyor. Tecrübeli büyüklerim kaygıma bi çare bulun.

full turistin oldugu bir yerde garsonluk yap
  • There is a so easy way. If you really want to learn, you must study hard. what are we supposed to say? Do you think there is simulation about english?

• RobertKnepperLoL kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmış. Türkiye'de kalarak, diyaloğa girmeden öğrenilmiyor. Yani yabancı dil konuşmak zorunda olunmadığı zaman konuşma dili öğrenilmiyor. Yoksa bende severim ülkemi. Yurtdışında vakit geçirmek gerekiyor. Ona değinmek istedim.

• 4 yıldır altyazılı yabancı dizi , film - bilgisayar oyunları - youtube videolar izledim. Biraz gelişti ama hala tam anlamıyla ingilizce öğrenmiş değilim. Aslında basacaksın parayı 6 ay yurtdışına çıkacaksın nasıl ingilizce öğreniyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Heh işte kanka bahsettiğim bu. Sormak istediğim üniversite de bunun gibi fırsatlar geçiyormu insanın eline.

• quote:

Orijinalden alıntı: SENTINEL

Heh işte kanka bahsettiğim bu. Sormak istediğim üniversite de bunun gibi fırsatlar geçiyormu insanın eline.

Erasmus var iste. Neyi soruyorsunuz anlamadim ki

• Türkiyede her dil öğrenilebilir, kulaktan dolma bilgilerle herkes bir şey söylüyor. Yoksa boğaziçi, itü, odtü gibi okullarda bir kısım seçkinin konuştuğu bir dil olurdu, hayır oradaki herkes konuşuyor.

Şayet italyanca öğreniyorum, türkiyedeyim, ingilizce kaynaklarla öğreniyorum. Çünkü lise çağımda çalışıp çabaladım ingilizce öğrendim, kaynağı sen yaratırsın unutma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thesis Statement kullanıcısına yanıt
    Erasmus için okuduğun bölmün ingilizce olup olmaması farkediyormu?. İngilizce bölümlerin avantajı varmı? gibi birsürü soru var aklımda. Sınav ve tercih dönemi yaklaşıyor sonuçta.

• Hazırlıkta öğrenirsin.
  • SENTINEL kullanıcısına yanıt
    uzun bi süren varsa senin daha 4 sene üniversten var yani bu yeter alt yazılı dizi izleyerek baya geliştirirsin kelime hazneni çümle kurmak biraz zor gelir ilk başlarda onada alışırsın net söylüyorum en kolay ve eylenceli yolu bu.ben 4-5 yıldır anime izliyorum artık japonca konuşabilir duruma geldim ingilizcemde aynı şekilde liseden çıktığımda nerdeyse hiç bi şey bilmiyordum kafamıza dayatmışlardı tensler mensler dizi izleyerek onuda baya geliştirdim sanada öneririm.

Düzenleme : arkadaşların dediği gibi eğer hızlı öğrenmek istiyorsan yabancıların gitiği bi kafede çalışmak yada yurt dışına çıkmak baya hızlandırıyo olayı çünkü öğrenmek zorunda oluyosun zorlayınca ister istemez öğreniyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0841C1267 -- 3 Mayıs 2016; 2:00:47 >
  • Şimdiye kadar gördüğüm en güzel ve yararlı yabancı dilinizi geliştirebileceğiniz sitenin linkini veriyorum.Çok geniş çaplı ve detaylı bir sitedir kolay gelsin.
    http://link.tl/Oaph
    interpals
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.