Şimdi Ara

İngilizce Öğretmenin doğum günü nasıl kutlanır yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi akşamlar :) İngilizce öğretmenimin yarın doğum günü olduqu için şöle güzel bir doğum günü mesajı yazmak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler iyi forumlar

• hepi börtdey tiçır
  • Ona şöyle bir mesaj yaz...

"Ezekiel 25:17...
    ... The path, of the rightoues man is beset on all sides by the inequites of the selfish, and the tyranny of evil men. Blessed, is he who in the name of charity and justice, shepwards the weak through the valley of darkness but he is truly his brothers keeper and the finder of lost children and i will strike down upon thee with great vengeance and furios anger those who attempt to poison and destroy my brothers... AND YOU WILL NOW MY NAME IS THE LORD!!! WHEN I LAY MY VENGEANCE UPON THEE!!!"

Bunu yaz altına da hepi börttey tuu yuu de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScramJet -- 11 Eylül 2009; 22:53:47 >
  • Bunu yazma da dostum ne yazarsan yaz ^^
  • ya güzel bişi olsun ^^^: gözüne girelim yani ;)
  • Happy Birthday To You.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqOmB

Hepinize iyi akşamlar :) İngilizce öğretmenimin yarın doğum günü olduqu için şöle güzel bir doğum günü mesajı yazmak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler iyi forumlar

Yha shenin dhom qhünün qhutlu flan olshun yhanı diye mesaj at.
  • helovvv my tichırrr tenks tu yu lörn tu mi ingilizce heepy börtdey yaz hayatı boyunca unutmadıgı bi msj olur ögretmenligide bırakır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 11 Eylül 2009; 23:02:24 >
  • Ingilizce ogretmenım dogum gununuz kutlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraDeluq
    helovvv my tichırrr tenks tu yu lörn tu mi ingilizce heepy börtdey yaz hayatı boyunca unutmadıgı bi msj olur ögretmenligide bırakır

Hahahahahahaha koptum ya
  • Birthday Sex diye bir şarkı vardı youtube linkini at...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlwaysAndForever

Birthday Sex diye bir şarkı vardı youtube linkini at...

Jeremih - Birthday Sex.. Ouugh bi degisik sesler cıkarıyor sınıfda kalabilrsin dikkat et
  • hey man what's up?i hope you're happy with your wife.btw how about she?is she ok ? damn i fuking didn't anything today.so see you tomorrow.kiss ur wife for me cya
  • Ona börtdey seks dersen sözlüne 100 verir emin ol.
  • Doğum gününüzü kutlar. Nice seneler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.