Şimdi Ara

İngilizce pekiştirmek için site önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce hazırlık okuyorum, okul harici evde de çalışmak için önerebileceğiniz site var mı? Daha çok kelime haznemi geliştirmek istiyorum. Sitelerin üyelik fiyatı önemli değil bildiğiniz varsa önerir misiniz?

• Rez
  • türkçe düşünmeyi bırakıp ingilizce düşünmeye başlamalısın, insanı çok geliştiriyor. kafanda bir cümle kur ve ingilizceye çevir, bilmediğin bir şey olsun ki yeni sözcükler öğren.
  • voscreen diye bir uygulama var bir bak. kısa video izleyip çevirisini yapıyorsun, kendim kullanıyorum oldukça başarılı
  • Up
  • quizlet, bize de hoca önermişti. ücretli gözüküyor ama değil
  • Word Up. Telaffuz var ve sen bildikçe kelimeleri başka bi kutuya atıyor. Bir kutuda da bilemediklerin kalıyor.
  • Seviyeniz ne durumda bilmiyorum ama bbc'nin learning english sitesine bakarsanız faydalı şeyler bulabilirsiniz. Bir de kelime için bol bol reading yapmanızı öneririm. Hem okumanız hem kelime bilginiz gelişir. Metinde bilmediğiniz kelimeleri bir yere not alarak -yukarıdaki arkadaşın önerdiği gibi quizlet iyi bir seçim olabilir- ilerlerseniz o kelimeleri cümle içinde gördüğünüz için daha iyi aklınızda kalır. İlgi alanınıza göre makaleler okuyabilirsiniz ki üniversitede bunu istiyolar zaten. Bol bol okumak :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herrm -- 24 Eylül 2019; 16:1:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.