Bildirim
İngilizce PROGRAM ÖNERİSİ (PC)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cafe mocha idi sanırım bir ara kullandım internet sitesi etkileşimli onu kullanabilirsin ileri seviye ücretli ama işe yarar
Ama bana göre kitaptan çalışmak herzaman daha iyi kelime için hafıza sarayı tekniği ile ezberle veya ses benzeşim yöntemi ile olabilir
Ve karar ver programını yap hergün 40 dakika çalış ama hergün 20 dakika kelime ezber 20 dakika konu yeterli bir yıl sonra konuşursun garanti ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. En başından başlamak istiyorum. 30'lu yaşlarıma gelmiş olup da İngilizce öğrenmemek hayatımın en büyük hatasıydı!
Nedense bu konuda sorumsuzca bir ihmal yaptım ve bundan da utanç duyuyorum!
Tell Me More isimli bir program da var. Acaba onun hakkında bir bilgin var mı? İşe yarayacak bir şeyse onu da yükleyebilirim.
Şu an başlasam ve günde 1-2 saat arası çalışsam. Hani öyle çok iyi olmasa da diyalog kurabilecek bir seviyeye kaç ayda, ne kadar sürede gelebilirim?
Her gün aksatmadan 1 saatten fazla çalışabilirim. -
Hocam kelime ezberleme sakın. Ezberlemeye de çalışmayın cümle içinde gördükçe aklınıza yerleşecek. Her gün düzenli tekrar edin. -
Çok teşekkür ederim. Ben de kelime ağırlıklı başlamayı düşünüyordum ama söylediğin daha mantıklı... O şekilde yol izlerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X