arkadaşlar bölümün hemen başında bi şarkı çalıyo. belki bileniniz vardır ya da dediğim gibi anlayıp lyriclerden bulabilicek olan. ingiliz aksanı, hiç bişey anlamıyorum camon dışında. şimdiden teşekkürler http://www.dizimag.com/spaced-1-sezon-6-bolum-izle-epiphanies-dizi.html
bu değilmiş :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einsteinwashere -- 26 Mart 2012; 21:15:57 >
quote:Orijinalden alıntı: einsteinwashere bu değilmiş :D eileen diyomuş hayvan herifler ya. sen dinleyerek mi anladın, yoksa biliyo muydun şarkıyı ? çok teşekkür ederim buarada
quote:Orijinalden alıntı: ozit quote:Orijinalden alıntı: einsteinwashere bu değilmiş :D eileen diyomuş hayvan herifler ya. sen dinleyerek mi anladın, yoksa biliyo muydun şarkıyı ? çok teşekkür ederim buarada shazam'a dinlettim :)
quote:Orijinalden alıntı: einsteinwashere quote:Orijinalden alıntı: ozit quote:Orijinalden alıntı: einsteinwashere bu değilmiş :D eileen diyomuş hayvan herifler ya. sen dinleyerek mi anladın, yoksa biliyo muydun şarkıyı ? çok teşekkür ederim buarada shazam'a dinlettim :) bu nası bi teknolojiymiş lan böyle. vay anassını ya. eyvallah.