Şimdi Ara

İngilizce sözlük tavsiyesi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan English Grammar İn Use kitabından tenselere çalışıyorum birde güzel bir sözlük önerebilecek varmı?

• Seviyen ne dostum?
  • turkce ingilizce olarak red house fena degil ama ingilizceden ingilizceye istersen cobuild iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaglon

Seviyen ne dostum?

yeni yeni basladim calismaya onceden az bi birikimim var tenslerle ilgili o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red house gayet iyidir.
  • Bulabilirsen BEST al.

Redhouse'da fonetik uygulamalar yalan yanlış oluyor cümle kullanımı yok çevirilerde kolaya kaçılmış, alternatifsiz ve düzensiz. En azından benim gördüğüm bütün redhouselar öyleydi büyük küçük farketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

quote:

Seviyen ne dostum?

yeni yeni basladim calismaya onceden az bi birikimim var tenslerle ilgili o kadar

O zaman türkçe-ingilizce bir sözlükle başlayabilirsin. BEST iyi bir şeçenek. Ama biraz geliştirdikten sonra kendini, ingilizce-ingilizce bir sözlük kullanmalısın. Oxford wordpower, Cambridge intermediate gibi sözlükler kullan. Şu da naçizane bir tavsiyemdir; yeterli seviyeye ulaştıktan sonra çeviri yapma. Yani ingilizce-ingilizce kullan. Yahut cümlede kullanımına göre kelimenin anlamını tahmin et. Biliyoruz ki kelimelerin türkçedeki karşılıkları ile ingilizcedeki amlamları çok çok farklı. İyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaglon -- 20 Aralık 2011; 9:48:23 >

• Teşekkürler tavsiyeler için
  • quote:

quote:

quote:

Seviyen ne dostum?

O zaman türkçe-ingilizce bir sözlükle başlayabilirsin. BEST iyi bir şeçenek. Ama biraz geliştirdikten sonra kendini, ingilizce-ingilizce bir sözlük kullanmalısın. Oxford wordpower, Cambridge intermediate gibi sözlükler kullan. Şu da naçizane bir tavsiyemdir; yeterli seviyeye ulaştıktan sonra çeviri yapma. Yani ingilizce-ingilizce kullan. Yahut cümlede kullanımına göre kelimenin anlamını tahmin et. Biliyoruz ki kelimelerin türkçedeki karşılıkları ile ingilizcedeki amlamları çok çok farklı. İyi çalışmalar

Bestin tam ismi neydi acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seviyen ne dostum?

Bestin tam ismi neydi acaba?

http://www.google.com.tr/imgres?q=BEST+s%C3%B6zl%C3%BCk&um=1&hl=tr&sa=N&tbm=isch&tbnid=4T2gorsPlXlu6M:&imgrefurl=http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/best-chambers-students-dictionary-34273197&docid=E6--kKdn2IvT0M&imgurl=http://images.gittigidiyor.com/3427/Best-Chambers-Students-Dictionary__34273197_0.jpg&w=700&h=933&ei=FdnwTvDyIIatgQf7moyzAg&zoom=1&iact=rc&dur=411&sig=117400748097819214501&page=1&tbnh=144&tbnw=104&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:7,s:0&tx=47&ty=47&biw=1024&bih=653

• ingilizce-türkçe arıyorsan = oxford türkiye sözlüğü

ingilizce-ingilizce arıyorsan = oxford advanced learner's dictionary
  • Arkadaşlar bana ingilizce türkçe kaliteli bir sözlük arıyorum bilgisayarım için. Nereden download edebilirim?
  • Ben yabancı dil sınıfındayım.Bize hocalar Oxford yada YDS tavsiye ediyorlar.
  •  İngilizce sözlük tavsiyesi olan?

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=121181&sa=98932273

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 2 Ocak 2012; 20:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

Ben yabancı dil sınıfındayım.Bize hocalar Oxford yada YDS tavsiye ediyorlar.

Türkçe-İngilizce olarak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Hepsi var.Türkçe-İngilizce, İngilizce-İngilizce, İngilizce-Türkçe.
  • quote:

quote:

quote:

Yani oxford hepsinde mi iyi? İngilizceden Türkçe ye olanlarıda iyi mi?
  • English-English olarak oxford gayet güzeldir Turkish-English olarak RedHouse'dan şaşma
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yani oxford hepsinde mi iyi? İngilizceden Türkçe ye olanlarıda iyi mi?

Ben Oxford almadım YDS aldım.Ama Oxford'ta baya iyidir.

• selam.

dün internette bir araştırma yaptıktan sonra ankara kızılayda kitapçıları dolaştım. best, redhouse ve oxfordun sözlüklerini inceleme fırsatı buldum. burada arkadaşların verdiği tavsiyeler dışında tavsiye edebileceğim oxfordun, wordpower ingilizce-ingilizce-türkçe olarak çıkardığı bir sözlük. bu sözlükten kimse bahsetmemiş, sanırım yeni çıkan bir sözlük. kullanış açısından diğer sözlüklerden daha pratik olacağını düşünüyorum. ingilizce kelimenin ingilizce açıklaması yapıldıktan sonra hemen cümlenin bitimine tek kelimelik türkçe karşılığını belirtmişler. böylece ingilizce açıklamayı anlamazsanız vakit kaybı yaşamadan türkçesine ulaşabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktar -- 15 Aralık 2013; 20:02:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.