Şimdi Ara

İngilizce sözlük tavsiyesi olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer hardcopy sözlük istiyorsan Oxford iyi hocam
    online ingilizce türkçe sözlük derseniz bu site fena değil bi bakınwww.ingilizceturkcesozluk.net
  • redhouse cep sözlük al onda her kelime var aslında biz çocukken kelime öğrenip kendi kendimize cümle yapıp konuşurduk her insanda ters öğrenir ama kimse doğru çalışmıyor . ben sadece sana önerdiğim sözlüğü çalışıyorum gayet iyi yeni çalşıyorum ama olsun gayet iyi öğreniyorum cümle dersen cümle sözlük bitince çalışıcağım cümleyi kendim kuracagım alt yazılı flim izleyeceğim ilk okul hikaye 2 . sınıf set kitap alacagım .

• Hafıza Teknikleriyle İngilizce Kelime Ezberleme

Kesinlikle tavsiye ediyorum bir girin bakın derim kelime ezberleme teknikleri oldukça başarılı.

İngilizce Kelime Ezberleme

İngilizce Kelime Ezberlemeye Başla!

• www.ldoceonline.com kelimenin tüm çeşitlerini cümle örnekleriyle gösteriyor. oxford sözlükte bazı kelime gruplarının phrasel verb olup olmadığını anlayamıyor ama bunda daha rahat anlaşılıyor. Yani hangi kelime grubunun verb,noun,adjectives*to ya da pharaselverb*to gibi karıştırılabilecek mevzuları net bir şekilde ayırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ümit yıldırtan -- 25 Kasım 2018; 3:27:38 >
  • English grammer in use kitabı nasildir katkisi oluyormu sana

Bende almayı düşünüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.