Şimdi Ara

INGILIZCE SU CUMLEYI CEVIRIR MISINIZ🙏🏻

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler burda ne demek istiyor ingilizcesi olanlar?

Just because "It's summer" doesn't give you the right to show your arse to lads that are in a relationship, just disrespectful and quite trampy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diyor yaz geldi diye kıçını başını açıp millete gösterme,gereksiz ve yanlış haraketler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HimuKenshi -- 7 Temmuz 2018; 4:22:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuKenshi

diyor yaz geldi diye kıçını başını açıp millete gösterme,gereksiz ve yanlış haraketler bunlar.
    kardes eyv yardimci oldun bende biraz anladimda benim gecen yaz bodrumda yabanci bi sevgilim vardi banami oyle biseyler diyo hikaye atmis bide altina "you tried it" "walk away" yani sen bunu denedin simdi yuru gibi seyler diyo banami acaba biraz daha %100 cevirirmisin kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: AirKoR

kardes eyv yardimci oldun bende biraz anladimda benim gecen yaz bodrumda yabanci bi sevgilim vardi banami oyle biseyler diyo hikaye atmis bide altina "you tried it" "walk away" yani sen bunu denedin simdi yuru gibi seyler diyo banami acaba biraz daha %100 cevirirmisin kardesim

Alıntıları Göster
    denedin olmadı hakkın doldu bas git diyor kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HimuKenshi -- 7 Temmuz 2018; 4:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuKenshi

denedin olmadı hakkın doldu bas git diyor kanka

Alıntıları Göster
    ya ben 1 haftaligina cikiyodum ama harbi asiktim oyle baska amaclar icin degil sonra bu iskocyali orda yeni manita yapti ben aylardir yazmiyom bana diyo heral yazdim ne dicek bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: AirKoR

ya ben 1 haftaligina cikiyodum ama harbi asiktim oyle baska amaclar icin degil sonra bu iskocyali orda yeni manita yapti ben aylardir yazmiyom bana diyo heral yazdim ne dicek bakalim

Alıntıları Göster
    kardeşim emin misin sana kıçını millete gösterme dediğine

• kanka ben baktim soyle diyo "sadece yaz oldugu icin bir iliskide erkeklere (lads diyo) kıçınızı gösterme hakki olmaz, bu sadece saygisizca" gibi diyo bana demiyo yani soyle genel olarak kizlara sesleniyo hani bana gonderme yapiyor sanirsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AirKoR kullanıcısına yanıt
    sana niye desin sen mi actin orani burani?
  • Ya söylemeden edemeyeceğim. O kadar kötü bir Türkçen var ki konuda yazdığın bütün mesajlar ne anlattığı belirsiz kendi içinde çelişkili noktalamasız vesaire. Okurken acı çektim. İnşallah gerçek hayatta da böyle konuşmuyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-316FE44FA

Ya söylemeden edemeyeceğim. O kadar kötü bir Türkçen var ki konuda yazdığın bütün mesajlar ne anlattığı belirsiz kendi içinde çelişkili noktalamasız vesaire. Okurken acı çektim. İnşallah gerçek hayatta da böyle konuşmuyorsundur.
    Doğru söylüyorsun hızlı yazmak için dikkat edemedim.

• 'Yaz ayı geldi diye bu sana kıçını ilişkisi olan erkeklere gösterme hakkını vermez, bu gayet saygısızca ve kaltakça.'

Bu da benden olsun hocam. Kızın eleştirdiği şey zaten sevgilisi olan erkeklerin aklını çelmeye çalışan hafif meşrepliler. Ama sana şunu da söyleyeyim hocam. Türkiye'ye yaz tatiline gelen birçok kişinin zaten bir ilişkisi vardır, kız ya da erkek olsun. Tatilleri esnasında onlara iyi vakit geçirtecek 'yaz aşkları' ararlar. Özellikle Ruslar. O yüzden aşık olmadan önce biraz dikkat.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-Corleone

'Yaz ayı geldi diye bu sana kıçını ilişkisi olan erkeklere gösterme hakkını vermez, bu gayet saygısızca ve kaltakça.'

Bu da benden olsun hocam. Kızın eleştirdiği şey zaten sevgilisi olan erkeklerin aklını çelmeye çalışan hafif meşrepliler. Ama sana şunu da söyleyeyim hocam. Türkiye'ye yaz tatiline gelen birçok kişinin zaten bir ilişkisi vardır, kız ya da erkek olsun. Tatilleri esnasında onlara iyi vakit geçirtecek 'yaz aşkları' ararlar. Özellikle Ruslar. O yüzden aşık olmadan önce biraz dikkat.
    Aaa bana dememiş mi yani.. bi kıza mı öyle demiş biraz daha açar mısın hocam..

• INGILIZCE SU CUMLEYI CEVIRIR MISINIZ🙏🏻

mesaj bu beyler

• mevsimin yaz olması kız arkadaşları olan erkek arkadaş tayfana kıçını gösterme hakkını vermez son derece saygısızca ve kızlar için oldukça ofansif

Tuhaf bir kelime gördüğünde kelimeyi slang yazarak arat bu cümle sanırım sokak ağzı normal sözlüklerde çıkmayabiliyor
  • cümlede bozukluk var gibi geliyor bana.

konuşma sırasında cümleyi tam noktalamadan -ki böyle olursa diye cümleyi devam ettirip saçmalamış.

normalde arse to lads'tan sonra that gelmemeli nokta olmalı. zırt pırt that ile cümleyi bağlayamazsın. ve disrespectfull olan kim özne yok ortada. en azından just dan önce it's demeli. yani bu grameri bozuk bir sokak ağzı.

anlamı da şöyle bişey gibi geliyor bana.

"yaz ayında olmamız sana kıçının çatalını gösterme hakkı vermez ki bi de erkek arkadaşı var yanında,bence erkek arkadaşına da saygısızlık yapıyor. oldukça serserice"

büyük ihtimal kızın biri çatalını gösteriyo yanında da erkek arkadaşı var. o kız hakkında konuşmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 8 Temmuz 2018; 1:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magdur12

mevsimin yaz olması kız arkadaşları olan erkek arkadaş tayfana kıçını gösterme hakkını vermez son derece saygısızca ve kızlar için oldukça ofansif

Tuhaf bir kelime gördüğünde kelimeyi slang yazarak arat bu cümle sanırım sokak ağzı normal sözlüklerde çıkmayabiliyor
    Tamam hocam teşekkürler.👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: em2018

cümlede bozukluk var gibi geliyor bana.

konuşma sırasında cümleyi tam noktalamadan -ki böyle olursa diye cümleyi devam ettirip saçmalamış.

normalde arse to lads'tan sonra that gelmemeli nokta olmalı. zırt pırt that ile cümleyi bağlayamazsın. ve disrespectfull olan kim özne yok ortada. en azından just dan önce it's demeli. yani bu grameri bozuk bir sokak ağzı.

anlamı da şöyle bişey gibi geliyor bana.

"yaz ayında olmamız sana kıçının çatalını gösterme hakkı vermez ki bi de erkek arkadaşı var yanında,bence erkek arkadaşına da saygısızlık yapıyor. oldukça serserice"

büyük ihtimal kızın biri çatalını gösteriyo yanında da erkek arkadaşı var. o kız hakkında konuşmuş.
    Tamam hocam bana değilmiş o zaman ya çok sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.