I do not care whom thy simple soul is talking to. Do not insult me and the other members of this community with using "4" instead of the given letter. These are simple rules here and even being the paltriest of all, you need to follow them.
ben anladim ne dedigini , eleman rus. bendede rusca kalvyede bir harf yok ( che ) harfi. ingilizceklavye kullaniyorum zaten. Yalan ermeni soykirimi diye tartismaya girdikte ! bunu yazicn cevap olarak ? i have not crilic keyboard. i'm using eglish( usa) keyboard and i am not a russian , i'm a turk .i speak so so russian language , but whatever i try to write to russian at least and you have to give respect about that .
Bu yazdiklari dogrumu ? turkceye gore kurdugum icin biraz bozuk olabilir . bir arkadas duzeltebilirmi ?
yukarıda yazan
Ben, senin basit ruhun kime konuşuyor olduğunu önemsemem. Bana ve diğer verilmişin yerine mektup "4" kullanmakla toplumun olduğu bunun üyelerine hakaret etme. Burada basit kurallar ve herkes en önemsizi olmak için düzenli midir, sen, onları izlemeye ihtiyaç duyarsın.
aşşagıda yazan
Benim, klavye olan crilicim var değil. Ben, eglishi kullanıyorum, ( ABD, ) klavye, ve ben, bir Rus değilim, ben, bir Türküm. Ben konuş şöyle böyle lisanın olduğu Rus, ama benim, en azından Rus'u yazmak ve o kadar hakkında saygıyı vermek için seni dene her neyin ol zorunda olduğum.
Ben, senin basit ruhunun, kimle konuşuyor olduğuna ilgi duymam. Verilmiş mektubun yerine ben ve bu toplumun diğer üyelerine "4" kullanmakla hakaret etme. Bunlar, herkesten basit kurallar burada ve düzenli yaşam en önemsizdir, sen, onları izlemeye ihtiyaç duyarsın. Dağ anladim ne dedigini, eleman rus. (Che) bendede rusca kalvyede bir harf yok, harfidir. İngilizce klavye kullaniyorum zaten. Yalan ermeni soykirimi diye tartismaya girdikte! Bunu yazicn cevap olarak? Benim, crilic klavyem yok. Ben, (ABD) eglishi klavyeye kullanıyorum, ve ben, bir Rusça değilim, ben, bir Türküm. Ben, şöyle böyle Rusça lisanını konuşurum, ama benim, her neyi Rusça'ya en az yazmayı denediğim ve senin, her neyi onun hakkında saygıyı vermek zorunda olduğun.
I do not care whom thy simple soul is talking to. Do not insult me and the other members of this community with using "4" instead of the given letter. These are simple rules here and even being the paltriest of all, you need to follow them.
Basit ruhunun kiminlie konuştuğu umrumda değil. Sana verilen harf dışında "4" ü kullanarak beni ve bu topluluğun üyelerini aşağılama. Çok önemsiz olsa bile bunlar buranın basit kurallarıdır ve bunlara uymak zorundasın.
ben anladim ne dedigini , eleman rus. bendede rusca kalvyede bir harf yok ( che ) harfi. ingilizce klavye kullaniyorum zaten. Yalan ermeni soykirimi diye tartismaya girdikte ! bunu yazicn cevap olarak ?
???
i have not crilic keyboard. i'm using eglish( usa) keyboard and i am not a russian , i'm a turk .i speak so so russian language , but whatever i try to write to russian at least and you have to give respect about that .
kiril (rusça harflerin olduğu alfabenin adı) klavyem yok, ameirkan klavye kullanıyorum ama rus değilim, bir türküm. rusçayı az konuşabiliyorum. en azından rusça her ne yazmayı denersem deneyeyim buna saygı duymalısın.
Bu yazdiklari dogrumu ? turkceye gore kurdugum icin biraz bozuk olabilir . bir arkadas duzeltebilirmi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme