Bildirim
İngilizce ünvan :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sundaying Supporter. -
quote:
Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji
Sundaying Supporter.
Yalan söylüyor inanmayın.Sundaying pazarlama demek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
quote:
Sundaying Supporter.
Yalan söylüyor inanmayın.Sundaying pazarlama demek.
Hocam sağol yinede teşekkürler çoluk çocuga sorarken hata bendeydi. Birdahada bu foruma gelmem bırakıyorum. -
Satış için Sales Engineer, Sales Support, Sales Executive,Sales Manager gibi sıfatlar var.
Size uygunu Sales Support. -
quote:
Orijinalden alıntı: herrero1344
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
quote:
Sundaying Supporter.
Yalan söylüyor inanmayın.Sundaying pazarlama demek.
Hocam sağol yinede teşekkürler çoluk çocuga sorarken hata bendeydi. Birdahada bu foruma gelmem bırakıyorum.
Sales Support ve Research and Development (R&D).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 1 Ağustos 2012; 16:21:00 > -
ARGE için de R&D . Research&Development. -
Sales Support en uygunu hocam. -
daha ingilizcesini bilmiyosan ingilzice yazman ne fayda sağlayacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
daha ingilizcesini bilmiyosan ingilzice yazman ne fayda sağlayacak?
Ukalalığın luzumu yok .Bu kısım seni pek ilgilendirmiyor bana göre. Sorduğum soru için cevap aldığım arkadaşlara çok teşekkürler. Benim sormamdaki kastım kalıp bir cümle var mıydı misal Key account manager gibi. Kelime anlamına bakarsanız herhangi bir ünvan çıkartamazsınız ama kalıp olarak Zincir mağazalar müdürü anlamına gelir.Yetersiz kaldığım yerde destek isterken elbette sana sormayacağım.
düzeltiyorum , senin yazdığına bakarsak sen ingilizce yazmayı bile beceremiyorsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Mtlu -- 1 Ağustos 2012; 17:29:38 > -
quote:
quote:
Ukalalığın luzumu yok .Bu kısım seni pek ilgilendirmiyor bana göre. Sorduğum soru için cevap aldığım arkadaşlara çok teşekkürler. Benim sormamdaki kastım kalıp bir cümle var mıydı misal Key account manager gibi. Kelime anlamına bakarsanız herhangi bir ünvan çıkartamazsınız ama kalıp olarak Zincir mağazalar müdürü anlamına gelir.Yetersiz kaldığım yerde destek isterken elbette sana sormayacağım.
düzeltiyorum , senin yazdığına bakarsak sen ingilizce yazmayı bile beceremiyorsun...
set sail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Billy Ray
quote:
quote:
set sail
Anlaşılan forumda ukalalık gelenek haline dönüşmüş. İlgilenmeyen yazmaz. Ben soruma cevap aldım daha fazla muhatap olmak istemiyorum sizinle.
-
Sales Support and Sales backoffice -
Burdan forumdaki adminlere sesleniyorum lütfen üyeliğimi silin. Birkaç kendini bilmez asosyal yüzünden akşam akşam sinirimi bozamam. Ben bu forumu 7 yıldır takip ediyorum. Çok fazla yazmıyorum evet ama eski üyelerin yazdıklarını beğenerek okuyordum. Son 1-2 yıldır 12-18 yaş arası gençlerin geyikleri yüzünden burası artık çekilmez oldu.
Ayrıca alakası olmadığı halde konuya yorum yazan arkadaşlara sesleniyorum. Bulunduğunuz yerden dışarı çıkın ve sosyal hayatı anlamaya çalışın. -
hemen de küserler bu milletteki nazı anlamadım ben, herkes çitizen gibi olsa keşke ne güzel gülüp geçiyoruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X