Bildirim
İngilizce Vista Premium'u Türkçe Yapmak!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum biraz daha ayrıntılı anlatırmısın bunu.?bende şuan ingilizce orjinal vista academic upgrade kullanıyorum peki ben bunu netten indirdiğim türkçe vistada orjinal
keyi girebilirmiyim peki..?kabul edermi yani? -
vistada önemli olan aktivasyonunu yapabileceğiniz size ait orijinal keyin olması . bu key ile ister çince ister tai dilinde ki dvd den kurabilirsiniz. -
Aldığın Vİsta DVD si yine acedemic upgrade türkce mıydı yoksa Normal Vista premium türkcemiydi ? -
türkçe yükleyin türkçe olsun demişsin resmen brz kafa karıştırıp -
aslında mantıklı bi yol bu.. turkceyi bosuna o kadar uzun zaman beklemisiz o zaman.. -
Microsoft sitesinde arastırdıgımda cd key alınan windows un dil i ne ise sadece onun icin aktivite olur diye bir yazı okumustum.Yani ing vista keyi ile türkce vista aktivite olmaz diyordu ama arkadas denedigine göre oluyor herhalde.
Yukarıdaki sorumuda cevaplarsan sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 18 Mart 2007; 13:10:15 > -
Arkadaşlar,aldığım türkçe disk orjinalden kopya.Academ,c upgradeler için söylüyorum:Aldığınız türkçe diski vistanız açıkken takın.Kuruluma windows üzerinden başlayın.Orjinal keyinizi girerek windows'unuzu upgrade edin.Çünkü academiclerin keyleri yalnızca windows üzerinden kuruluma izin veriyor.Normal şekilde windowsu kurun.Önemli olan,bulduğunuz türkçe diskin hacklenmemiş olması,çünkü orjinal keyle etkinleştirme yapıyoruz. -
Bu arada,academic sürümle normal sürüm arasında hiçbir fark yok.Yalnızca dvd nin deseni değişik.Benim kullandığım kopya disk,sıfırdan kurulum için hazırlanmış disklerden biriydi(upgrade olmayan).Ama bu diski windows üzerinden başlattığımızda upgrade keyimizi kabul ediyor.
Mİcrosoft'un söylediklerine gelince,onlar daha çok para kazanmak istiyor.Akıllarınca bize bir de orjinal Türkçe disk aldıracaklar.Ama biz yemeyiz!!!
Neyse bu şekilde ingilizce windowslardan kurtulup,Türkçe windowsların tadını çıkarabilirsiniz!Sorularınız olursa sorun yine.Sağlıcakla.... -
arkadasim benim aldigim notebookun isletim sistemi Korece ( XP home )
Ben Turkce bir XP Home cd si yuklesem ve bilgisayarin altinda yazan cd key yazarsam sorun olmaz mi.Bu arada nottebook ile orjinal cd deil kurtarma cd si var . Saygilar -
Bilgisayarın üzerinde gelen windows'lar oem olduğu için böyle bişey yasal değil.Yani windows,internet üzerinden etkinleştirme yapmaz.Ancak telefonla microsoft'u arayıp dil dökeceksin ki etkinleştirmeni yapsınlar.Eğer windows'un box olsaydı sorun olmazdı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X