Şimdi Ara

İNGİLİZCE'yi SIFIR HATA, KALİTELİ BİLGİ ve DOĞRU TELAFFUZLA Öğrenin - Her Söylenene İNANMAYIN ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
65
Favori
25.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PickPower

Hocam forumda ki rat.planet hocamız hakkında düşünceleriniz nelerdir? Konularına ve çalışma programına göz attınız mı? Ben de yeni başladım o programa, sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
    Sormaya gerek varmı, oda çöp. %99 çöp dediğine göre iyi olma ihtimali hesapla işte.
  • Paso atıp tutuonuz.

MESSİ , RONALDO DÜnyanın en iyi futbolcuları diyince ben şimdi messi mi oldum ?

Bu konunun sonunun merak ediyorum. HİÇ BİRŞEYE VARMAYACAK ! YADA PARALI REKLAM KOKUYOR

HAYIRLISI İZLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

Paso atıp tutuonuz.

Bu konunun sonunun merak ediyorum. HİÇ BİRŞEYE VARMAYACAK ! YADA PARALI REKLAM KOKUYOR

HAYIRLISI İZLİYORUM
    Aynen dediğin gibi birşeyler çıkacak heralde. Youtube kanalı açacakmışmış zaten zaman bulursaymış. Tüm herkez çöp bu en doğrusu havasını verdi zaten. Millet bu gazla bekliyor.

..k atmadığı kanal, çamur atmadığı öğretmen kalmadı. Hiç mi ingilizce bilen öğretmen yok Türkiye'de anlamadım ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrat6 -- 27 Mayıs 2019; 17:41:32 >
  • Bunun psikolojide mutlaka bir karşılığı vardır. Hastalık bence bu. İngilizce öğretmeni olabilir de. sanki dünyayı kendi icat etmiş OXFORD CAMBRIDGE diyip duruyor ? EE sonnuç ?

İngilizce öğretmenleri 20 senede öğretemediğini KALİTELİ HATASIZ öğrenin diyor ortada birşey yok. Dediği kaynaklar abakıyorum çalışıyorum onlardan farkı yok ki ilerleme dediği gibi olmuyor AYNI TAS AYNI HAMAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: myrat6

@Oxford English

Düşüncelerinin yarısından çoğuna katılmıyorum. Sırf cevap yazmak için üye oldum. Herhangi bir hocanın veya youtube kanalının fanatiği değilim. Zaten mesajımdanda anlaşılır tamamı okununca.

- Video Eğitim
    - Özkan Çelen ( kalitelidir, bana göre. Favorim )
    - Hüseyin Demirtaş ile İngilizce ( kalitelidir, bana göre. Gerçi sen bunuda beğenmessin )
    - İngilizce Konu Anlatımı Özer Kiraz ( kalitelidir, bana göre. )
    - Fatih ( Vasat, bana göre. Bende beğenmiyorum ama seven seven karışmam )
    - Fit Traveler ( çöp bana göre. Yanlış bilgiler veriyor )
    - vs vs vs

Şimdi gelelim sana, bu tip kanalların %99'u çöp diyerek insanların ingilizceye olan hevesini kırıyorsun. Seni okuyan birisi diyecekki, "Ya hepsi çöpmüş, bunların öğretmenlikleri yokmuş" Sana göre devlet çözümleri çöp, youtube kanalları çöp, öğretmenler çöp.

Peki çözümü ne beyfendinin OXFORD - CAMBRIDGE sözlükleri. Yahu bu sözlükler belli seviyeye gelmiş insanlar için geçerli. Sadece türkçesi neymiş diye girecek kişiler için bu sözlüğün ne anlamı var. İngilizceye sıfırdan başlayan A1-A2 seviyeleri bile bu sözlüklerden anlamaz zor anlar.

Bu youtube kanallarını açan hocaların ben bizim telaffuzumuz süper dediklerini duymadım, hatta ingilizcemiz süper bile demiyorlar diyemezler. Bir ingiliz vatandaşının bile ingilizcesine süper diyemeyiz ana dili türkçe olan bu insanların aksanlarıyla, yazım hatalarıyla dalga geçmek çöp demek ayıptır.

İngilizce öğrenmek isteyen arkadaşlara diyeceğim: Bu yıkıcı yorum yapan arkadaşa çok fazlada aldırmayın. Hangi hoca hoşunuza gidiyorsa ingilizce öğrenmeye başlayın. İnsan önce hocasını sevecek lafını unutmayın. Belli seviyeye geldikten sonra zaten OXFORD - CABRIDGE gibi sözlüklerede, YABACI YOUTUBE DİL ÖĞRETİCİ kanalllarına hakim olacaksınız.

Bu vesile ile uzun süredir takıp ettiğim foruma adım attım herkeze sevgiler :)
    Güzel kardeşim,

Foruma hoşgeldin.

Yorumların için de ayrıca teşekkür ediyorum.

İnsanlara doğruyu göstermek suç bizim ülkede.
    Ne kadar çöp varsa bol bol zaman harcasınlar buralarda.

Sen hangi kanaldan öğrenmek istiyorsan ondan öğren, boşver Oxford Cambridge.

Bu foruma üye olup DÜNYANIN kabul ettiği doğruları yazmak SUÇ, biz Türkler herzamanki gibi bir B-K bilmediğimiz konularda atıp tutmayı severiz.

FORUMDAKİ tüm konularımı siliyor ve sizi MUHTEŞEM İngilizcenizle baş başa bırakıyorum.

Umarım benim anlattıklarımı 3-5 sene sonra daha yi anlarsınız, hala burada ngilizce öğrenmek istiyorum konuları açtığınızda..

Demek ki NEYMİŞ, İYİLİK yapmayacakmışsın..

SAYGILARIMLA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxford English -- 27 Mayıs 2019; 20:42:7 >

• quote:

Paso atıp tutuonuz.

HAYIRLISI İZLİYORUM
    :)

Sadece sizi bilgilendirmek içindi ama sanırım anlayan adam bulmak zor.

Konularımın hepsini siliyorum, gör bakalım reklam mı değil mi :)

Saygılar kardeşim.
  • quote:

Sormaya gerek varmı, oda çöp. %99 çöp dediğine göre iyi olma ihtimali hesapla işte.

Alıntıları Göster

Aynen devam kardeşim, sizleri kendi halinize bırakmak SİZE verilecek en iyi cevap olacak.

Sizler oldukça iyi İngilizce bilen bizler kendimizin kıymetini daha da iyi bilmeli diye düşünmeye başladım.

Saygılar kardeşim..
  • quote:

Aynen dediğin gibi birşeyler çıkacak heralde. Youtube kanalı açacakmışmış zaten zaman bulursaymış. Tüm herkez çöp bu en doğrusu havasını verdi zaten. Millet bu gazla bekliyor.

..k atmadığı kanal, çamur atmadığı öğretmen kalmadı. Hiç mi ingilizce bilen öğretmen yok Türkiye'de anlamadım ki.

Alıntıları Göster
    İngilizceyi çok çok iyi bilen onlarca yüzlerce insan var benim güzel kardeşim.

Ama bir B-K bildiğini sanıp da İngilizce bilmeyip bir ton İngilizce video çeken onlarca DİL SOYTARISI VAR.

Farkı anlamamışsın hala..

• quote:

Bunun psikolojide mutlaka bir karşılığı vardır. Hastalık bence bu. İngilizce öğretmeni olabilir de. sanki dünyayı kendi icat etmiş OXFORD CAMBRIDGE diyip duruyor ? EE sonnuç ?

İngilizce öğretmenleri 20 senede öğretemediğini KALİTELİ HATASIZ öğrenin diyor ortada birşey yok. Dediği kaynaklar abakıyorum çalışıyorum onlardan farkı yok ki ilerleme dediği gibi olmuyor AYNI TAS AYNI HAMAM
    Sucuklusalam kardeşim,

Sana hayatta başarılar diliyorum ;)

Umarım kısa zamanda Allah hidayet eder sana da İngilizce öğrenirsin :)

Saygılar kardeşim
  • Oxford English kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke üç beş kişinin lafına bakıp da amacınızdan vazgeçmeseydiniz. Üzüldüm gerçekten konuları sileceğim deyince. Sizden öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atajya

Hocam keşke üç beş kişinin lafına bakıp da amacınızdan vazgeçmeseydiniz. Üzüldüm gerçekten konuları sileceğim deyince. Sizden öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyordum.
    Üstadım,

Siz mesaj yazdığınızda BEN de eski yazdıklarımı word belgesine aktarıyordum.

Bedava ve doğru bilgi ile insanlara hizmet etmeye çalışıyorsun ama NATO kafa nato mermer.

İNSANLARA iyilik yapacaksan bir işe yaramalı.

Bir iki kendini bilmez çıkıyor konuyu başka yere çekiyor.

Ben de onları kendi MUHTEŞEM ve Bir B-KA yaramayan İngilizceleri ile SONSUZA kadar başbaşa bırakıyorum.

Konudan faydalanan insanların da HAKLARINA giriyorlar.

Mutludurlar inşallah :)

Buyursunlar, MEYDANI onlara ve kendi gibilere bırakıyorum.

Saygılar kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxford English -- 27 Mayıs 2019; 22:10:52 >

• KONU SİLİNEBİLİR, TEŞEKKÜR EDİYORUM.
  • konu niye silindi?
  • Oxford English kullanıcısına yanıt
    Abi hala merak ettiğim konular varda müsait olduğun bi zaman pm atabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxford English

Üstadım,

Siz mesaj yazdığınızda BEN de eski yazdıklarımı word belgesine aktarıyordum.

Bedava ve doğru bilgi ile insanlara hizmet etmeye çalışıyorsun ama NATO kafa nato mermer.

İNSANLARA iyilik yapacaksan bir işe yaramalı.

Bir iki kendini bilmez çıkıyor konuyu başka yere çekiyor.

Ben de onları kendi MUHTEŞEM ve Bir B-KA yaramayan İngilizceleri ile SONSUZA kadar başbaşa bırakıyorum.

Konudan faydalanan insanların da HAKLARINA giriyorlar.

Mutludurlar inşallah :)

Buyursunlar, MEYDANI onlara ve kendi gibilere bırakıyorum.

Saygılar kardeşim.

Alıntıları Göster
    Yahu kime ne emek verdin de konudan faydalanan insanların HAKLARINA girdik ? Sen yüzlerce video çekip emek vermiş insanların videolarına çöp diyerek HAKLARINA girmedin mi ?

Kardeşim bence sen ingilizce konusunda güç zehirlenmesi yaşıyorsun. Bir yığın post yazıyorsun ama içi bomboş. Söylediklerin hep gelen şeyler. Doğrusunu öğrenin diyorsun, doğru telafuz için OXFORD - CAMBRIDGE vs vs ziyaret edin vırt zırt diyorsun. Zaten bildiğimiz şeyler bunlar. Bizde DOĞRUSUNU öğrenmenin DOĞRU olduğunu biliyoruz. Aksini kimse iddia edemezki.

Belkide hayatında hiç eğitim videosu çekmedin ahkam kesiyorsun.

Çok iyi ingilizce biliyor olman, çok iyi ingilizce öğretebileceğin anlamına gelmez.

2-3 kişi eleştirdi diye konuyu silin diye küstün resmen. Asıl senin boş olduğun buradan belli. B.k attığın kanallara sabah/akşam eleştiri yağıyor, kanalı kapatıp gitmiyorlar.

Not: Arkadaşlar ben hiçbir kanalın sahibi filan değilim. Sıradan ingilizce öğrenmeye çalışan biriyim. İsteyen istediği kanalı takıp etsin. Hangi kaynak hoşunuza gidiyorsa öğremeye devam edin. Moralinizi bozmayın çöpmü vs mi diye. Sonuçta İngiliz Azizlerine konuşma yapmayacağız. İngilizce bilen hiç kimse sizi doğru telaffuz yapmıyorsunuz diye ayıplamaz, anca böyle bi Türk çıkar AAAAA X'e iks dedi der. Bu ego bizde vardır bir tek zaten.

Önemli olan içinten gelerek çalışmak, bol bol kitap okumak, azim etmek, korkmamak. Gerisi boş, her şekilde taş gibi öğrenirsiniz bu dili.

[EKLEME]
    Kardeşim ben sana tamamen karşı/kapalı değilim, takındığın tavır antipatik geldi. İş yapacaksan, vatan millet bayrak diyorsan sessiz sedasız gider açarsın kanalını başlarsın ufaktan çalışmalara. Paylaşırsın bizlerle ve gereken saygıyı kısa sürede kazanırsın, insanlar gelir doğruya, biz her çiçekten bal alma derdindeyiz. Ama böyle ben OXFORD'luyum, sihirli değnek bende, en büyük benim havasıyla dalarsan mevzuya eleştiri gelir.

Sevgiler, Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrat6 -- 27 Mayıs 2019; 23:58:8 >

• quote:

Yahu kime ne emek verdin de konudan faydalanan insanların HAKLARINA girdik ? Sen yüzlerce video çekip emek vermiş insanların videolarına çöp diyerek HAKLARINA girmedin mi ?

Kardeşim bence sen ingilizce konusunda güç zehirlenmesi yaşıyorsun. Bir yığın post yazıyorsun ama içi bomboş. Söylediklerin hep gelen şeyler. Doğrusunu öğrenin diyorsun, doğru telafuz için OXFORD - CAMBRIDGE vs vs ziyaret edin vırt zırt diyorsun. Zaten bildiğimiz şeyler bunlar. Bizde DOĞRUSUNU öğrenmenin DOĞRU olduğunu biliyoruz. Aksini kimse iddia edemezki.

Belkide hayatında hiç eğitim videosu çekmedin ahkam kesiyorsun.

Çok iyi ingilizce biliyor olman, çok iyi ingilizce öğretebileceğin anlamına gelmez.

2-3 kişi eleştirdi diye konuyu silin diye küstün resmen. Asıl senin boş olduğun buradan belli. B.k attığın kanallara sabah/akşam eleştiri yağıyor, kanalı kapatıp gitmiyorlar.

Not: Arkadaşlar ben hiçbir kanalın sahibi filan değilim. Sıradan ingilizce öğrenmeye çalışan biriyim. İsteyen istediği kanalı takıp etsin. Hangi kaynak hoşunuza gidiyorsa öğremeye devam edin. Moralinizi bozmayın çöpmü vs mi diye. Sonuçta İngiliz Azizlerine konuşma yapmayacağız. İngilizce bilen hiç kimse sizi doğru telaffuz yapmıyorsunuz diye ayıplamaz, anca böyle bi Türk çıkar AAAAA X'e iks dedi der. Bu ego bizde vardır bir tek zaten.

Önemli olan içinten gelerek çalışmak, bol bol kitap okumak, azim etmek, korkmamak. Gerisi boş, her şekilde taş gibi öğrenirsiniz bu dili.

[EKLEME]
    Kardeşim ben sana tamamen karşı/kapalı değilim, takındığın tavır antipatik geldi. İş yapacaksan, vatan millet bayrak diyorsan sessiz sedasız gider açarsın kanalını başlarsın ufaktan çalışmalara. Paylaşırsın bizlerle ve gereken saygıyı kısa sürede kazanırsın, insanlar gelir doğruya, biz her çiçekten bal alma derdindeyiz. Ama böyle ben OXFORD'luyum, sihirli değnek bende, en büyük benim havasıyla dalarsan mevzuya eleştiri gelir.

Sevgiler, Saygılar

Alıntıları Göster

Üstad,

Yorumların için gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Allah için sor bakalım şu foruma, hiç mi kimseye bir yardımım dokunmamış.

Eğer bir kişiye bile yardımım olmamışsa bu konunun açık kalması bile ZARAR..

Tamam, sen haklısın.

Bırakıyorum, yorum da yapmıyorum, herkes nasıl isterse öyle öğrensin.

Artık kimsenin de kafasını karıştırmayacağım.
    Haklısın, ben kendi halimde sessiz sedasız yapayım kendimce bu işi, bari gerçek hayatta çevreme faydam dokunsun.
    Çok haklısın.

Kısacası ben yokum artık burada üstad.
    Olmasam daha iyi olacak.

Saygıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxford English -- 28 Mayıs 2019; 0:13:10 >

• Kırdıysak affedin. Ayrıca Senli/Beni yazdım, Boş/Dolu adam muhabbeti olduğu için özür dilerim.

Hocam anlaşamadığımız konu bu çöp muhabbeti. Ben burada hatalı olduğunuzu düşünüyorum. Bu kadar donanımlı birisi kendi doğrusunu anlatırken başkasının işiyle uğraşmamalıydı, kaile bile almamalıydı. Bu söylediğimi lütfen dikkate alın.

Ben başkasının işine laf edenleri direk antipatik buluyorum, samimi gelmiyor. Örneğin ( örnekte değil gerçek ) Eve boyacı çağırıyorum, "Abi eski boya hiç iyi olmamış", Tesisatçı çağırıyorum "Abi yanlış kaynak yapmış, hiç iyi olmamış", Tekrar bir boyacı çağırdığımda o iş beğenmeyenin işini beğenmiyor. Böyle bişey olmaz ya.

Gerçekten bir şeyler yapacaksanız temiz bir sayfa açın derim. Kimsenin işine odaklanmayın kendi işinize odaklanın. Bilgiye aç vaziyette bekliyoruz. Kırılmanın gücenmenin zamanı değil. Biz eleştirmenler burda boş muhabbet çevirmiş olabiliriz. Vatana millete hayırlı bir iş yapacaksanız er meydanı buyurun.

Saygılar.

• Bir YouTuber vardı Türkiye'de yaşayıp daha sonra İngiltere'ye yerleşen. İngiliz aksanından bahsediyordu bir videosunda. Demişti ki ilk gittiğimde İngilizler bana gülüyordu aksanımdan dolayı. Söylediğim kelimeleri alay konusu yapıyorlardı... İşte bizlere öğretilen İngilizce bu kadar kötü. Ne İngiliz aksanı ne Amerikan aksanı. Oxford hocam en azından ben dünyanın en iyi İngilizce öğretmeniyim demiyordu başkalarının yaptığı gibi, öyle bir iddiası bile yoktu. Sadece kendine has bir üslubu var. Bazıları hiçbir icraatı yok diyor da adam zaten Haziran ayında video çekimlerine başlayacağım demişti. Ama bizim insanlar rahat durmadı, olan da benim gibi düzgün İngilizce öğrenmek isteyenlere oldu. Gidin bakalım Ferhat Yıldız gibilerinin öğrettiği İngilizce ile İngiltere'de yaşamayı. Adamlar size bir tarafı ile güler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.