Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I apologize, but the service you have requested is currently not available. Any updates on this or other features will be posted on our official website atwww.knightonlineworld.com as soon as they become available. Please check back often for the latest Knight Online news. Also, you may post any ideas or suggestions you have on our feedback forums. Again, I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for playing Knight Online. Happy hunting!
999 günlük banımı 30 güne indirmeleri için ticket attım böle bi cevap geldi
ingilizceden pek anLamadıımdan bunu biri bana acıkLayabilirmi
Benim anladığım kadarıyla
Soğuk Su Time
quote:
Orjinalden alıntı: K0rkunc
Soğuk Su Time
arkadaşım dalga geçilecek bir konu değil ayrıca bu herkese atılan cvp sanırım biraz daha uğraş
quote:
Soğuk Su Time
1 bardak soguk suyu 1 ay önce içtim :D
1 ay önce ban yedi arkadas gecende 999 günlük banını 30 a düşürmek için ticket atmıs 30a düşürmüşler benimkini düşürmüolar
emc de exp kasarken mageyim okcu pt deydm banada ban attılar acımıolar böle iş varmı ya
quote:
Soğuk Su Time
böyle bişey mümkün değil diyo ama sen arada bi siteye bak, belki bu konularla ilgili bi gelişme olabilir diyo..
buyur dosrum aynen böyle diyor bana inanmıyorsanwww.hemencevir.com a gir ordan cevittir Şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Ben, özür dilerim, ama senin, rica ettiğin hizmet, güncel olarak müsait değildir. Bunda herhangi bir güncelleştirme veya diğer özellikler, wwwde bizim resmi websitemizde ilan edilecek. Knightonlineworld. Com, onlar, müsait olunca. Lütfen çoğunlukla en son şövalye için internet üzerinde haberleri arkada kontrol et. Hem de, sen, senin, bizim geri besleme meydanlarımızda sahip olduğun herhangi bir fikir veya önerileri ilan edebilirsin. Yeniden, ben, özür dilerim, herhangi bir rahatsızlık için bu, sebep olmuş olabilir, ve şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür edebilir. Mutlu av!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme