Şimdi Ara

İngiLizceden Türkçe'ye çeviri yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    isteyen var mı sro ile ilgili ingilizce şeyler varsa türkçeye anında çevirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeLans ! -- 6 Haziran 2008; 16:14:00 >

• www.hemencevir.com
  • hehe bende yeni öğrendim
  • Bu, becerinin "Atışlar"ı'nı değiştirmekte bir rehberdir.
    O, nukes gibi malzemeyi ifade eder, oklar, malzemenin, noktadan bir B'i işaret etmek için gittiği (Canavara sen) kesin beceriler. Canlandırma (Senin, senin, becerileri yaptığın zaman hareket ettiğin yol), farklı bir hikayedir, ve sen, başka bir rehberi bulmak zorunda olacaksın.
    (Veya ben, bir yapacağım... =) ) ben, bir sürü resim 2i'nin, bu öyle NOOB-dostu öyle mümkün yaptığını ekledim. Ama sen hala, prioir pk2 tecrübesine ihtiyaç duyarsın.
    Bu rehberin maksadıdır, sana becerileri değiştirmenin nasıl olduğunu öğretir, senin için onu düzeltmez. Benim, bu rehbere yaptığım zaman, ben, sonra her şeyi öyle anlaman için seni isterim, sen, senin, istediğin herhangi bir şeyi değiştirebilirsin!
    Btw, arka, senin medyanın yukarısıdır. Senin, bozduğun pk2 incase.

Sen, büyü editörünü indirebilirsin, ve pk2, burada httpi çıkarır: Www. Silkroadforums. Com viewtopic. Php?
    Bu özel ders için t= 30876, biz, yıldırımı nukeye değiştiriyor olacağız, buza nuke (2inci kitap) (1inci kitap), ilk olarak onaylar, senin medyanı açar.
    Pk2 (Genellikle C: \Program Files\Silkroad'da saptadı) sonra, "D Resinfo"'a gider. Aşağı kaydır, ve "Skilleffect. Txt" bul

Çift, onda tıklar, ve herhangi bir yer hariç.
    Şimdi, başka bir yerde onun bir kopyasını yapar, bundan dolayı senin, 2 skilleffectin var. Txt.
    Sen, senin, senin ilk olanını düzeltmeyi bitirdiğin zaman birinin olduğu 2inci olanına sonra ihtiyaç duyacaksın, senin, ne kadar bytese tam doğru miktara sahip olmayı eklemeye ihtiyaç duyduğun da veya senin silkroad alışkanlık başlangıcının senin yeni yaratılan skilleffectin, (Veya aptal ver????????????? Hata) öyle ne kadar bytese açtığını kontrol etmek. Txt (Wordpadda, tercihen).
    Biz şimdi, ilk olarak soğuk nukeyi bulacağız, bundan dolayı biz, "Atışlar" olduğu (Kendi nukenin olduğu buz)u kopyalayabiliriz. Bundan dolayı (Buluş) ctrl+ f'e bastır, ve beceride 'CH 'COLD 'GIGONGSUL 'Ai koydu. Aydınlatmak, CH= Çinli, soğuk= buz ağacı, Gigongsul= nuke, bir= 1inci kitaptır. Bundan dolayı şimdi baskısı, girer. Sen, bunun gibi bir şeyi alacaksın:

Bu, kısa giriştir (Ben, onun, canlandırma ve biblo rafını içerdiğine inanırım). Biz, şimdilik bu noktayı atlıyor olacağız. Baskı, yeniden girer, ve sen, bunun gibi bir şeyi alacaksın:

(CH 'COLD 'GIGONGSUL 'A) 1inci buzun altında nuke, sen, giriş olduğu atışla bazı malzemeyi görebilirsin:

This is the actual nuke, the one that we want to copy. So highlight and copy! Note: ONLY COPY SHOTS! we dont want the ready thing, we want the actual fired(or shot) item!:

not: hepsini çevirmedim hiç biri bir arada değildi hepsini bir arada getir çevireyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeLans ! -- 6 Haziran 2008; 16:23:52 >

• Bu, becerinin "Atışlar"ı'nı değiştirmekte bir rehberdir.

• gerçek o ki ondan öle yazıor kardes
  • Çevirin baştan aşşağıya hatalarla dolu.
  • hala bu forumda nasıl duruyorsun?
  • ExeLans !

yeni doomdays seni bekliyor

Hakkında çok dedi kodu war
    günlerini iyi geçir diyorum kısaca
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.