Şimdi Ara

İNGİLİZCEMİ GELİŞTİRME TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar merhaba ingilizce seviyem yaklaşık upper int. başlangıcı seviyesinde ve ben bunu tabiki daha yukarları çıkarmak istiyorum , okuldur işdir ailedir yurtdışında maalesef dil eğitimi alma şansım yok , burdada dilkurslarına gitsem mi gitmesemmi çok kararsızım etrafımdali birçok kişi para tuzağı paranı kaptırısın diyorlar , sizce dilkursuna gitmeden ingilizcemi nasıl geliştirebilirim gidersem de hangi kursa gitmeliyim şimdiden teşekkürler ?

• Bence ingilizce romanlar oku tabii kısaltılmamış ve gerçek ingilizce. Bir de bunların seslendirmelerini bulup dinlersin.
  • cezzarpasa C kullanıcısına yanıt
    Eksiklik hissettiğin konu nedir mesela genel olarak ? s
  • Eğer gramerde eksiklik hissediyorsan bir gramer kitabı almalısın.Konuşmada zorlanıyorsan pratik yapmalısın.Ayrıca İngilizce kitaplar okuyup filmler izlemenin de faydası olacağını düşünüyorum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar safyurt -- 2 Haziran 2015; 19:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Eksiklik hissettiğin konu nedir mesela genel olarak ? s

daha çok konuşma yazma , derdimi anlatabiliyorum ama olay iş bağlayabilme :d @okaaaaaan
  • İnternetten sevdiğin bir filmi, diziyi ingilizce izleyebilirsin. Bu yöntem cümle yapılarını ve günlük konuşmaları daha iyi anlamanı sağlar. Hatta ingilizce izlerken altında ingilizce altyazı olsa daha iyi olur. Eğer Digitürk' ün varsa onun film ve dizi kanallarında böyle bir sistem var.Daha iyi kaparsın. Ben öyle yapıyorum şahsen. Onun dışında gramer pratiği yapabilirsin. Bunun için YouTube ya internette paylaşılan dersleri takip edebilir ve gramer kitabıyla partik yapabilirsin. Ayrıca yakınlarından ve arkadaşlarından destek alabilirsin. Son bir tavsiyem de sevdiğin bir hobiyle ilgili makaleleri, videoları İngilizce olarak incelemen. Böylece hem sıkılmamış hem de yeni bilgiler edinmiş olursun.

NOT: Eğer bu söylediklerim sana eksik geliyorsa o zaman iyi, kaliteli eğitim veren (Bu konu hakkında iyi araştırma yapılmalı özellikle) bir dil kursuna gidebilirsin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.