Şimdi Ara

İngilizcenizi geliştirmek için ingilizce çizgi film: Pokemon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ingilizcem C1 seviyede.Rahatlıkla anlayabiliyorum ingilizce çizgi film,film vs şeyleri.Sizler de ingilizcenizi geliştirmek istiyorsanız pokemon gibi çizgi filmler tam size göre. Eskiden izlediğimiz çizgi filmlerden biri.Pokemon.Ben bayılırdım.En sevdiğim çizgi filmlerden biriydi.Şimdi ise bunları tekrar izliyorum ama bu sefer ingilizce.Normalde türkçe alt yazılı izlemiyorum, direk ingilizce audio izliyorum.Ama ingilizcesini geliştirmek isteyenler için türkçe alt yazılı linkini atıyorum.Buyrun pokemon 1. season 1. episode.
    https://www.youtube.com/watch?v=jeo4vlVg71Y

Anlamasanız bile izleseniz türkçe alt yazıyı açıp , yine de faydasını görürsünüz.İyi seyirler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 8 Ocak 2018; 14:46:10 >

• Hocam bu c1 b2 vs ingilizce seviyesini nasıl ölçüyorsunuz bildiğiniz internet üzerinde link vs var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narrator12 kullanıcısına yanıt
    şimdilik bunu biliyorum.Aslında dil seviyesi testi yazılı değil sözlü yapılır.Çünkü konuştuğun zaman speaking, grammar ve listening gibi her şeyin ortaya çıkmış olur.İnternetten bir kaç tane ingilizce seviye testi yaz, çöz , hep benzer sonuçlar bulursun.Ama en kalitelisi benim sana attığım.
    https://www.youtube.com/watch?v=6St96vxoqPc C1 passed esol test.Mesela bu speaking le yapılmış.Normalde ancak bu şekilde gerçek seviyeni öğrenebilirsin.

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam bilgisayara geçince bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narrator12 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 8 Ocak 2018; 18:30:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

şimdilik bunu biliyorum.Aslında dil seviyesi testi yazılı değil sözlü yapılır.Çünkü konuştuğun zaman speaking, grammar ve listening gibi her şeyin ortaya çıkmış olur.İnternetten bir kaç tane ingilizce seviye testi yaz, çöz , hep benzer sonuçlar bulursun.Ama en kalitelisi benim sana attığım.
    https://www.youtube.com/watch?v=6St96vxoqPc C1 passed esol test.Mesela bu speaking le yapılmış.Normalde ancak bu şekilde gerçek seviyeni öğrenebilirsin.

Intermediate %62 çıktı. b1-b2 arası gibi. Kelime bilgimden kaynaklanan hatalar hep. Pokemon yine de bir seviyeye getirir mi? Listening'im fena değildir. Şimdiye kadar çok fazla yabancı dizi ve film izledim.

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Kötü sayılmaz ,hatta iyi ile kötü arasındasın.Birazcık çabayla çok daha iyi seviyeye gelebilirsin. Evet bu tarz çizgi filmler ingilizce öğrenmeye çok faydalı.Hem de eğlenceli.İlk önce türkçe altyazı, sonra zamanla ingilizce alt yazı , en son alt yazı olmadan izle.
    Bir de voscreen in çok faydası var.Dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 8 Ocak 2018; 19:5:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Kötü sayılmaz ,hatta iyi ile kötü arasındasın.Birazcık çabayla çok daha iyi seviyeye gelebilirsin. Evet bu tarz çizgi filmler ingilizce öğrenmeye çok faydalı.Hem de eğlenceli.İlk önce türkçe altyazı, sonra zamanla ingilizce alt yazı , en son alt yazı olmadan izle.
    Bir de voscreen in çok faydası var.Dene istersen.

Voscreen'i denedim, çoğunu anlıyorum ama orada harcadığım zaman boşa gibi geliyor. önce türkçe altyazı, sonra ingilizce altyazı, en son altyazı olmadan derken, bunları her bölüme uygulamayacağım dimi :D

(eğer başlarsam)
    Ortamı tanımak için 5-6 bölüm türkçe altyazı izlerim. Sonra büyük oranda ingilizce altyazı ile devam ederim. Altyazı olmadan takip etmek denemediğim ve kötü olduğun bir şey. Belki denerim.

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Hocam Advanced %99 çıktı ama bana pek inandırıcı gelmedi ya hiç zorlamadı hani öyle ingilizce eğitim felan da almadım ki sanırım konuşma işin içinde olsa çuvallarım

hocam cambridge english testi var onu da denedim b1-b2 çıktım tahmin ettiğim gibi sizde deneyin denemediyseniz çok daha zor ondaki sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narrator12 -- 8 Ocak 2018; 23:31:12 >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kendini yeterli gördüğün zaman alt yazıyı ingilizce yapabilirsin. C1 advanced seviye olduğun zaman inan bana dünyayı keşfetmeye, farklı kültürlerde insanlar nasıl yaşıyor vs bunları anlamaya başlayacaksın.İngilizceyi bilmek gerçekten çok faydalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.