Şimdi Ara

İngilizcesi iyi Olan ßiri ßakaßilirmi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I have forwarded this request to the appropriate Knight Online Team Member for resolution. While we work as hard, we can we cannot always answer more complex issues as quickly. Please understand that there may be a brief delay while we attempt to resolve your issue. I apologize for any inconvenience that this may cause. Thank you.

Cevirirseniz sevinirim :)

• OTOMATİK MESAJ:d İSTEĞİNİZ İLETTİM DİYORDA HER TİCKETA BU MSJ GELİYO: Bİ DE EKE EKE O KADAR ÇOK ÇALIŞIYOZKİ SİZİN İŞİNİZİ YAPMAMIZ ZAMAN ALIR DİYOLARd:
  • ßu kadarmi Sadece :)
  • muhahaa ingilizcesi iyi olanlar baksın demişin 18 kii bakmış 1 yorum yozmuş frko hakkında topic açılsaydı .........
  • Ben, uygun şövalyeye bu isteği kararlılık için internet üzerinde takım üyesine ilettim. Biz, sert olarak çalışırken, biz bizim her zaman, öyle çabukça daha karmaşık çıkışları cevaplayamadığımız, yapabiliriz. Lütfen orada, kısa bir gecikme olabildiğini anla, biz, senin çıkışına karar vermeyi denerken. Ben, bunun, sebep olabildiği herhangi bir rahatsızlık için ondan özür dilerim. Sana teşekkür ederim.

İmla Hataları için Özür dilerim saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR

Ben, uygun şövalyeye bu isteği kararlılık için internet üzerinde takım üyesine ilettim. Biz, sert olarak çalışırken, biz bizim her zaman, öyle çabukça daha karmaşık çıkışları cevaplayamadığımız, yapabiliriz. Lütfen orada, kısa bir gecikme olabildiğini anla, biz, senin çıkışına karar vermeyi denerken. Ben, bunun, sebep olabildiği herhangi bir rahatsızlık için ondan özür dilerim. Sana teşekkür ederim.

Yahu kardeşim şu dandik programlarla çeviri yaptırıp buraya yazıcağınıza hiç bişi yazmayın daha ii...Yarılıyom monitör başında.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 26 Ekim 2006; 15:06:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

quote:

Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR

Ben, uygun şövalyeye bu isteği kararlılık için internet üzerinde takım üyesine ilettim. Biz, sert olarak çalışırken, biz bizim her zaman, öyle çabukça daha karmaşık çıkışları cevaplayamadığımız, yapabiliriz. Lütfen orada, kısa bir gecikme olabildiğini anla, biz, senin çıkışına karar vermeyi denerken. Ben, bunun, sebep olabildiği herhangi bir rahatsızlık için ondan özür dilerim. Sana teşekkür ederim.

Yahu kardeşim şu dandik programlarla çeviri yaptırıp buraya yazıcağınıza hiç bişi yazmayın daha ii...Yarılıyom monitör başında.

Edit:İmla

Ben Elimden geLdigi Kadar Yardımcı olmaya çalıştım Daha iyisini biliyorsan koy oke_?

• Shap tsk ederım kardesım ugrastıgın icin :) SOnucda ßi emek sarfetmıs ve yazmıs emegin icin tskler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.