Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olanlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hail xxxxxx! Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Although I am unable to restore all your original items on LordElrond, I have restored items comparable to this character’s level to help you on your journey to regain your items back or get better items; please verify this by checking this character's inn. We understand that the items given are not necessarily as powerful as the ones you had lost, however, these items will allow you to get back in the game to hunt in the Continent of Adonis. In the Future the best thing you can do is make the computer you use to access Knight Online as secure as possible. Please make sure your character name is not the same as your account name and protect your password by changing it often using a combination of letters and numbers. Please be cautious of downloading any unknown files as they can contain programs or viruses that can steal your account information. Never give out your account information; Knight Online Staff will never request this information in-game. If an unofficial Knight Online website requires you to log in with your in-game account ID and password, they are most likely trying to gain access to your account. If you would like more info we have a section on our website with more tips on how to safeguard your account. Please do not hesitate to contact us with any further questions. I apologize for any inconvenience this may have caused, and appreciate your understanding in this matter. Thank you for playing Knight Online and happy hunting! -Knight Online Support Team

Charım soyulmuştu tickket attım bu cwp geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tequreo -- 7 Şubat 2007; 9:25:51 >

• buyur kardeş
    Şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Benim, LordElrond'da senin bütün orijinal maddelerini iade edemememe rağmen, ben, senin maddelerini arkada tekrar elde etmek için senin seyahatinde sana yardım etmek için maddeleri bu karakterin düzeyine kıyaslanabilir iade ettim, veya daha iyi maddeleri almak; Lütfen bu karakterin hanını kontrol ederek bunu doğrula. Biz, maddelerin, verdiğini anlarız, senin, kaybetmiş olduğun olanlar olarak muhakkak öyle güçlü değiliz, yine de, bu maddeler, Adonis kıtasında avlamayı oyunda dönmen için sana izin verecek. Senin, yapabildiğin gelecekte en iyi şeydir, senin, şövalyeye internet üzerinde erişir olduğun bilgisayarı yapar, öyle, öyle mümkün emniyete alır. Lütfen ve çoğunlukla onu değiştirerek mektupların bir birleşmesini kullanırken senin parolanı korumadığı ve saymadığı senin karakter isminin, aynen senin hesap isminin olduğu gibi olmadığına emin ol. Lütfen onların, senin hesap bilgini çalabilen programlar veya virüsleri içerebildiği gibi herhangi bir bilinmeyen dosyayı indirmekten dikkatli olabilir. Asla senin hesap bilgini verme; İnternet üzerinde şövalye, personel sağlar, asla, bu bilgiyi oyun içine rica etmeyecek. Eğer gayri resmi bir şövalyeyse, internet üzerinde website, senin oyun hesap idi ve parola içinle içeride günlüğe kaydetmen için seni gerektirir, onlar muhtemelen, senin hesabına erişimi kazanmayı deniyor. Eğer sen, daha çok bilgiyi beğenecek idiysen, biz, daha çok uçla bizim websitemizde bir kısım senin hesabını korumanın ne kadar üzerinde olduğuna sahip oluruz. Lütfen herhangi bir daha fazla soruyla bizle temas kurmaya tereddüt etme. Ben, özür dilerim, herhangi bir rahatsızlık için bu, sebep olmuş olabilir, ve bu meselede senin anlayışını takdir edebilir. Şövalyeyi internet üzerinde ve mutlu ava oynamak için sana teşekkür ederim! -İnternet üzerinde şövalye, takımı destekler

• Burada itemlerimi geri verecekleri yazıyor ama bu msj dün geldi daha bişey göndermedi Ko
  • quote:

Orjinalden alıntı: frıghtBoY

buyur kardeş
    Şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Benim, LordElrond'da senin bütün orijinal maddelerini iade edemememe rağmen, ben, senin maddelerini arkada tekrar elde etmek için senin seyahatinde sana yardım etmek için maddeleri bu karakterin düzeyine kıyaslanabilir iade ettim, veya daha iyi maddeleri almak; Lütfen bu karakterin hanını kontrol ederek bunu doğrula. Biz, maddelerin, verdiğini anlarız, senin, kaybetmiş olduğun olanlar olarak muhakkak öyle güçlü değiliz, yine de, bu maddeler, Adonis kıtasında avlamayı oyunda dönmen için sana izin verecek. Senin, yapabildiğin gelecekte en iyi şeydir, senin, şövalyeye internet üzerinde erişir olduğun bilgisayarı yapar, öyle, öyle mümkün emniyete alır. Lütfen ve çoğunlukla onu değiştirerek mektupların bir birleşmesini kullanırken senin parolanı korumadığı ve saymadığı senin karakter isminin, aynen senin hesap isminin olduğu gibi olmadığına emin ol. Lütfen onların, senin hesap bilgini çalabilen programlar veya virüsleri içerebildiği gibi herhangi bir bilinmeyen dosyayı indirmekten dikkatli olabilir. Asla senin hesap bilgini verme; İnternet üzerinde şövalye, personel sağlar, asla, bu bilgiyi oyun içine rica etmeyecek. Eğer gayri resmi bir şövalyeyse, internet üzerinde website, senin oyun hesap idi ve parola içinle içeride günlüğe kaydetmen için seni gerektirir, onlar muhtemelen, senin hesabına erişimi kazanmayı deniyor. Eğer sen, daha çok bilgiyi beğenecek idiysen, biz, daha çok uçla bizim websitemizde bir kısım senin hesabını korumanın ne kadar üzerinde olduğuna sahip oluruz. Lütfen herhangi bir daha fazla soruyla bizle temas kurmaya tereddüt etme. Ben, özür dilerim, herhangi bir rahatsızlık için bu, sebep olmuş olabilir, ve bu meselede senin anlayışını takdir edebilir. Şövalyeyi internet üzerinde ve mutlu ava oynamak için sana teşekkür ederim! -İnternet üzerinde şövalye, takımı destekler

arkadaşım hemen hazıra kacmayalım arkadaş ingilizcesi iyi olan biri diyor.sen hemen atlamıs sitede değiştirmişsin sanki bi işe yaradı.o da yapmayı biliyor bole gereksiz işlerle ugrasmayalımm..

• Bilen yokmu bu konuları
  • Pasif ulaşımın başka bir formu, 'Kolaylaştırılan' ulaşımdır, veya 'Taşıyıcı-aracılık edilen' taşır.
  • soyulup ticket yollamışn heralde onlarda sana itemlerin kadar ii item veremeyiz ama onların yerini biraz olsun doldurabilecek itemleri vericez diyor oyuna girince innine bak itemler geldiyse geldi diye ticket yolla diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelmedi itemler hostese dünden beri bana bir ticket yaparsanız sevinirim gelmediğine dahil
  • kaybettigin itemları geri veremezlermis ama lvline uygun itemları inn e bırakıcaklarmıs
    isin ozu bu gerisi iste sifrenizi saga sola vermeyin id ile aynı olmasın yabancı seyler yuklemyein vs vs...

yani shell +3 set ib +6 filan bırakırlar eger rogue isen
  • Warrior charım lwl 61 ama daha itemleri vermediler size şunları sorucam
    1>Üstümü az çok dizdim vermekten vazgeçmiş olabilirlermi?
    2>lwl 61 % 84 düm bugün paso kassam lwl 62 yapsam aha güzel itemler verebilirlermi?
    3>Bana ingilizce itemlerin gelmediğine dail ticket hazırlıyabilirmisiniz_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacker_s

quote:

Orjinalden alıntı: frıghtBoY

buyur kardeş

arkadaşım hemen hazıra kacmayalım arkadaş ingilizcesi iyi olan biri diyor.sen hemen atlamıs sitede değiştirmişsin sanki bi işe yaradı.o da yapmayı biliyor bole gereksiz işlerle ugrasmayalımm..

+1 BNDE BİŞİ ANLAMADIM VALLA

• Başına her ne geldıyse ıtemlerını gerı verdiklerini sölemişler ınn hostese bak dıo ama aynılarını vermemıslerdır ben soyuldum +7 comp set yuerıne +3 comp set +7 elxr yerıne +1 +9 hp yerıne +7 int taKI SET falan filan itemlerini vermişller..
  • isin ozeti senin bazi itemlerini geri sagladik ama eskisi gibi olamaz diyor.Ayrica sana carinin id ve sifresini nasil koruyacagin hakinda bir seyler soylemis
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Başına her ne geldıyse ıtemlerını gerı verdiklerini sölemişler ınn hostese bak dıo ama aynılarını vermemıslerdır ben soyuldum +7 comp set yuerıne +3 comp set +7 elxr yerıne +1 +9 hp yerıne +7 int taKI SET falan filan itemlerini vermişller..

Kanka bu msj dün akşam geldi ama ne item verdiler ne başka bişey İtemlerimide az çok dizmeye başladım acaba ondan dolayı vermeyebilirlermi_?
  • banada aynı şey olmuştı innin 8. sayfasında vardı itemler bakmadıysan bak yoksa birz bekle
  • öfff verecegiz diyorlar itemini falan v.s adamlar sözünde bile durmuyorlar hiç bişey vermdiler daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.