Şimdi Ara

Ingilizceyi advanced yapma yolları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan acik lisedeyim 48 kredim var işe gidiyorum ayrıca. Mezun olduktan sonra 1 sene mezuna kalicam isten cikicam evde iyice geliştiricem kendimi suanda intermediate seviyesindeyim els inside outla çalışıyorum tenseler bitmek üzere. Yani ortalama 3 senem olacak bu 3 sene içerisinde ingilizcem advanced seviyeye gelir mi? Ve lys 5 sinavindan sağlam net çıkarabilir miyim? Dediğim gibi seviyem intermediate ayrıca sadece grammar değilde 4 beceri üzerinden gidiyorum arada sirada yazi yaziyorum reading yapiyorum listening yapıyorum birde arap arkadaşlarım var birinin işyeri var libyada 3 dil biliyor arapca ingilizce fransizca ingilizcesi cok iyi bulusuyoruz bazen sohbet muhabbet ediyoruz türkçe bilmiyor ingilizce konuşuyoruz tamamen. Bu sekilde lys 5 zamanina kadar kendimi tamamen gelistirip advanced seviyesine gelme şansım var mıdır? Lys 5 sorularina baktim da çevirileri genelde yapiyorum diğerleri kastı biraz. Phrasal vb bilmiyorum çünkü. Advanced olduktan sonra hedefim native speaker olmak. Öğretmen olduktan sonra dahi kendimi gelistirmeye devam etmek ve iyi nesiller yetiştirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İelts / toefl sınavına hazırlan

• Onlara girmeyeceğim ki benim hedefim öğretmenlik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.