Şimdi Ara

İngilizceyi öğrenmeyi kafama koydum ama nasıl öğrenebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
11
Favori
35.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkan124

Ben sana bir kursa gitmeni tavsiye ederim. İngilizce öğrenmek istiyorsan talk time akademiye git. Hocaları eğitimleri çok iyi. http://www.talktimeakademi.com

Birader senin mesajlarına baktım da hepsinde bu kursu tavsiye etmişsin. Milleti salak yerine koyma bu kadar ucuz reklamları yemeyiz.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkarax -- 24 Haziran 2013; 15:20:34 >
  • Rosetta stone programını arayın. Arapca ve rusca da tavsiye ederim aynı ğrogramla. Çift dil ve altyazılı film izleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydalarının olabileceğini düşünüyorum . xnetworkcity de yazılmış çizilmiş. Öğrenmek için kendi çabanız gerekiyor. Onun ötesinde en etkili olanı ise küçük yaşta ki eğitimler. Sadece Almanyada 700 adet okulda çift eğitmen derslere girerek örneğin, bir saat boyunca alman öğretmen çocuklara almanca olarak eğitim veriyor. Daha sonra diğer öğretmen ingilizce(bir ingiliz olabilir) konuşarak çocuklara ingilizce ders veriyor. Sadece 2 yıl düşünün. Sonuç; İyi bir yabancı dil edinimidir. Ayrıca bunu çoğaltmak mümkündür, yani bir de rus bir öğretmen olduğunu düşünün. 4 yıl içerisinde inanılmaz bilgiler çocuğa verilir. İşte bu kadar, kurs şart değil :)) yine de ingilizce öğrenmek için çalışmak gerek büyük yaşta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız456 -- 21 Haziran 2013; 22:45:20 >

• ben en çok kullanılan ingilizce kelimeleri ezberlemek için uzun süredir kendi yaptığım programı kullanıyorum
    onu biraz toparlayıp paylaşmaya karar verdim
    incelemenizi isterim

http://ingilizceezber.com/

en çok kullanılan 1000 kelime başta olmak üzere paketler halinde programlanan zaman diliminde mesela bir ayda 100 kelime gibi çalışmanızı ve süreci izlemenizi sağlıyor
    otomatik gösterme sesli telaffuz yazım kontrolü önce ingilizce sonra türkçe gösterim veya tersi gibi faydalı olacağına inandığım özellikler ekledim
    Dediğim gibi kendi çalışmam için yaptım ama her çalışmada şunuda bunuda ekleyim derken düşündüğümden iyisi oldu ve bunu paylaşmak istedim
    Umarım ilginizi çeker
    İlgi çekerse üzerinde çok daha ciddi çalışmaya devam edeceğim.

video su
    http://www.youtube.com/watch?v=y0YljpIokY0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkarax -- 26 Haziran 2013; 13:41:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erolkarax

ben en çok kullanılan ingilizce kelimeleri ezberlemek için uzun süredir kendi yaptığım programı kullanıyorum
    incelemenizi isterim

en çok kullanılan 1000 kelime başta olmak üzere paketler halinde programlanan zaman diliminde mesela bir ayda 100 kelime gibi çalışmanızı ve süreci izlemenizi sağlıyor
    otomatik gösterme sesli telaffuz yazım kontrolü önce ingilizce sonra türkçe gösterim veya tersi gibi faydalı olacağına inandığım özellikler ekledim
    Dediğim gibi kendi çalışmam için yaptım ama her çalışmada şunuda bunuda ekleyim derken düşündüğümden iyisi oldu ve bunu paylaşmak istedim
    Umarım ilginizi çeker

video su

Kardeşim yanlış anlama ancak; easyword gibi senin programdan 100 kat daha yetenekli programlar ücretsiz şekilde indirilebiliyor, satılanlar bile 5 tl civarı olabiliyor, yani sen 30 TL yapmışsın ilgi çekmez benden söylemesi, emeğine saygılıyım elbette ancak çok farklı bir şey yapman gerekir ancak o bile etmez o kadar para, o paraya program satılıyordur cd'li hemde...

• Bende düşüncenize saygılıyım ancak yazılıma karşı beklediğim iltifatı görmeye başladım bu yüzden o kadar endişeli değilim
  • buraya yeni öğrenceklere tavsiyem olcak...

öncelikle bi hesaplarsanız ilk okuldan lise son a kadar yaklaşık 700 1000( arası) saat ingilizce görülüyor normal liselerden bahsediom.. ve çogu kişi hiç bir şey öğrenmiyor herşey gramer gramer gramer...

malesef böyle gramerle ingilizce öğrenilmez...

gramer belli bir yere kadar önemli... öncelikle yeni başlıcaklar için siz normal olarak gramerden başlıcaksınız doğal olarak sorun yok ama ilk seviyenin ortalarında yazmaya çalışın..

mesela benim adım bu yaşım bu şuralıyım benim favori şeylerim bunlar bunları severim bunları sevmem şukadar kardeşim var onlar bunları sever bunları sevmez diye basit bi şekilde anlatmaya başlasınız bile birsürü kelime eder size yarım sayfa felan.. sonra bunu iyi iblen bi kişiye kontrol ettirin hatarınızdan geçin vs.. reading yapın... örneyin basit readinglerde var adam orda kendini tanıtmış aşada sorularda bu adam nereleidir favori şeyleri nelerdir diye basit şekilde başlayanlar var... ve bunun dinleme versiyonu olanlar var bu şek,lde hep düzenli çalışın...

her seviyede ileri gitceksiniz zevk alcaksınız.. 1 2 3 derken baya yazabilceksiniz intermediate ortalarında vs esay ler bile yazabilceksiniz.. küresel ısınmayı yazıcaksınız mesela yada yurtdısındamı türkiyedimi ingilizce öğrenmek mantıklı gibi şeyler yazıcaksınız.. hem konulardan fikirleriniz genişlicek hem bakış açıları hem hayat açınız bile deşicek sadece ingilizce öğrenmiceksiniz problem çözmeyide öğrenmiş olcaksınız...

mesela iş hayatınıa atıldınızı düşünün patron geliyor size toplantıda sorucak senin fikrin ne ali...
    opinion essay
    yazdın esayler den hemen aklına gelcek cause and effect essay8sebep etki).........advantages and disadvantages essay.......opinion essay.....

bunların her biri farklı bakış açısı öğretiyor...

hemen diceksiniz patron eğer bu firmayla çalışırsak şu avantajlarımız şu kayıplarımız olcak... bunun sebepleri şunlar etkileri bunlar olcak ve bence bunlar agır bastından bunlar olmalı diyebiliceksiniz.. hayattta her alanda faydası olcak yani.. sadece çalışırken keyif almayı bilin:) ben halada iyi öğrenemedim ama sabır işi bu 1 2 senede öğrenilmiyor zamanla ve sabırla... ama çok kulanırsanız ve sistemli başlarsınız çok iyi yerlere gelirsiniz bilgi olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem-123 -- 27 Haziran 2013; 15:59:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erolkarax

ben en çok kullanılan ingilizce kelimeleri ezberlemek için uzun süredir kendi yaptığım programı kullanıyorum
    incelemenizi isterim

Umarım ilginizi çeker

video su

çok pahalı 30 lira verilmez. daha iyi programlar ücretsiz satılırken neden 30 lira + kdv verelim. üstelik her kelimede örnek cümle bile yok. biraz kolaycılığa kaçmışsın gibi geldi. hem biri alır bu programı senden internete free şeklinde vermek çok kolay. parayı veren de enayiliğiyle kalacak.

• o programlar inan bana işe yaramazlar
    ben kaba basit ilkel şekilde ama öğrenci disiplini ile oturup başına tekrar yaparak kelime ezberlenmesine inanarak bunu hazırladım
    Oyunlar eşleştirmeler tray icon alanından çıkan kelimeler ile bu iş olmuyor
    Ben eller serbest şekilde tv izler gibi o konforda oturup bir saat ders çalışabilmeyi amaçladım
    Her gün programı çalıştırıyorum geçiyorum koltuğuma tv izler gibi 100 kelimeyi ezberlemeye çalışıyorum
    Bir ayda 100 kelime ezberliyorum oysa bir haftada bile ezberleniyor ama ben bir ayda 100 yeni kelime diye inat ettim
    600 yeni kelime ezberledim ve devam ediyorum

bu arada bu programdada örnek cümleler var ama google çeviri sayfasında ki örnek kelimeleri kullanmana izin veriyor
    yani her keimeyi google çeviri saydasında kendi içinde gösteriyor

ücretsiz olması önerinizi mantıklı buldum ve freeware yazılıma dönüştürdüm

www.ingilizceezber.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkarax -- 27 Haziran 2013; 21:38:27 >

• Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz program, veya istanbulda tavsiye edeceğiniz özel hoca / kurs var mı? Bir çok kurs var hangisinin eğitim kalitesi iyi anlamak zor. Beylikdüzü ve Büyükçekmece civarında tavsiye edebileceğiniz bir kurs var mı?
  • reaximon ,

bu konuda sana yararlı olacak kişi benim

iletişime gecebilirsin
  • Arkadaslar Adana da gidilebilecek kurs varmı bende kafama koydum öğrenmek icin tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı müzik dinle sürekli dinle ben 4-5 yıldan beri dinliyorum artık her türlü yabancı müziği dinlerken rap de dahil buna sözlerini çıkartabiliyorum çevirebiliyorum ne demek istediğini %95 civarında anlayabiliyorum.
    Dil öğrenme sabır işi ve yetenek işi de aynı zamanda bazı insanlar dil öğrenmeye yatkın olurlar onların 1 ayda öğrendiğini 3 ayda öğrenirsin belki ama bu seni yıldırmamalı sen sabredip hedefine odaklandığın sürece ve o hedefe ulaşmak için elinden geleni yaptığın sürece başarılı olacağını düşünüyorum.

• Turbo İngilizce Kitapları 1-2-3-4 +2 MP3 Cd alabilirsin sana çok yararlı olcaktır

bu siteden alabilirsin:http://www.xticaret.com/xticaret/?1312_100837_=&ref=8523
  • Hocam ilerlediniz mi İngilizce konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarin hepsini okuyamadim ama kimse yazmadiysa, Erasmus programlarini arastirmani tavsiye ederim.
  • Selam bir sürü efektif çözüm mevcut. Artık dijital çağdayız. Farklı yetenekler için kullanabileceğin uygulamalar bir sürü var Hepsini zamanında denedim ve memnun kaldım:

Eğer altyapın eksikse ilk önce biraz dilbilgisi ve kelime çalış. Bu çalışmalarını okuma ve dinleme ile destekle ardından birebir konuşabileceğin sitelere bak ve birebir pratik yap. Daha sonra da çalışmaya başladğında zaten çorap söküğü gibi gerisi gelecek. Bir sürü program var ama ben sana kendi kullandıklarımı yazacağım.

Dil Bilgisi ve Kelime İçin:
    Duolingo
    Flash Academy
    Babbel
    Memrise
    Busuu
    Remember

Yabancılarla Mesajlaşma:
    Hello Talk

Bir sürü farklı ders ve kurs
    EDX
    Udemy
    Future Learn

İngilizce farklı seviyelerde makaleler:
    Voice Of America

Birebir İngilizce videolu görüşme:
    English Ninjas

Umarım faydası dokunur.Elinden geldiğince pratik yapmaya en önemlisi de konuşmaya özen göster.Konuşurken hem dilbilgisi hem de kelimeleri kullandığından gelişimin çok daha hızlı olacaktır.

• ahmetumit26 A kullanıcısına yanıt
    hocam cok tesekkurler hellotalkı ındırdım
  • Merhaba aga öncellikde daha iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum ben de 15 yaşındayım eğer gerçekten kafaya koyduysan çok rahat yaparsın çünkü gerçekten imkan çok ben sana geliştirmek için bir kaç taktik vereceğim gramer geliştirmekle işe başlayabilirsin örneğin bir hafta harçlığını biriktir udemyde A-Z tüm konuları anlatan ingilizce kurslar var şuan fiyatı 35 lira bence gayet ideal o kurslarla ingilizce konularını öğrenebilirsin işte future tens simple present tense a an the kullanımı gibi tabi illaha para vermene gerek yok youtube a da yazabilirsin ingilizce eğitimi diye bir sürü oynatma listeleri var ordan konu eksiklerini kapatabilirsin ben de ingilizce site kurdum sayfada ingilizce A-Z tüm konuları paylaşıyorum tabi şuan yeni kurdum tüm konular yok ama yetiştirmeye çalışıyorum hepsini her gün yazı yazıyorum sitedehttps://yavuzlaingilizce.blogspot.com/ istersen takip edebilirsin sitemi onun dışında listening geliştirmek istiyorsan alt yazılı dizi film izleyebilirsin speaking geliştirmek için de altyazılı şarkı dinleyebilirsin altyazılı şarkı dinliceksin şarkıya eşlik ediceksin ingilizce

kısaca toparlayayım 1-gramerini mutlaka geliştir internetten başlangıçtan ileri seviyeye tüm konulara bak ardından da hepsiyle ilgili baştan sona videolar izle ya da internetten yazılar oku ama ben video izlemeni tavsiye ederim

2-yabancı dizi film izleyebilirsin

3-ingilizce şarkı dinle ama altyazılı olcak şarkıya eşlik ediceksin speaking geliştirceksin

youtube da bir tane kanal var ingilizce konu anlatımı - özer kiraz diye bütün konuların videosu var hatta adam oynatma listesi yapmış onu izle mutlaka gelişeceksin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.