Şimdi Ara

ingilizleri gömeli 100 yıl oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingilizleri çanakkaleye gömeli 100 yıl oldu ama bunun değeri bilinmiyor şehitmerimizin ruhu şad olsun.. :(

• onlarında bize doğuda ve güneyde gömeli 100 yıl oldu , I.dünya savaşından zafer diye bahsetmeyin topraklarının yarısı kaybettikten sonra ne zaferi ? ama kurtuluş savaşı bir zaferdir o devirde avrupaya sömürge olmayan tek millet türklerdi
  • hala bu kafada olanda var la çanakkale geçileli çok oldu ülke parsel parsel satıldı siz hala vatan millet sakarya geç babam bunları geç konunun yeri zaten burası değil
  • ingiliz askeri çanakkalede yoktu ki zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    ben yukarda çanakkale yazdım zaten 1. dünya savaşı felan görüyor musun yazmış mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabulut10

ben yukarda çanakkale yazdım zaten 1. dünya savaşı felan görüyor musun yazmış mıyım

kardeşim çanakkale 3.dünya savaşında mı oldu?
  • uzun adam sagolsun ne diyelim ülkeyi sattı atalarımızın canını ortaya koyup tırnaklarıyla kazıya kazıya kurtarıgı vatanı sattı ne diyelim ne protesto etmeye korkar olduk burası demokrasi ülkesi sözde :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    ya ben türkler 1. dünya savaşından zaferle cıktı felan demedim yukarıda iyi oku ingilizleri gömeli 100 yıl oldu dedim herkesin aklına acık net canakkale gelir
  • bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde zaten ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabulut10

bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde zaten ne diyim

benle ne alakası var ilerliyodunuz da ben mi tuttum bok gibi ülken var bi türlü anlamıyon hala tatava yapıyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.