ingilizleri çanakkaleye gömeli 100 yıl oldu ama bunun değeri bilinmiyor şehitmerimizin ruhu şad olsun.. :(
onlarında bize doğuda ve güneyde gömeli 100 yıl oldu , I.dünya savaşından zafer diye bahsetmeyin topraklarının yarısı kaybettikten sonra ne zaferi ? ama kurtuluş savaşı bir zaferdir o devirde avrupaya sömürge olmayan tek millet türklerdi
hala bu kafada olanda var la çanakkale geçileli çok oldu ülke parsel parsel satıldı siz hala vatan millet sakarya geç babam bunları geç konunun yeri zaten burası değil
ingiliz askeri çanakkalede yoktu ki zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Escherich
kullanıcısına yanıt
ben yukarda çanakkale yazdım zaten 1. dünya savaşı felan görüyor musun yazmış mıyım
quote:
Orijinalden alıntı: karabulut10
ben yukarda çanakkale yazdım zaten 1. dünya savaşı felan görüyor musun yazmış mıyım
kardeşim çanakkale 3.dünya savaşında mı oldu?
uzun adam sagolsun ne diyelim ülkeyi sattı atalarımızın canını ortaya koyup tırnaklarıyla kazıya kazıya kurtarıgı vatanı sattı ne diyelim ne protesto etmeye korkar olduk burası demokrasi ülkesi sözde :/
ya ben türkler 1. dünya savaşından zaferle cıktı felan demedim yukarıda iyi oku ingilizleri gömeli 100 yıl oldu dedim herkesin aklına acık net canakkale gelir
bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde zaten ne diyim
quote:
Orijinalden alıntı: karabulut10
bu ülke senin gibiler yüzünden bu halde zaten ne diyim
benle ne alakası var ilerliyodunuz da ben mi tuttum bok gibi ülken var bi türlü anlamıyon hala tatava yapıyon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme