Bildirim
İNGİLTERE'DE iPAD2 NEREDEN ALINIR?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
HMV ama satılıyor mu emin değilim..
Tottenham Court Road'un yakınındaki elektronik eşya satan magazalarda gördüm 2 gün önce Ipad 2 stoklarda ilanlarını ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: SlimShady
HMV ama satılıyor mu emin değilim..
Tottenham Court Road'un yakınındaki elektronik eşya satan magazalarda gördüm 2 gün önce Ipad 2 stoklarda ilanlarını ;)
eyvallah sağolasın teşekkürler. başka gören varsa lütfen yazmaya devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 23 Nisan 2011; 2:18:30 > -
geçtiğimiz haftasonu didik didik aradım. arkadaşın dediği gibi tottenham court road ta her dükkanı gezdim diyebilirim. ama sadece wifi olan 16 gb lik versiyonu bile 650 pound a satıyolar. onun dışında carphone warehouse ların bazılarında bulunduğu söyleniyordu, ama bulamadım tabiki. -
quote:
Orijinalden alıntı: kingpin54
geçtiğimiz haftasonu didik didik aradım. arkadaşın dediği gibi tottenham court road ta her dükkanı gezdim diyebilirim. ama sadece wifi olan 16 gb lik versiyonu bile 650 pound a satıyolar. onun dışında carphone warehouse ların bazılarında bulunduğu söyleniyordu, ama bulamadım tabiki.
16 gb wifi 650 pound mu? o zaman söyleyim de boşuna tottenham court road a uğramasın. o fiyata burdan garantili alırım daha iyi..
399 pounda bulabilirsen al diyeceğim. -
aynı şekilde. iki sipariş vardı , bide kendime almayı düşünüyodum. o fiyatları görünce hemen kaçtım zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: kingpin54
aynı şekilde. iki sipariş vardı , bide kendime almayı düşünüyodum. o fiyatları görünce hemen kaçtım zaten.
cumartesi günü londra regent street apple store da her model ipad2 varmış ve bir tane benim için kapmış arkadaşım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X