Şimdi Ara

İngiltere'de yaşayan birinden kalan 1 milyon TL'lik miras nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bi arkadaşım zamanında ingiliz bi hatunla takılmış bundan 5-10 sene önce falan hatun bunu çok sevmiş sonra ayrılmışlar

hatun ölmüş tüm mirasını arkadaşa bırakmış elçilikten aramışlar

alması zor diyor ingiliz vatandaşı falan olması gerekiyormuş bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? :))

en kısa yoldan nasıl ingiliz vatandaşı olabilir?

bi ingiliz hatunla evlenerek mi? e evlense sonra edindiği mirasın yarısını da hatun alır mı?

ya da diyor maddi durumun iyi olacak falan adamı gibi yurtdışında çıkıcaksın diyor bu da zor biraz durumu çok çok iyi değil.

• Durum gerçekse ve alamazsa çok kötü olur yalnız
  • 1 milyon dolar var işin ucunda adam yurt dışına gidemiyor? Coock story brooo

Bana devretsin mirası alayım geleyim %20si benim bak hemde yesil pasaportum var gerek yok vizeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 12 Şubat 2012; 22:19:01 >
  • vatandaş olmak çok zor en az 3 yıl. dil kursuyla oraya gidebilir bi türkle konusup anlaşabilir işe girebilir yada biriyle evlenebilir ama ne olursa olsun 3 yıl o ülkede kalman lazım
  • serin hikaye gardaş
  • %40 ını alırım işi temiz hallederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

%40 ını alırım işi temiz hallederim.

nasıl olacak o iş ? :))

bahsettiğim arkadaş çok rahat birisi, paraya önem vermiyor. fazla alkol içiyor :)

web master kafasına göre takılıyor işi yok. ayda 1-2 site yapıyor öyle geçiniyor. yaşı 35.

gidip 3 sene ingilterede yaşaması çok zor. o parayı almadan oralara gidip nasıl 3 sene yaşayacak?

en kısa yolu birisiyle evlenmek ama o da zor orda 3 yıl yaşaması için çalışması gerek düzenli olarak düzenli çalışmak ona göre bişey değil :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.