Şimdi Ara

İngiltere Orange UK ve T-Mobile den alınan İphone modelleri için orjinal ve yasal unlock..İçerde..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizzat kendi sim kilitli Iphone 4 telefonumda denenmiştir ve 24 saatte sadece iTunes bağlantısıyla orjinal sim karta gerek duymadan ve İngiltereye gitmeden kilit açtırılmıştır. Ücretli olup ilgilenen arkadaşlar için ossun_bakalim@hotmail.com

Tamamen yasal olup herhangi bir kısıtlaması ve sınırlaması bulunmamaktadır. Jailbreak yada Gevey gibi harici aparatlarla değil tamamen Apple veritabanından çözülmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi or_umit -- 9 Ağustos 2011; 2:48:00 >

• quote:

or_umit
    Er

havada asılsız reklam kokusu var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

quote:

or_umit
    Er

havada asılsız reklam kokusu var..

Arkadas neyin reklamini yapiyor olabirim?:)..erspri gibisin valla.ben Bizzat kendi telefonumu actirdim isteyene yardimci olmak icinde bu basligi actim.
  • bu konu zaten forumda mevcut ayrıca sadece bahsettıgınız operatorler ıcın degıl bakınız factory unlock all gsm unlock vb... konular saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

bu konu zaten forumda mevcut ayrıca sadece bahsettıgınız operatorler ıcın degıl bakınız factory unlock all gsm unlock vb... konular saygılarımla

Ucretinide soylermisiniz bahsettiginiz seceneklerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: or_umit

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

bu konu zaten forumda mevcut ayrıca sadece bahsettıgınız operatorler ıcın degıl bakınız factory unlock all gsm unlock vb... konular saygılarımla

Ucretinide soylermisiniz bahsettiginiz seceneklerin?

Kendinize mail attırmak yerine ücretini ve linkini söyleyebilirdiniz. Merak ediyorsanız allgsmunlock.com buradan hangi operatör ise öğrenin. Muhtemelen sizin telefoncunun ücretinden ucuz olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.