dünyanın en tehlikeli ülkeleri krallık cart curt yönleri olan ülkelerdir onlardan beteri de kraldan çok kralcılar ülkeleridir, misal ingiltere ispanya japonya ar-b ülkeleri kral örneği, türkiye, italya, rüsva, çin gibi ülkelerde kraldan çok kralcı, bu lanetlere bulaşanlar tamamen ölüdürler, küçük bir zümre belki hayatını doyasıya yaşar |
İngiltere, ülke sınırlarına giren yasa dışı göçmenleri Türkiye'ye gönderecek? (2. sayfa)
-
-
ruanda üzerinde türkiye ye birileri gelecekse o kişilerin turist yada ruandalı olacağını hiç sanmıyorum. ruandanın kişi başı milli geliri 3bin dolar civarında. adamlar aç sefil antalya ya tatile mi gelecek.
afganlılar gibi yürüyerekte gelemezler, çünkü serengetiyi yüreyerek geçemezler, uçağa binecek paralarıda yok.
bakalım bu anlaşmadan ne çıkacak.
-
Turistik olarak geliyorlar. Ruanda zengin ülke.
-
Avrupanin çöp bahçesi olduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelenler İngiltere'nin sürgüne yolladığı hintlisi, pakisi vs.
Tepki geldi diye doğrudan alamadıklarını "turist" adında alıyorlar. İngiltere zahmete girmesin "seve seve " alacaksınız diyip hepsini olduğu gibi Türkiyeye yollasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milli geliri 1000 dolar yani 32000 TL. İngiltereye giden Mr. Şimşek kaç paraya anlaştı onu merak ediyorum. Allahsız Kitapsızlar Partisi ülkemizi sığınmacı ülkesine dönüştürdünüz yetmedi mi? Şu tarikatları hemen kapatacak parti lazım yoksa Türkiye Cumhuriyeti Arap ülkesine dönüşecek. Daha da bu partiye oy atan varsa gerçek TÜRK evladı varsa onların TÜRKLÜĞÜNDEN şüphe duyuyorum.Makarna ihtiyacınız veya soğuk sandviç ihtiyacınız varsa ben size temin edicem. Gerçek müslüman bunlar olamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adı değişir ülkenin türkiyeli olur zaten oraya gitmiyor mu
-
zengin değil fakir ülke iyi sallamışsın
-
Fondaş medya ve sorgulamayan malum kitle. The yow he he.
-
@Jake Lockley denen kişi beni de bloke etmiş :) . Neden acaba merak ettim :) ...
O kişi üst seviye yönetici değil anlaşılan. Gönüllü vs alt seviye işlerde çalışmış. Şahit oldukları da hayatın bir kısmı ama sanki tamamını gördüm edasıyla yazmış aklı sıra ...
İngiltere zaten mültecileri önce denizde seyyar platformlarda tutmaya çalıştı tutmadı sonra da kesin yasal kılıfına uygun bir başka ülkeyle Ruanda ile anlaşmışlar oraya transfer edilecek .
İngiltere, düzensiz göçmenleri Ruanda'ya göndermeye başladı | Euronews
Zorunlu göndermelerde doğal olarak ilerde Temmuz da planlanıyor. Bu esnada Türkiye de Ruanda yı ara köprü ülke olarak İngiltere den Türkiye ye Ruanda aktarmalı bir göç olacak ...
Ruanda dakiler ayak basar basmaz teknik olarak İngiltere den geldi denilemeyecek!
İngiltere, düzensiz göçmenleri üç ay içinde Ruanda'ya göndermeye başlıyor | Euronews
Avrupa nın özellikle İngiltere nin çöplerini Türkiye ye ihraç edenler İngilizler çöplerini ithal ederek keyif alıyorlardır. Şimdi de başka bir detaylarla Ruanda dolambacıyla Türkiye varışlı olacak!
Göçmenistan Cumhuriyeti.
Göçmeniye Cumhuriyeti !
Bunlar siyasete girip ülkeyi de yönetirler! ....
Biz kendimiz mi birileri mi istedi dersiniz ? ... Bence biz istemedik ... Dayatıldı .
Proje ...
Plana SADIK KAL ! ..
-
son günlerde atmasyonlukta zirve yaptılar akp geri zekalımı böyle birşey yapsın oy oranı dahada pas pas olsun mazoşist bir parti
kenya aktarmalı turist uçaklarını kakalarlar, yok ardından bu yemezler dünyanın en aktif havalimanlarından biriyiz heryeden uçaklar ağzına kadar dolu dünyanın aktarma merkezi burası boş olmasını beklemek ilahi komedya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2024; 19:57:6 > -
Kero çok biliyon da yazıyon madem.
Söyle o zaman, neden afganları aldık?
Biden ile ne görüşüldü.
özel olarak almıyoruz kaçak giriyorlar,git bu konuda abd bile başarısız hatta almanya ingiltre bile.
orta doğunun ağzına mıçan insanları aç işsiz bırakan abd -israil-ab gidin onlara sövün birazda.
onların niyetide bizim üstümüzden ab ye kaçmak zaten bize çok meraklı değiller bizim ekonomide ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2024; 20:38:23 > -
ucube kerimcem
bugun hava çok sıcaktı yazlık yerde yaşadığım için spordan sonra denize gittim
yanımda tavuk pilavımda vardı onuda gömdüm.
artık fazla takılmıcam burda sinirlerimi bozuyosun sen ve birkaç araptapar arkadaşların
neyse
benim hayat böyle geçiyor sen inşallah o taptığın araplar tarafından tecavüze uğrarsın
-
Kanka sen şimdi en son teknoloji iha siha ziha bunları göremiyor mu diyorsun?
Türkiye gençleri gereksiz eğitimden geçti Yok yere gözleri açıldı o yüzden hem evlenip çocuk yapmıyor ve borçlanmıyor hem de çok yapmıyor enik gibi sonra ne oluyor Türk şirketleri köle gibi ucuza çalıştıramıyor ezemiyor eskisi gibi buna çözüm ise Suriye li Afgan Pakistan lı gibi geriden gelen toplumların kitleleri ile halkı asimile edip yozlaştırmak böylece hem kapitalist şirketler hem yobaz zihniyet sevinecek
Tüm meclis kapatılmalı. Hepside ankaraya tükkan açmış tüccarlar. Hala daha din satıp , laiklik satıp para kazanabiliyorlar. Siz bıkmadınız mı sattıkları dini, laikliği satın almayı.
Milliyetçilik yapınca faturalarınız biri mi ödüo, ümmetçilik kürtçülük yapınca daha mı zengin oluyorsunuz. zengin değilseniz, hangi vatandan dinden bahsediyorsunuz. Parasız ülke pasaportsuz ülke mi olur. Diyanet bugün günlük 10 milyon dolar vergi yiyor cebinizden. Parasız nası yicek neyi yicek.
Savundunuz şeyler sizi zengin etmiyorsa ahmaksınız demektir.
-
Kaçak olarak giriyorlarsa demek ki daha büyük zafiyet var. Sınırları kim koruyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X