arkadaşlar ingiltereden iphone 4 getirtmeye karar verdim . fakat bi sorun olur mu acaba diye size danışayım dedim . sorularım şunlar . 1-) unlock getirteceğim güncellemeler yapılmazmış . güncelleme nedir ? yapılırsa nolur ? yapılmazsa nolur ? 2-) yapılması şart mıdır ? 3-) telefonu türkçe yapmam için ne yapmam lazım ? 4-) itunesden müzik vs. indirebilirmiyim ? 5-) oyun , program yüklemede sorun çıkar mı ?
bunlara cevap gelirse çok mutlu olurum . şimdiden çok teşekkürler . saygılar ..
Kesinlikle ama kesinlikle daha iyi bir cevap olamazdı arakdaşım seni kutluyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mFkilic
arkadaşlar ingiltereden iphone 4 getirtmeye karar verdim . fakat bi sorun olur mu acaba diye size danışayım dedim . sorularım şunlar . 1-) unlock getirteceğim güncellemeler yapılmazmış . güncelleme nedir ? yapılırsa nolur ? yapılmazsa nolur ? 2-) yapılması şart mıdır ? 3-) telefonu türkçe yapmam için ne yapmam lazım ? 4-) itunesden müzik vs. indirebilirmiyim ? 5-) oyun , program yüklemede sorun çıkar mı ?
bunlara cevap gelirse çok mutlu olurum . şimdiden çok teşekkürler . saygılar ..
1) Kesinlikle yanlış bilgi. Factory Unlocked getireceğin için her türlü güncellemeyi gönül rahatlığıyla yaparsın.. 2)Güncelleme yapmasan da olur mecbur değildir fakat ios 4.1 ile kamera ya HDR özelliği eklendi ve hd video upload ı.. Belli başlı yenilikler bunlar 3)Telefonu Türkçe yapman için Ayarlardan Language kısmına ordan da Türkçeyi seçmen lazım bu kadar basit.. iPhone 4 ler Türkçe dil destekli.. 4) Evet indirebilirsin. 5)Hayır sorun çıkmaz. App Store dan istediğin oyun program vs indirebilirsin.
apple ürünleri satan biyere sorduğumda güncelleme yapamazsın dedi. güncellemeler internette jailbreak ( ismini doğru yazmamış olabilirim ) olarak filan çıkarsa yapabilirsin dedi . jailbreak nedir ? bi de güncellemeler sadece telefonun grafikleriyle alakalı bişey mi ?