Şimdi Ara

ingilzce kursu!ama neresi?:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben ingilizce kursuna gitmek istiyorum...
    ama hangisine... :((((
    fikirleriniz tecrübelriniz tavsiyelrinizbenim için önemli..

(yer istanbul!)

• english time
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

english time

bende onu söylicektim ama bilmiyorum ne kadar fayda sağlıyor... şirinevlerde yeri var. toyak iş merkezinde...
  • interlang
  • herkez Sımdı English Time Der Görürsünüz Kimse Gitmese ßile Adını DUymuşlar Ya Hepsi Onu Söler Ama Tavsiye Sakın Ona Gitme Derim ßen
  • bence british council hiç şaşma
    başka yere bakma garanti öğrenirsin
  • Beyler bende kursa gitmek istiyorum Ne kadardır fiyatları.!

Birde Kursa gitmeyip FON ingilizce seti almak nasıl olur.! Öğrenebilirmiyim.!
  • bak ben sana en iyi 2tane kurs söyliyecem bi sitelerini google'dan arat kendileriylen görüş muhteşem 2tane kurs abim 1ay düşündükten sonra birine karar verdi bak bunları mutlaka düşün interlang,english time hikaye alsana fıstık gibi 2 tane kurs;
    1- dilge
    2- prep2go
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_CLOONEY

Beyler bende kursa gitmek istiyorum Ne kadardır fiyatları.!

Birde Kursa gitmeyip FON ingilizce seti almak nasıl olur.! Öğrenebilirmiyim.!

walla dil e karsı bi yetenek warsa belki olabilir ama bu işi iyi hocalardan ögrenmek en iyisi...
    bi de sisli yol uzerinde british english falan wardı heralde oraya da bi gidin derim.. iş bankasının yanında olacaktı...
    dönemlik 300-400 civarı bişe oluo..
    dönemlik ders saati de 60-70 saat civarı..
  • biritish council kapanıyor son bir kur var

bende kurs bakıyorum
  • arkadaşlar ben de ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum. acaba adam gibi çalışsam ne kadar zamanda bu işi kapar gibi olurum. hani okuduğumu falan anlamak açısından...?
  • dediğim kurslara giderek 3-4ayda çok rahat anlayıp konuşursun
  • teşkekkür edeirm yorumlar için..
    ben dün akşam
    British english' le görüşmeye gittim..
    kandırdılar beni, kayıt oldum çıktım:)
    2hafta araştırma yaptım, eng.time , konsolosluk,bilge adam....gitmediğim yer kalmadı..
    duyanlarımız vardır heralde..ücret önemli bi faktördü karar vermem de...9ay sürecek, aylık 120ytl ye anlaştık..fiyat cazip geldi..aktiviteler, kitaplar ücretsz..
    ya inşllh hayırlı olur..haftasonu akşamları gidicem, çok istekliyim, çok çalışıcam..her yer aynı kalıp şeyleri öğretmiyormu zaten..öğrenirim inşlhh:)

hadi bana hayırlı olsun diyin:)
  • Arkadaşlar gittiğiniz kurstan çok bu işi ne kadar istediğiniz önemli. Ne öğrenciler var English Time'ı Advanced düzeyinde bitirip gak guk konuşan ama en dandik kurslara gidip de çok iyi iş çıkaranlar da var. Bir de genetik olarak yatkınlık da önemli bir faktör. Kimilerine matematik gibi geliyor dil öğrenmek, ve çoğu çok zor bulup vazgeçebiliyor. Bunlar çevremden gördüklerim. Ben de English Time'a gittim. Tek avantajı hocaların yabancı olması ki bu gerçekten de önemli. Çünkü dil 1-Konuşma, 2- Yazma, 3- Okuma ve 4- Dinleme alanlarından oluşur. Siz grameri çok iyi öğrenebilirsiniz ama eğer kulağınız yeteri derecede dinlemeye alışık değilse çok fazla işinize yaramaz öğrendikleriniz. Yalnız sınavlarda (KPDS, ÜDS) işinize yarar.Ama TOEFL hariç. TOEFL'a yeni bir Conversation yani sohbet bölümü eklendi ki konuşulanı dinleyip sorulara öyle cevap veriyorsunuz. Eğer sıfırdan başlıyorsanız Türk hocaların ders verdiği ucuz bir kurstan başlayıp Pre-Intermediate kurundan sonra tavsiyem yabancı hocaların eğitim verdiği iyi bir kursa gitmeniz.

• wall streat jurnal....
  • "salvatuon" sana kesinlikle katılıyorumçok iyi tespitler yapmışsın.bizler yabancı dil öğrenimini önce eğitim sistemimiz sayesinde daha sonrada kendimiz handikap haline dönüştürüyoruz.örnek olarak;ortaokul lise ve üniversite hayatı boyunca(ortalama 11 yıl) yabancı dil eğitimi alıpta çat pat dahi konuşup yazamayan bir kitle var diğer tarafta ise ilkokulu bitirdikten sonra sultanahmette turistlere kartpostal benzeri şeyler satan insanlarımız var ve yabancı dil konuşabiliyorlar böyle tezat bir sistemde elbette boşluğu görüpte dil öğretiyoruz masalıyla açılan onlarca kurs olacatır.bence ilk olarak dili neden öğrenmek istediğimizi netleştirip çıkardığımız sonuca göre hareket etmeliyiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar gittiğiniz kurstan çok bu işi ne kadar istediğiniz önemli. Ne öğrenciler var English Time'ı Advanced düzeyinde bitirip gak guk konuşan ama en dandik kurslara gidip de çok iyi iş çıkaranlar da var. Bir de genetik olarak yatkınlık da önemli bir faktör. Kimilerine matematik gibi geliyor dil öğrenmek, ve çoğu çok zor bulup vazgeçebiliyor. Bunlar çevremden gördüklerim. Ben de English Time'a gittim. Tek avantajı hocaların yabancı olması ki bu gerçekten de önemli. Çünkü dil 1-Konuşma, 2- Yazma, 3- Okuma ve 4- Dinleme alanlarından oluşur. Siz grameri çok iyi öğrenebilirsiniz ama eğer kulağınız yeteri derecede dinlemeye alışık değilse çok fazla işinize yaramaz öğrendikleriniz. Yalnız sınavlarda (KPDS, ÜDS) işinize yarar.Ama TOEFL hariç. TOEFL'a yeni bir Conversation yani sohbet bölümü eklendi ki konuşulanı dinleyip sorulara öyle cevap veriyorsunuz. Eğer sıfırdan başlıyorsanız Türk hocaların ders verdiği ucuz bir kurstan başlayıp Pre-Intermediate kurundan sonra tavsiyem yabancı hocaların eğitim verdiği iyi bir kursa gitmeniz.

evet haklısnız,
    bugideceğim kurs da ilk etapda türk hocala ve Pre-Intermediate seviyesinden sonra yabancı hocalar ile eğitim veriyor..
    ya diyorum ya ben istiyorum abi, kendime belirlediğim bi süre var -1 sene - bu süre içerisinde yabancı dil engelimi kaldırıcam inşllh.. müthiş istekliyim.arkdaşa yukarıda belirtmişya, istek önemli yoksa en pahalı yere de gitsen boş..diye..aynen öyle..zaten öğretilenler kalıp şeyler gerisi bana kalmış..
    neyse
    ha ben niye yazdım, ne bu yaa türkiyede herşey boş,falan..
    bu ne karamsar düşüncedir gençler:)
    mutlu olmak tatmin olmak;'hayattan neler bekliyoruz, neler yapıyoruz bu uğurda, nelerle karşılaşıyoruz, karşılaştığımız durumda da nasıl tepki veriyoruz' a bağlı birazda değil mi?
    pozitif olun arkadaşlar...
    selamlar

• Sana bir tavsiyem de bol bol hikaye kitabı oku. Özellikle Penguin ve Oxford Book Worms serilerinin her seviye için kitapları var. Biraz gramer öğrendikten sonra senin düzeyine denk gelen hikaye kitabı okumaya başlarsan hem çok sayıda yeni kelime öğrenirsin hem de dilin nasıl kullanıldığını bizzat görürsün.
    Ayrıca bir süre sonra BBC NET sayfasından örnek diyalogları bilgisayarında dinleyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Sana bir tavsiyem de bol bol hikaye kitabı oku. Özellikle Penguin ve Oxford Book Worms serilerinin her seviye için kitapları var. Biraz gramer öğrendikten sonra senin düzeyine denk gelen hikaye kitabı okumaya başlarsan hem çok sayıda yeni kelime öğrenirsin hem de dilin nasıl kullanıldığını bizzat görürsün.
    Ayrıca bir süre sonra BBC NET sayfasından örnek diyalogları bilgisayarında dinleyebilirsin

+1 kesinlikle gramer öğrendikten sonra bol bol kitap okunmalı

• konu edebiyatçı olmak olmasa gerek değilmi arkadaşlar!!!!burada sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz.birbirimize saygılı olmak en güzeli.karamsar olmak önce sağlığa zararlı hatta karamsar insan çevresine bile zarar verir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.