Şimdi Ara

İnglizce Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eu wow forumuna şu konuyu açmayı düşünüyorum honor,arena paunları ve marklar 0 lanır mı sanmıyorum ama yinede garantiye almak lazıming. yetersiz ing. iyi olan bi arkadaş yardım edebilirse sevinirim...

• öyle bi konu olması gerek geçen gün görmüştüm bi yerde. iyice araştır
  • Up bulamadım neden araştır diceğine yardım etmeyi denemiyosun?...
  • senin bu yaptığın mektup okutmaya benziyor... İngilizcem yok bana post hazırlayın göndereyim. Sonra da gelen cevapları ingilizce bilen birisine soracaksın değil mi? Anlamsız.

Haa yardımcı olma konusuna gelince:

BG markları ve Honor Puanlarının sıfırlanmayacağı blue postlarda belirtildi. Ancak arena ile ilgili takip ettiğim kadarı ile %100 açıkça söylenen herhangi bir şey olmamasına rağmen bütük çoğunluk arena puanlarının resetleneceğini düşünüyor/söylüyor. Nitekim arena yanlış hatırlamıyorsam lvl 80 gerektirecek WotlK'te tıpkı BC'de lvl 70 gerektirdiği gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xecutor

senin bu yaptığın mektup okutmaya benziyor... İngilizcem yok bana post hazırlayın göndereyim. Sonra da gelen cevapları ingilizce bilen birisine soracaksın değil mi? Anlamsız.

Haa yardımcı olma konusuna gelince:

BG markları ve Honor Puanlarının sıfırlanmayacağı blue postlarda belirtildi. Ancak arena ile ilgili takip ettiğim kadarı ile %100 açıkça söylenen herhangi bir şey olmamasına rağmen bütük çoğunluk arena puanlarının resetleneceğini düşünüyor/söylüyor. Nitekim arena yanlış hatırlamıyorsam lvl 80 gerektirecek WotlK'te tıpkı BC'de lvl 70 gerektirdiği gibi.

Tamam Saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rusça alfabe yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.