Şimdi Ara

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
37.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pil konusunda şu şekilde bir açıklama gelmiş:

ÜRÜNÜN SERVİSİ VAR SONUÇTA BİRÇOK CİHAZDA AYNI DURUM VAR PİL KONUSUNDA TEMİN EDİLİR SONUÇTA GENEL PİL KULLANIYOR

bana hiç tatmin edici gelmedi arkadaşlar bilginize...
  • bu cihazı alıp kullananlara sorarsan bence çok daha yararlı olur senin içn forumu oku kullananları göreceksin. ayrıca meizu 2 gb ile bu cihaz arasındaki fiyat farkına da dikkarini çekmek isterim.

Cevabımıda büyük bir gazetecelik olayı gibi buraya koymanda ayrıca bir durum. ben 2 sene sonra ortaya çıkabilecek bir durum için sana şimdiden evet kardeşim getir hallederiz diyemem . PİYASA NASIL AAA AA VE BÜYÜK BOY PİLLER VAR bu cihazlarda genellikle kullanılan pil çeşitleri var diğer markaların servislerinde olduğu gibi ücret karşılığı pil değişimi elbette yapılır.

quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

pil konusunda şu şekilde bir açıklama gelmiş:

ÜRÜNÜN SERVİSİ VAR SONUÇTA BİRÇOK CİHAZDA AYNI DURUM VAR PİL KONUSUNDA TEMİN EDİLİR SONUÇTA GENEL PİL KULLANIYOR

• quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

bu cihazı alıp kullananlara sorarsan bence çok daha yararlı olur senin içn forumu oku kullananları göreceksin. ayrıca meizu 2 gb ile bu cihaz arasındaki fiyat farkına da dikkarini çekmek isterim.

Cevabımıda büyük bir gazetecelik olayı gibi buraya koymanda ayrıca bir durum. ben 2 sene sonra ortaya çıkabilecek bir durum için sana şimdiden evet kardeşim getir hallederiz diyemem . PİYASA NASIL AAA AA VE BÜYÜK BOY PİLLER VAR bu cihazlarda genellikle kullanılan pil çeşitleri var diğer markaların servislerinde olduğu gibi ücret karşılığı pil değişimi elbette yapılır.

quote:

Orjinalden alıntı: sinangin

pil konusunda şu şekilde bir açıklama gelmiş:

sayın turkuaz29ist, öncelikle bu konuyu okursan birsürü insanın sana pil hakkında sorular sormuş olduğunu ve senin bunların hiçbirine cevap vermemiş olduğunu göreceksin. Senin bana yolladığın PM'i buraya koyarak en başta seni onca insana cevap vermekten kurtardım bana teşekkür etmelisin. Benim cihazı alıp kullananlara birşey sormama gerek yok, zira ben sana cihaz nasıl güzel mi şunu bunu oynatıyor mu ya da pili uzun gidiyor mu demedim. Sadece PİLİ BİTTİĞİNDE NE YAPACAĞIZ diye sordum, bu konuda kullanıcılara ne soracağım allah aşkına? Meizu'yla arasındaki fiyat farkından bahsetmişsin de bu ne demek? Yani İngoo'yu Meizu'dan ucuza aldık diye pili bitince gözden çıkartabilir miyiz? Mesajının neresinden tutsam elimde kalıyo onun için cevap bana tatmin edici gelmedi yazdım ve forumda aynı konuyu soran arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım. Senden de bak bunun pili şöyle, şu şu cihazlar aynı pili kullanıyor, eğer istersen hemen şu anda da xx tl'ye temin edilebilir bir pil gibi bir cevap beklerdim. Neyse sana hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinangin -- 25 Ocak 2009; 11:53:09 >

• mp4 playerıma nazar degdi arkadaşlar:( üst taraftaki açma kapama düğmesi bozuldu. garantiye gönderecegim umarım teknik serviside satıcısı ve ürün gibi iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 20 Mart 2009; 13:21:55 >
  • şarj, film oynatma bakımından hiçbir sorun yok ancak şu üstteki küçük düğme iç tarafa kaçtı.

edit: teknik serviste ürün gibi mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 4 Nisan 2009; 16:03:41 >
  • Benim ekran da birden bembeyaz oldu durup duruken.
    Servise nereye gönderiyorsunuz acaba?

Teşekkürler
  • iyi akşamlar forumunuzu okudum ve ürünü gerçekten çok beğendim benzerlerinden ucuz ve fiyatına yakın olanlardanda çok üstün.ben kayseride oturyorum ve ürünü almak istiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.tekrar iyi akşamlar emek ve paylaşım için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.