Şimdi Ara

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
37.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu akşam rapid e upload etmeyi deneyeceğim..
  • Ingoo mp4 ve eşdeğeri 320 x 240 avi formatlı video oynatıcı cihazlar için avi converter 3.0 rapid e
    upload edilmiştir.(Burada servis sağlayıcının ismi filtre edildiği için gözükmüyor.Mecburen bu şekilde belirtim.Baştanwww.rapid.... yazın devamına da
    /files/101030842/AVIConverter_320X240_20FPS_EN_V3.0.exe.html

yi ekleyin

Kolay gelsin..
  • Tam aradığım cihaz...Haftaya almayı düşünüyorum. Acaba İstanbuldaki adresiniz nedir?www.ingoo.biz adresi şuan faal değilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 29 Mart 2008; 0:58:00 >
  • up
  • arkadaşlar bende SONY marka MP5 var.galiba yeni çıkmış bişey. ama ben satmak istiyorum.isterseniz araştırın sıfırı 255 ytl ama ben 2. elini 180 ytl ye satıyorum almak isteyenler için kemal_tahir_94@hotmail.com . başvurursanız sevinirim( bazıları hala mp5 diye bişey yok diyo inanmayın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal1453

arkadaşlar bende SONY marka MP5 var.galiba yeni çıkmış bişey. ama ben satmak istiyorum.isterseniz araştırın sıfırı 255 ytl ama ben 2. elini 180 ytl ye satıyorum almak isteyenler için kemal_tahir_94@hotmail.com . başvurursanız sevinirim( bazıları hala mp5 diye bişey yok diyo inanmayın)

elindeki çakma sanırım sony öyle bir alet çıkarmadı ayrıca 2.el bölümüne konu açman yararına olur.
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeFiL

Tam aradığım cihaz...Haftaya almayı düşünüyorum. Acaba İstanbuldaki adresiniz nedir?www.ingoo.biz adresi şuan faal değilde.

satan arkadaşla irtibat kur ondan kargoyla alırsın umarım menun kalırsın nede olsa ben önermiştim
  • İNGOO MP4-240 model ürünü bugün aldım (hediye amaçlı almıştım turkuaz 'ın yaptığı açıklamaları sayesinde) inceledim
    linkin_park20 nin ve diger kullanan arkadaşların
    detaylı anlatım ve açıklamaları
    deyim yerindeyse noktası ve virgülüne kadar doğrudur.
    almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

• merhaba arkadaşlar mp4 ümde ki oyunlar klasörü bir hata yüzünden silindi. STG44 nickli arkadaşın tavsiye ettiği oyunları indirdim ve mp4 e yükledim fakat çalışmıyor hala oyun bölümü boş gözüküyor ve explorer dan girdiğimde de çalışmıyor. nasıl çözeblirim bu sorunu. bir de upgrade yapılabiliyor mp4 e yapsam oyunlar geri gelir mi? ve upgrade in mp4 te sorun oluşturma ihtimali var mı?
  • Yarın orijinal birkaç oyunu rapid e upload etmeye çalışır bilgi veririm...
  • http://rapidshare.com/files/106928820/INGOO_GAMES.rar.html

3 adet ingoo oyunu rapid e upload edildi.Bu oyunlar cihazın
    içindeki orijinal oyunlar çalışmaması mümkün değil...
  • ARKADAŞLAR BİR SÜRE YURTDIŞINDA İDİM BU YÜZDEN BANA ULAŞAMIYAN ARKADAŞLAR OLDU SANIRIM SATIŞLRIMIZ DEVAM EDİYOR ELİMDE ÜRÜN VAR.

FİYATLARIMIZ AYNIDIR 115 YTL KARGO DAHİL.
  • hosgeldin vatanımıza yeni biseyler getirdinmi yurtdısından :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: maksutk

İNGOO MP4-240 model ürünü bugün aldım (hediye amaçlı almıştım turkuaz 'ın yaptığı açıklamaları sayesinde) inceledim
    linkin_park20 nin ve diger kullanan arkadaşların
    detaylı anlatım ve açıklamaları
    deyim yerindeyse noktası ve virgülüne kadar doğrudur.
    almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsınız inşallah.
  • teşekkürler arkadaş

ben kullanmayacagım fakat önce de belirttiğim gibi (oğluma) hediye olarak aldım fakat inceledim.
    ürün gerçekten güzel.
  • doğal olarak arada ben de sebepleneceğim
  • Arkadaşlar Oppo V5 diye bir ürün var bu ürünü kullanan varmı? ürünün özellikleri çok yüksek bu ürün hakkında yorumu olan varsa sevinirim.

Ürününün resimlerini ve diğer modellerinihttp://www.yokyoktur.com/default.asp?git=8&altkategori=750 adresinden görebilirsiniz. Ürünün stoklarına girdiğini ve 1-2 gün içinde fiyatlarının yayınlanacağını ama ilgilenenlere mail yoluyla cevap verebileceklerini söylüyorlar.

• Türkçe ve grafik animasyonları ile kolay kullanımlı menü, dokunmatik kullanım tuşları,
    • Sorround Virtual Dolby Digital ses özelliği, Sennheiser kulaklığı ile sesi içinizde hissedeceksiniz,
    • 3" Yüksek kalitede QVGA ekran, 320x240 piksel ve mükemmel kontrasta sahip görüntü...

Genel Ürün Özellikleri
    • Mp3 ve Mp4 Çalar
    • 4 GB Hafıza
    • USB 2.0 destekli
    • Dahili dijital FM radyo
    • Radyodan ses kayıt özelliği
    • Harici ses kayıt özelliği
    • Titanyum kaplama ile daha hafif ve çizilmelere karşı daha dayanıklı
    MP4 / MP3 Çalar Özellikleri
    • MP6, MP4, MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, AVI dosya formatlarını tanıma
    • JPG, JPEG, GIF ve BMP formatlarında resim gösterebilme
    • E-Book özelliği ile txt dosyalarını kolayca okuyabilme
    • ID3 Tag gösterim, 7 Farklı Ekolayzer ( Natural - Rock - Pop - Classical - Soft - Jazz - DBB )
    • 7 Farklı çalma modu ( Normal - Repeat One - Repeat All - Intro - Folder - Repeat Folder - Random )
    • A-B "Replay Mode" seçimi, Dosyaları sistemli çalma listesi oluşturma, dijital ses ayarı
    • MPEG, MPG, DAT, RM, RAM, RMBV, MOV, QT, VOB uzantılı dosyalarınızı AMV formatında MP4 çalarınızda oynatabilirsiniz. Yapmanız gereken CD içerisinde bulunan yazılımı kurup, dosya türünü AMV veya MTV formatına çevirmektir.
    FM Radyo Özellikleri
    • 20 İstasyon Hafıza
    • Otomatik yada Manuel istasyon arama
    • Otomatik istasyon hafızalama
    • Radyodan dijjital ses kaydı
    Ses Kayıt Özellikleri
    • Dahili mikrofon, 8khz - 32khz Ses kayıt kalitesi, Wav, Act, Vor formatlarında kayıt
    • 8khz Ses kayıt kalitesinde, 128 saat radyodan kayıt süresi
    • Kayıt yapılacak dosya için sabit diskten klasör seçebilme
    Diğer Özellikleri
    • Li-ion şarj edilebilir pil
    • Ayarlanabilir enerji tasarruf modu
    • Firmware upgrade (güncelleme)
    • Windows 98 / ME / 2K / XP
    • 2 Yıl Garanti
    Kutu İçeriği
    • 1 çift Sennheiser Marka Kulaklık
    • USB Bağlantı Kablosu
    • Kullanım Kitapçığı

TEKNİK BİLGİLER
    • Ölçüler: 87x54x11 mm / 76 g
    • Hafıza: 4 GB
    • Ekran Özellikleri: 3 " 320x240 QVGA
    • İşlemci: Rockchip 2608
    • Çalma Süresi: Ortalama 50 Saat
    • Oynatma Süresi: Ortalama 10 Saat
    • Pil Gücü: 900 mAH Li-ion Pil
    • Ses Şiddeti: 90dB (MP3) - 60dB (Radyo)
    • Kulaklık Çıkış Gücü: 9 mw (32 Ohm)
    • Id3 Tag Desteği: Id3 V1, Id3 V2 2.0
    • Ses Kalitesi MP3: 16kbps - 320kbps
    • Ses Kalitesi WMA: 8kbps - 192kbps
    • 3D Efekt: Normal 3D
    • Ses Kaydı: Var
    • Kayıt için Harici Giriş: Yok
    • Desteklediği Kartlar: Yok
    • Video Formatı: AVI
    • Resim Formatı: JPEG,GIF,BMP
    • E-Book Formatı: TXT
    • FM Radio: Var
    • FM Kayıt: Var
    • Gerçek Zamanlı Oynatım: Var
    • USB: 2.0 HS

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

• M6 YA GÖRE NASIL BİR CİHAZDIR BU
  • Oppo'nun s5 modelini kullandım ses kalitesi ve video kalitesi gayet güzel.Yanında da Sennheiser Mx500 kulaklık geliyor.Ekranıda 3", mp4 playerlar arasında hatrı sayılır bir ekranı var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.