Şimdi Ara

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
37.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinin de hoparlörü yok, fiyatları da aynı değil.Turkuaz29ist, yukarıda gerekli açıklamayı yapmış zaten...
  • Menü Türkçe.Kullanımı gayet kolay...
  • turkuaz p.m..
  • Bizim pakette dışarıda 10-15 ytl ye satılan kaset aparatı var ayrıca üründe dahili hoparlör var bu 2 özelliği ile satılan diğer ürünlerden ayrılıyor.

Menüsü Türkçe dahil 15 dili destekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcankesal

aynı ürün değişik markalarla piyasada

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50098#tablnk

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd49820

ilk linkte verdigin aynı ürün degil ikincisi aynı sayılır.

• havaleyi yaptık merakla bekliyoruz bakalım, linkinpark senin incelemene, turkuaz29ist'in samimiyetine güvendim umarım yeterli bir cihaz çıkacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceblack -- 25 Şubat 2008; 18:02:19 >
  • DOSTUM ÜRÜNÜN YARIN KARGOYA VERİLECEK İNŞALLAH BİR SONRAKİ GÜN ELNE GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM KARGO PROBLEM ÇIKARMAZSA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. PMDE ATTIM İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erceblack

havaleyi yaptık merakla bekliyoruz bakalım, linkinpark senin incelemene, turkuaz29ist'in samimiyetine güvendim umarım yeterli bir cihaz çıkacak..

merak etme simdiye kadar alıpta begenmeyen kimse cıkmadı. hayırlı olsun mp4 playerin
  • Ürünün şarj süresi ne kadar acaba bütün postlara baktım ama göremedim.Eğer yazılı olduğu halde sormuş isem özür dilerim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19389049/tm.htm bu linkte ürün özelliğinde 15 saat mp3/3 saat video yazıyor. Ürünü alan arkadaşlar en fazla kaç saat kullandıklarını da yazarlarsa güzel olur
  • hic 15 saat ard arda mp3 dinlemedim ama 2 film ard arda izledim 3 saat sürdü full sarj 3 saat videoyu kaldırdı. sonra 3-4 sarkı dinlemeye kalktım o zaman bitti sarj.
  • bu ürünü şuan nerde bulabiliriz bende almayı düşünüyorumda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asus-ati

bu ürünü şuan nerde bulabiliriz bende almayı düşünüyorumda ?

turkuaz29ist ile irtibata geçip sipariş verebilirsin ertesi gün elinde olur
  • Ara ara toplamda 3 saate yakın film seyrettiğimi hatırlıyorum.Şu hususlara dikkat edebiliriz;
    -Dokunmatik tuşların ışığının en fazla yaklaşık 10 saniyede sönecek şekilde ayarlı olmasına,
    -Ekran ışığının, herhangi bir hareket olmazsa gene yaklaşık 10 saniyede kendi kendine kapanmasına,
    -Video izlerken ekran parlaklığının orta seviyede olmasına (3 seviyesinde) ki bazen 2 seviyesinde bile
    yeterli olabiliyor.-Seyredilen filmin renkleri açık tonlarda ise...
    -Kullanılmadığı zaman, cihazın otomatik kapanma ayarında olmasına...

Bu şekilde, cep telefonlarında olduğu gibi pil ömrü uzun olur...

Yalnız cihaz ne tip pil kullanıyor yani bazı sitelerde satılan mp4 playerların tanıtımlarında "...bu cihazın
    pilleri ....marka cep telefonununkiyle aynıdır, ömrü dolduğunda rahatlıkla piyasadan bulabilirsiniz..." şeklinde
    açıklamalar mevcut.

Turkuaz29ist de bilgi verirse memnun oluruz.

Yeni alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

• merhaba bende bir ingoo mp4 player aldım fakat cd sindeki avi convert programı calışmıyo yada cd si bozuk yada ben yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet12999 -- 29 Şubat 2008; 15:30:00 >
  • herkese tekrar merhaba. cihazı almak isteyip de kafasında bazı soru işaretleri olan arkadaşlar için karşılaştığım bir durumu sizinle paylaşmak istedim.

cihaz elime ulaşalı 2 gün oluyor, hayli inceleme fırsatım oldu. gerçekten oldukça kaliteli, bu fiyata alınabilecek diğer mp4 playerlardan birçok özelliğiyle ayrılıyor. ekran kalitesi, çözünürlüğü gerçekten yüksek, bu fiyata alabileceğim en iyi ürünü almışım gerçekten, çok memnunum, ancak bu memnuniyeti sağlayan daha önemli bir konu var ki buraya yazmadan geçemeyeceğim;

turkuaz29ist arkadaşın bana yolladığı cihaz şarja taktığımda kafasına göre takılıyor tabiri caizse, olduğu yerde şarkı çalmaya başlıyor, kayıt yapıyor, dosya siliyor. off konumuna getirsem dahi aynı sorun devam ediyor. bir çözüm üretmeye çalıştım ama nafile. sorunu bildirmek için dün kendisine ulaştım, ve gerçekten hiç beklemediğim kadar yakın ilgisiyle karşılaştım. (aveadan turkcell'i aradığım için çok yazar diye telefonu kapatıp kendisinin tekrar araması da dahil) sorunu anlattım, beni teknik servisten Hüseyin Bey'e yönlendirdi, az önce kendisiyle konuştuk ve sorunun yazılımsal değil teknik bir hatadan kaynaklandığını, çözümün - böyle bir talepte bulunmama rağmen - cihazı yenisiyle değiştirmekte olduğunu söyledi. yarın yeni mp4 player'ı kargoya verip, bendekini de geri alacaklar.

marka bir ürün alırken fazla fazla para veriyoruz ve bunun ana sebebi ileride oluşabilecek arızalara karşı kendimizi markanın garantisi ve servis olanaklarıyla güvence altına almak. açıkçası cihazı almaya karar vermeden önce beni en çok düşündüren nokta da buydu, bundan sonra da ingooyu yeterli bulup almak isteyecek birçok arkadaşın aklına takılacaktır. şahsen cihazı almadan önce bırakın garanti şartları ve servis olanaklarından haberdar olmayı, ingoo diye bir marka olduğunu bile bilmiyordum. fakat durum ortada, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

teşekkürler ingoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceblack -- 29 Şubat 2008; 18:40:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erceblack

herkese tekrar merhaba. cihazı almak isteyip de kafasında bazı soru işaretleri olan arkadaşlar için karşılaştığım bir durumu sizinle paylaşmak istedim.

cihaz elime ulaşalı 2 gün oluyor, hayli inceleme fırsatım oldu. gerçekten oldukça kaliteli, bu fiyata alınabilecek diğer mp4 playerlardan birçok özelliğiyle ayrılıyor. ekran kalitesi, çözünürlüğü gerçekten yüksek, bu fiyata alabileceğim en iyi ürünü almışım gerçekten, çok memnunum, ancak bu memnuniyeti sağlayan daha önemli bir konu var ki buraya yazmadan geçemeyeceğim;

turkuaz29ist arkadaşın bana yolladığı cihaz şarja taktığımda kafasına göre takılıyor tabiri caizse, olduğu yerde şarkı çalmaya başlıyor, kayıt yapıyor, dosya siliyor. off konumuna getirsem dahi aynı sorun devam ediyor. bir çözüm üretmeye çalıştım ama nafile. sorunu bildirmek için dün kendisine ulaştım, ve gerçekten hiç beklemediğim kadar yakın ilgisiyle karşılaştım. (aveadan turkcell'i aradığım için çok yazar diye telefonu kapatıp kendisinin tekrar araması da dahil) sorunu anlattım, beni teknik servisten Hüseyin Bey'e yönlendirdi, az önce kendisiyle konuştuk ve sorunun yazılımsal değil teknik bir hatadan kaynaklandığını, çözümün - böyle bir talepte bulunmama rağmen - cihazı yenisiyle değiştirmekte olduğunu söyledi. yarın yeni mp4 player'ı kargoya verip, bendekini de geri alacaklar.

marka bir ürün alırken fazla fazla para veriyoruz ve bunun ana sebebi ileride oluşabilecek arızalara karşı kendimizi markanın garantisi ve servis olanaklarıyla güvence altına almak. açıkçası cihazı almaya karar vermeden önce beni en çok düşündüren nokta da buydu, bundan sonra da ingooyu yeterli bulup almak isteyecek birçok arkadaşın aklına takılacaktır. şahsen cihazı almadan önce bırakın garanti şartları ve servis olanaklarından haberdar olmayı, ingoo diye bir marka olduğunu bile bilmiyordum. fakat durum ortada, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

teşekkürler ingoo

sarjda sarkı calma olayı bendede oluyor. tuskilidine alıyorum ben sarjdayken normal sarj oluyor böyle bi çözüm buldum kendimce.

• arkadaşlar bende almak istiyorum ingo 240 nasıl ulaşa bilirim turkuaz kardeşe ve fiyat hala aynı mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet12999

merhaba bende bir ingoo mp4 player aldım fakat cd sindeki avi convert programı calışmıyo yada cd si bozuk yada ben yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

hala sorunun devam ediyor mu yoksa hallettin mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.