Şimdi Ara

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
37.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çizgi çizgi cıkmıs ekranda böyle çizgiler kesinlikle yok daha iyi bir modda çekip upload edecegim. flaş açıkken çektigimde ekranda parlama oluyor dolayısıyla resim pek belli olmuyor.
  • teşekkürler Tech. Türk. zatenwww.ingoo.biz sitesine bakarsanız kaset adaptörü paket içeriğinde yok ilk gördügümde bende şaşırdım.
  •  İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

bunuda başka modda çektim çizgi sorununu hallettik bu seferde resim çok net olmadı ama uygun mod arayışlarım sürüyor
  • kardann, benim bu mp4 ten hiçbir ticari karım yok. turkuaz29ist arkadaş ürünü getiriyor ve ingoonun resmi ithalatçısı.www.ingoo.biz sitesine girdiginizde 3 modelin getirildigini göreceksiniz. bizim tanıttıgımız ingoonun in-240 modeli ve bu model ingoo mp3/mp4 playerlar arasında bilgidigim kadarıyla en üst model. digerlerinin fiyatları daha düsüktür.
    turkuaz ürünü bize satarken tek bir şey istedi, oda iyi veya kötü forumda mp4 playerla ilgili deneyimlerimizi yazmamız. bende elimden geldigi kadar mp4 almakta kararsız olan arkadaşlara yardımcı olmaya calısıyorum. 2 resim daha çektim. şunu belirtmek isterimki video kalitesi benim çektigim resimlerdekinden daha iyi. şimdilik çok amatör bir fotografcıyım. resimleri yeteri kadar iyi çekemedigim için kusuruma bakmayın.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ

herkese iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 16 Ocak 2008; 22:34:39 >

• Güzel inceleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: queresma_tik

Güzel inceleme

teşekkürler
  • linkin_park20 elinize sağlık.Uğraşınız için teşekkürler.Hareketli sahneler içeren filmlerde de akıcı görüntü olduğunu zannediyorum.
    turkuaz29ist arkadaşla irtibata geçeceğim.Hatta bir iki arkadaş da merak etmiş, "sen al bir bakalım, beğenirsek biz de alırız"
    şeklinde klasik bir yaklaşımda bulundular.
    Hayırlısı bakalım...
  • Bu alet hoşuma gitti almayı planlıyorum , ama istanbul'da satılan biyer varmı acaba? teknosa , gold , vatancomputer qibi? bilgi verirseniz sevinirim , he unutmadan fiyatta bi değişiklik oldumu acaba hala 120 ytl mi? şimdiden teşekkürler!
  • istanbuldaysan turkuaz29ist bu ürünün resmi ithalatçısı sana elden teslim edebilir. kargoyla filanda ugrasmazsın.
  • Evet istanbuldayım 2haftaya kadar almayı planlıyorum [maaşı 2 hafta sora alıcamda :D] fiyatı hala 120 ytlmi? bunu merak ediyorum??
  • linkin_park20, vincee

Bölüm içerisinde yer verdiğiniz incelemeniz dolayısıyla Ocak ayı Donanımhaber Uzmanı olmaya hak kazandınız. Bundan sonra daha fazla inceleme ve katkıyla sizleri aramızda görmek isteriz.

Donanımhaber Ailesi.

Daha fazla bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/m_19878257/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

linkin_park20, vincee

Bölüm içerisinde yer verdiğiniz incelemeniz dolayısıyla Ocak ayı Donanımhaber Uzmanı olmaya hak kazandınız. Bundan sonra daha fazla inceleme ve katkıyla sizleri aramızda görmek isteriz.

Donanımhaber Ailesi.

Daha fazla bilgi için:http://forum.donanimhaber.com/m_19878257/tm.htm

teşekkürler
  • aynı cihaz bendede var. ama orite markaaa bu cihazları Hong Kong Dittel Co.,Ltd. üretiyor.piyasa farklı firmalar kendi ismiyle piyasaya sürüyor . bu arada

cihazda RockChip2608 decoding chip kullanılmış.

ÜRÜNÜN WEB ADRESİ

http://melody11.en.ec21.com/product_detail.jsp?group_id=GC02042308&product_id=CA02042375&product_nm=MP3_with_Video_Audio_Play_and_Touch_BUTTON-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 21 Ocak 2008; 0:33:46 >
  • ürünün farklı tuş takımı versiyonları var
  • Arkadaşlar bende bunu anlataya çalışıyorum işte ama malesef insanımız markaya takmış durumda. Özellikler aynı menüsü herşeyi aynı kesinlikle sahtesi değil.

Foruma yazı yazmaya başlayalı 8 ay oldu hobim aynı zamanda normalde toptan satışlarımız bu fiyatlar daha çok Anadoluya verdiğimiz için burdan satışta sakınca görmüyorum. Bu yüzdede bu fiyata verebiliyoruz. Düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz. Bu modelimizinde stokta fazlaca kalmadığını söyleyebilirim ayrıca almayı düşünenler elini çabuk tutsun.
  • turkuaz arkadaşımızında dediği gibi ürün aynı ama ben orite yi 150 milyona aldım.ingoo 115 ytl ymiş.bence çok uygun bir fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 21 Ocak 2008; 21:36:26 >
  • evet orite tan tek farkı ingooda ek olarak dışa ses verme özelligi var. musti43 seninde mp4 ün hayırlı olsun.
  • Ayrıca pakette mp4 playerdeki şarkıları otonuzda dinlemek için kullanılan kaset aparatıda var. kasetçalarlı arabalar için oldukça kullanışlı Orite modelde bu aparatta pakete dahilmi bilmiyorum. Dahili hoparlör kimilerini tatmin etmeyebilir. Ama en baştada söylediğim gibi oda ortamında ders çalışırken mesela rahat bir şekilde dinlenir.

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

evet orite tan tek farkı ingooda ek olarak dışa ses verme özelligi var. musti43 seninde mp4 ün hayırlı olsun.

Bu arada yeni ürünlerimizide burada ilk olarak sizinle paylaşacağım.

COMİNG SOOOOOOON

TV tunerli MP4 player ( ilk)

Windows CE işletim sistemli MP4 player ( uygn fiyata ilk)

Sadece 6.5 mm RMBV formatını destekleyen yeni ekran teknolojili Mp4 player. (ilk)

Üzerinde FM transmitter olan 2.8 İnch Made İn Korea Mp4 Player....... (ilk)

TÜM BU İLKLERİN İLK TANITIMLARI SADECE VE SADECE DONANIM HABERDE.

• quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Bu arada yeni ürünlerimizide burada ilk olarak sizinle paylaşacağım.

COMİNG SOOOOOOON

TV tunerli MP4 player ( ilk)

Windows CE işletim sistemli MP4 player ( uygn fiyata ilk)

Sadece 6.5 mm RMBV formatını destekleyen yeni ekran teknolojili Mp4 player. (ilk)

Üzerinde FM transmitter olan 2.8 İnch Made İn Korea Mp4 Player....... (ilk)

TÜM BU İLKLERİN İLK TANITIMLARI SADECE VE SADECE DONANIM HABERDE.

merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 22 Ocak 2008; 15:21:49 >
  • merakla bekliyoz yavvv tv li modelll bilkhassa çok hoşuma gitti.uygun fiyataysa hemen aklırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.