Şimdi Ara

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
37.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linkin_park20 arkadaş ingoo mp4 den memnun musnuz almıştınız ya bende düşünüyorum almayı yardımcı olurmusunuz
  • şarjdayken şarkı çalma olayı şarj aletinden kaynaklanan bir durum. mAH farkından kaynaklanıyor. sorunu olan arkadaslar turkuaz29ist le irtibata geçebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sovalye42

linkin_park20 arkadaş ingoo mp4 den memnun musnuz almıştınız ya bende düşünüyorum almayı yardımcı olurmusunuz

ben çok memnunum. forumdanda alan arkadaslar oldu memnun kalmayan çıkmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

şarjdayken şarkı çalma olayı şarj aletinden kaynaklanan bir durum. mAH farkından kaynaklanıyor. sorunu olan arkadaslar turkuaz29ist le irtibata geçebilir

aslında tuş kilidine alınca normal sarj oluyor ama bataryaya zararı var mıdır ki?
  • malesef evet, vardır hocam yaa..ama konuştum ben turkuaz'la değiştiricez şarj aletlerini dedi.
  • Birkaç forumda bu tür hassas cihazları USB den şarj etmenin cihazın ömrü açısından daha verimli olduğuna dair bilgiler okumuştum.
    Şahsen hiç orijinal adaptörüyle şarj etmek zaman açısından denk gelmedi.Hep bilgisayarın açık olduğu zamanlarda USB den şarj ettim.
    Şimdilik bir problem yok.Belki bu durum şarj adaptörünün kalitesiyle ilgilidir.Eğer şebeke gerilimini iyi süzemeyen bir adaptörse cihazı
    olumsuz etkileyebilir.
    Umarım bu konuda problem yaşayan arkadaşların sorunu en kısa zamanda çözülür.
  • hmm o zaman bende usbden sarj edeyim artık.
  • USB den şarjı denedikten sonra gene problem oluyor mu, burada paylaşırsanız biz de bigi sahibi
    oluruz.
  • hayır usb'den şarjda bir sorun olmuyor, ama her yerde de usb'den şarj etme şansı olmuyor..
  • Çok doğru, haklısınız.Bu durumda aklıma şu an bir tek çözüm geliyor:
    Özellikle son zamanlarda yaygınlaşan bir veya 2 adet kalem pille çalışan mobil şarj edici chazlar.
    Tabii bu da ekstra maliyet ama fiyatları piyasaya ilk çıktıkları güne oranla ucuzluyor.
    Ayrıca ister şarjlı pille ister seyahattayken bakkaldan alacağımız alkalin pille cep telefonları da
    dahil olmak üzere bu tür cihazların hemen hepsinde kullanılabilir.En azından, pilden gelen doğru
    akımla şarj işlemi yapılmış olur, şehir cereyanından kaynaklanan bir problem de olmaz diye düşünüyorum.
  • hepside kaliteli olmuyor mesela ben mp4 playerimi prizden şarj ediyim dedim gece bıraktım sabah kalktığımda elektrikler yoktu çıkardım okula gittim eve bir geldimki meğer elektrikler mp4 player yüzünde gitmiş taa aşağıdan sigortaları attırmış sonra dedim iyiki mp4 playera bişey olmamış.

not:mp4 playerım ingoo değil
  • bende de aynı sorun var. cd deki conveter programının arayüzü bozuk ve çevirdiği format mp4 de çalışmıyor. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım lütfen
  • bi de bu tuş kilidine nasıl alınır? biraz komik bir soru oldu ama gerçekten bulamadım bu kilidi.
  • tuş kilidi cihazın alt tarafında sağda.tuş kilidine aldığınızda menü tuşlarına dokununca ışıkları yanıyor.
  • yaklaşık bir ay önce aldım ancak yazabiliyorum turkuaz saolsun çok yardımcı oldu . ancak ufak bi sorunum war oyun yok içinde nerden yükleyeblirz? bide linkin_park senkron sorunu yaşamış sanırım nası çözdü onu
  • Benim aldığım cihazın içinde 2 adet oyun vardı.Ama ben başka bir siteden daha buldum.
    Oyunlar rkp formatlıdır (Rockchip).http://www.mympxplayer.org/10-rockchip-rkp-games-df640.html
    Bu adrese girin, free downlod a tıklamayın, biraz aşağı inip "sponsored links" yazan yerin hemen altındaki
    "download" butonuna tıklayın.Zipli dosya içerisinde 10 adet oyun mevcut.Ingoo nun oyun klasörüne atıp oynamaya başlayabilirsiniz.

Senkron sorunu için şunu söyleyebilirim;
    Örneğin internetten çektiğim komedi dizisi Seinfeld in bazı videolarını ingoo nun avi converter programında yüksek kalite
    ile çevirdim.Bir iki videoda senkronizasyon problemi yoktu, bazılarınınsa belli yerlerinde oluyor örneğin bir iki sahne
    sonra düzeliyordu.Bir videoda ise tamamına yakınında oldu.Belki de o video daha kaliteli idi.Cihazın gücü yetmemiş olabilir.Ben de
    high değil medium formatta convert ettim düzeldi.
    Buna "lip sync" deniyormuş.Ses ile görüntünün uyuşmaması yani sesin önce gelmesi dudak hareketlerinn
    (görüntünün) daha sonra gelmesi...
    Video çevirme işi ile ilgilenen arkadaşlar bunu daha iyi bilirler.Yalnız, forumlarda okuduğum kadarıyla, örneğin bir dvd filmin
    divx veya başka bir formata çevrilmiş halinin oriijinalinde de bu olabiliyomuş.Sadece cihazın gücü ile de alakalı olmayabilir...
    Çünkü samsung telefonun video çeviricisi ile denediğim videolarda da oldu.Daha kaliteli videoda problem yokken
    düşük kaliteli videoda uyuşmazlık vardı.
    Ingoo için orijinal DVD den bizzat kendim Resident Evil filmini "high seçeneğinde" çevirdim, hiç problem yaratmadı.
    Uzun lafın kısası eğer ilgili videoda "high convert" seçeneğinde senkronizasyon problemi yaşıyorsanız, hemen medium da deneyin.
    Bence problem çözülecektir.Medium da bile videoların bu cihazda gayet kaliteli olduğunu da belirtmek isterim...

• yaw arkadaşlar bu avi conveter programı çalışmıyor lütfen yardım edin. internette bulabileceğim bir yer var mı?
  • bende bazen senkron problemi oluyor. sadece uzun fimlerde. lost, prison break gibi dizilerde senkron sorunu yasamıyorum fakat bazı filmlerde bu sorun var. her zaman da olmuyor. örnegin; dün izledigim lucky number slevin filminde 1-2 yerde senkron hatası oldu. eve dönüş filminde ise büyük senkron hatası vardı. diger izledigim 2 saatlik bir filmde ise en ufak senkron sorunu yasamadım.

birde STG44 arkadaşın dedigi gibi mediumda convert etmeyi deneyecegim.

avi converter programının installer ını rapide upload etsek acaba mtnc arkadasın sorunu çözülür mü?
  • linkin_park20, medium convert seçeneği ile sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir
    avi converter 3.0 versiyonu olması gerekli.bizim cd lerin içindeki bu.Rapid e upload etmeyi
    deneyin isterseniz, olmazsa ben de deneyebilirim.Şu an itibariyle rapid biraz yavaş...
  • arkadaşlar, geçirdigim göz rahatsızlıgı ve grip nedeniyle bir süre forumdan uzak kaldım ve artık forumda cok fazla vakit geçiremeyecegim. en azından bir süre için. STG44 imkanın varsa arkadaş için upload edebilirsen güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.