Şimdi Ara

İNGOO MP4 PLAYER İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
37.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca pakette mp4 playerdeki şarkıları otonuzda dinlemek için kullanılan kaset aparatıda var. kasetçalarlı arabalar için oldukça kullanışlı Orite modelde bu aparatta pakete dahilmi bilmiyorum. Dahili hoparlör kimilerini tatmin etmeyebilir. Ama en baştada söylediğim gibi oda ortamında ders çalışırken mesela rahat bir şekilde dinlenir.

Orjinalden alıntı: linkin_park20

oritede bu aparat yok.utanmasalar cd sdini falanda vermiycekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 22 Ocak 2008; 20:13:58 >
  • arkadaslar incelemeleri okudum fiyatta sanırım uygun bende istiyorum bi tane ingoo mp4 player ama nasıl alacam bana bi yardımcı olursanız cok sevinirimmm
  • quote:

arkadaslar incelemeleri okudum fiyatta sanırım uygun bende istiyorum bi tane ingoo mp4 player ama nasıl alacam bana bi yardımcı olursanız cok sevinirimmm

istanbuldaysan turkuaz29ist ürünü sana elden teslim edebilir. benim gibi istanbul dışındaysan kargo ile.
  • turkuaz29ist sağolsun ödemeyi yaptığım günün akşamı kargo ile ürünü gönderdi.Dün öğlen elime ulaştı.
    Bir tek garanti belgesi unutulmuş, onu da daha sonra göndereceklermiş.
    Vaktim olmadığından akşam kısıtlı olarak bakabildim.linkin_park20 ve vincee arkadaşlar zaten çok detaylı incelemelerini ilk
    sayfada yapmışlar.Ben de biraz alıştıktan sonra (özellikle dokunmatik tuşlara) birkaç noktayı belirtirim.

Ama ilk izlenimlerim ve arkadaşlarımın izlenimleri olumlu.Fiyat performans açısından beklediğim gibi çıktı.
  • quote:

turkuaz29ist sağolsun ödemeyi yaptığım günün akşamı kargo ile ürünü gönderdi.Dün öğlen elime ulaştı.
    Bir tek garanti belgesi unutulmuş, onu da daha sonra göndereceklermiş.
    Vaktim olmadığından akşam kısıtlı olarak bakabildim.linkin_park20 ve vincee arkadaşlar zaten çok detaylı incelemelerini ilk
    sayfada yapmışlar.Ben de biraz alıştıktan sonra (özellikle dokunmatik tuşlara) birkaç noktayı belirtirim.

Ama ilk izlenimlerim ve arkadaşlarımın izlenimleri olumlu.Fiyat performans açısından beklediğim gibi çıktı.

hayırlı olsun STG44. Video çevirme, altyazı gömme ile ilgili soruların olursa elimizden geldigince yardım etmeye calısırız. iyi günlerde kullanırsın inş.
  • hayırlı olsun, güle güle kullan
  • Teşekkürler, sorum olursa burada paylaşırım.İlk etapta şu an için şarjı bittiğinden dolayı usb den şarja başladım.
    Herhalde 4 saat kadar tutmak icab eder diye düşünüyorum ilk seferinde.
  • Arkadaşlar sorular üzerine yazıyorum:

İNGOO İN240 MODELİ KARGO DAHİL 115 ytl DİR.

İNTERNET ÜZERİNDE HAVALE YAPTIĞINIZDA AYNI GÜN KARGOYA VERİLİR.

KREDİ KARTINA YATIRDIĞINIZDA ERTESİ KARGOYA VERİLİR. ALAN ARKADAŞLARDA BU YÖNTEMLE ALMIŞTIR. ÇOK ŞÜKÜR GÜVEN KONUSUNDA BİR ŞİKAYET OLMADI BUGÜNE KADAR.
    SİPARİŞLE İLGİLİ SORULARINIZ İÇİN ÖZELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

SAYGILAR.
  • Dün öğlen itibariyle kardeşim için sipariş verdiğim cihaz da elimize ulaştı.Turkuza29ist sağolsun bu sefer korumalı kargo poşeti
    içerisinde gönderimini sağlamış.Önceki siparişten eksik kalan fatura ve garanti belgeleri de geldi.
    Bu hafta sonu becerebilirsem cihazın birkaç fotoğrafını da koyarak ses çıkışı otomobil teybine bağlanmış haliyle görüşlerimi
    yazacağım.Ancak ilk etapta şunu söyleyeyim, şirkette hangi arkadaşım gördüyse video görüntüsünü oldukça beğendi, zaten videolarda lip-sync problemi yok yani görüntü ve ses birbiriyle tam anlamıyla uyuşuyor.Önemli olan da bu zaten.Fiyatını söylediğimde de şaşırdılar.
    Ben de şu kısa zamanda incelediğim haliyle, bu tür bir media oynatıcı cihaz satın alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum açıkçası.

Görüşmek üzere...
  • bır kac gundur bu tarz bı urun aramaktayım gerek urunun fıyatı gerek ıhtıyaclarımı karsılayacak olması benı bu urune yonelttı. Benim merak ettıgım konu urunu elden alma gıbı bır sansımız var mı? Aslında bana bu konuda yardımcı olacak olan arkadaslar msn den bılgı verırse cok sevınırım.

msn: wanker_san666@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanker_san666

bır kac gundur bu tarz bı urun aramaktayım gerek urunun fıyatı gerek ıhtıyaclarımı karsılayacak olması benı bu urune yonelttı. Benim merak ettıgım konu urunu elden alma gıbı bır sansımız var mı? Aslında bana bu konuda yardımcı olacak olan arkadaslar msn den bılgı verırse cok sevınırım.

msn: wanker_san666@hotmail.com

Ürünü istanbul içindeysen elde alma şansın var , bende öyle yapacağım büyük ihtimal yarın alıyorum aslında bugün alıcaktım ama bağcılar tarafını bilmediğim için gidemedim inş. yarın oraları bilen bir arkadaşmla gidip ürünü alıcağım
  • hmm ben bahcelıevlerde oturuorm yer bıze oldukca yakınmıs turkuaz29ist bna satıs yaptıgı yerın numarasını pm atarsa cok sewınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanker_san666

hmm ben bahcelıevlerde oturuorm yer bıze oldukca yakınmıs turkuaz29ist bna satıs yaptıgı yerın numarasını pm atarsa cok sewınırım

Valla satış yaptığı bir yer varmı bilmiyorum , ben direk elden teslimat yada kargo ile gönderdiğini biliyorum , bana tel. numarasını ismini fln vermiştide , bağcıları bilmediğim için kendisini hiç rahatsız etmek istemedim ama ben yinede sana ÖM ile iletiyim numarayı fln hadi şimdiden hayırlı akşamlar
  • Arkadaşlar elden farketmez bizim için ama buluşmak hem sizin için zor hem bizim için. Kargo en rahatı bence kargoyu düşünün.

Saygılar
  • donanimhaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 0:4:28 >
  • İyi akşamlar; nihayet fırsat bulup, cihazı kaset adaptörüyle otomobilin radyo teybine bağlayıp deneme
    fırsatım oldu.En üstte arkadaşların belirttiği gibi, kaset adaptörü kutunun içinden eşantiyon olarak
    çıkıyor.Haftasonu Teknosa da 16 YTL.'ye gördüm.Cihazın sesini azar azar açarak denedim, gayet kaliteli
    ses verdi.Altta, biri cihazın arka kapak görünümünden diğerleri de sırasıyla mp3 çalarken ve video klip oynatırken toplam üç tane fotoğrafı var.Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.

http://img256.imageshack.us/img256/8862/resim1fs3.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/5488/resim2zw3.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/8783/resim3sy2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STG44 -- 10 Şubat 2008; 23:13:59 >

• MERHABA ARKADAŞLAR;

MARKANIN TANINMAMIŞ OLMASI SİZLERİ BELKİ KORKUTUYOR OLABİLİR. BU YÜZDEN YİNE PROMOSYONLU SATIŞ YÖNTEMİMİ TV'Lİ MODELDE DE KULLANMAYI UYGUN GÖRDÜM:)

SADECE 3 ADET İÇİN SINIRLI OLAN BU TEKLİFİMDE

4 GB KAPASİTELİ PLAYER İÇİN KARGO DAHİL 185 YTL TALEP EDİYORUM.

ÖZELLİKLERİ YUKARIDA YAZIYOR. ÜRÜNÜN ÇEKİM GÜCÜ ZATEN OLDUKÇA İYİ ZATEN FİYATLARI İNCELERSENİZ TV'SİZ MODELLERİN FİYATININ BİLE 200 DEN AŞAĞI OLMADIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ.

ALANLARDAN TEK RİCAM ŞU HERZAMANKİ GİBİ:))

ALIN VE SADECE İZLENİMLERİNİZİ YAZIN FOTOĞRAFLI OLARAK.

SAYGILAR
  • donanimhaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 0:4:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

MERHABA ARKADAŞLAR;

MARKANIN TANINMAMIŞ OLMASI SİZLERİ BELKİ KORKUTUYOR OLABİLİR. BU YÜZDEN YİNE PROMOSYONLU SATIŞ YÖNTEMİMİ TV'Lİ MODELDE DE KULLANMAYI UYGUN GÖRDÜM:)

SADECE 3 ADET İÇİN SINIRLI OLAN BU TEKLİFİMDE

4 GB KAPASİTELİ PLAYER İÇİN KARGO DAHİL 185 YTL TALEP EDİYORUM.

ÖZELLİKLERİ YUKARIDA YAZIYOR. ÜRÜNÜN ÇEKİM GÜCÜ ZATEN OLDUKÇA İYİ ZATEN FİYATLARI İNCELERSENİZ TV'SİZ MODELLERİN FİYATININ BİLE 200 DEN AŞAĞI OLMADIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ.

ALANLARDAN TEK RİCAM ŞU HERZAMANKİ GİBİ:))

ALIN VE SADECE İZLENİMLERİNİZİ YAZIN FOTOĞRAFLI OLARAK.

SAYGILAR

• aynı ürün değişik markalarla piyasada

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50098#tablnk

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd49820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcankesal -- 17 Şubat 2008; 22:19:03 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.