Şimdi Ara

inik araç lastiği ile gidebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler aracım 4 gündür yatıyor ara ara çalıştırıyorum geçen gün ön saü lastik inmişti fark etmedim lastiği kesmişmisin 6 7 atdır stepne ile geziyorum zaten krikoda arzalı bu yedek lastikte çok yavaş şekilde hava kaçırıyor 6 7 adydır 3 4 günde bir hava basarak idare ediyorum hem gitmişkene bi yıkamayada giriyorum neyse uzattım lastik tamamıyla inik çok yavaş şekilde evin 1 kaç sokak aşağıda lastikçiye gitsem şişirmek için sorun olurmu zaten başka lastikte yok bunu bozmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir_üye -- 2 Şubat 2016; 21:41:05 >

• Nick-konu uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

Nick-konu uyumu

konu ciddi hocam kesinlikle ss de atarım ama şimdi uğraşamam neyse gidebilirmiyim
  • updullah
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakir_üye

quote:

Nick-konu uyumu

konu ciddi hocam kesinlikle ss de atarım ama şimdi uğraşamam neyse gidebilirmiyim

Asfaltsa rahat gidersin , çukurlu falansa gene gidersinden jant hasar görebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Nick-konu uyumu

Asfaltsa rahat gidersin , çukurlu falansa gene gidersinden jant hasar görebilir

kesermi hocam jant lastiği
  • Normal şambirelli lastik ise ve tamamen inikse jant lastiği keser.Hafif şişik ise lastiğin içindeki teller kırılıyor.
    Lastik dublex ise şişince durmassan baya yol gider.Yine tamamen inik gitmeyi denersen jant lastiği keser.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

Normal şambirelli lastik ise ve tamamen inikse jant lastiği keser.Hafif şişik ise lastiğin içindeki teller kırılıyor.
    Lastik dublex ise şişince durmassan baya yol gider.Yine tamamen inik gitmeyi denersen jant lastiği keser.

anladım hocam yani bu şekilde gidemiyorum şimdi bu lastikleri kaldırmassan şişmez diiyorlar krikoda yok bakalım ne yapıcam
  • quote:

quote:

Normal şambirelli lastik ise ve tamamen inikse jant lastiği keser.Hafif şişik ise lastiğin içindeki teller kırılıyor.

anladım hocam yani bu şekilde gidemiyorum şimdi bu lastikleri kaldırmassan şişmez diiyorlar krikoda yok bakalım ne yapıcam

Kaç tanesi patlak?

Lastikçi geçen sene 4 patlak lastiği 100 liraya yama yapmıştı,tabi tek tek tekerleri krikoyla söküp dükkanda yamamıştı.
    Birde kriko olmadan şişmez doğru diyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Kaç tanesi patlak?

Lastikçi geçen sene 4 patlak lastiği 100 liraya yama yapmıştı,tabi tek tek tekerleri krikoyla söküp dükkanda yamamıştı.
    Birde kriko olmadan şişmez doğru diyorlar.

patlak değil sadece inik tamamıyla sadece ön sağ teker inik diğerleri hespsi noraml şişikler

• Sağ tekeri havaya kaldırıp şişirirsen çok kaçak yoksa götürür lastikçiye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.