|
İNİNAL 75 TL HARCAMAYA 20 TL İADE 29-30 EYLÜL İLK ONBİN KİŞİ (2. sayfa)
-
-
Yüzde 10 anında iade ediyor. 2 tl de hesap işletim ücreti kesiyor. Sms masrafı da var :) -
O kadar uzun zamandır kartı kullanmıyorum ki, kart bile yenilenmiş, katilmadigim hâlde Harcama kampanyası adı altında 98 e 14.70 TL iade daha geldi, bir yüz TL daha gönderdim toplam da 20 TL yattı, ne olduğunu bilmiyorum -
14.70 TL size özel yüzde 15 indirim toplamda 20 TL indirim kampanyası. Bazı müşterilere yüzde 10, bazılarına yüzde 15 tanımlanıyor. Bu kampanyanın iadesi 1 Ekim'de yüklenir hesaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabriel+ -- 29 Eylül 2021; 16:47:8 > -
Yıllardır kullanmam kartı banada %15 gelmiş
Fakat telefon 2322 ye mesaj göndermiyor anlamadım neden ? -
bende sana özel %10-15 falan yok sanırım, hiç kullanmadım gerçi bunu. havale ile para yolladım 10dk oldu gelen giden de yok daha
edit : kampanyalarda en altta ilk harcamana özel %15 varmış, ININAL15 yazıp 2322 o da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 29 Eylül 2021; 17:2:40 > -
15 dk civarı sürüyo hep en yavaş sistem bunlarda
-
Parayi hesaba attiktan sonra nerede harcayabiliriz ki ya alincakda birşey yok -
Ağa bu ininal kadar uyanık firma görmedim.
Neden 28-30 Eylül yapıyor, Çünkü parayı atar atmaz2 TL aylık ücret kesecek, sonra bir kısım insanlar para yüklerken de 2TL verecek ( bir kısım ücretsiz atacak o kabul )
Etti mi sana 4TL sonra ise ödülü bilerek ay sonuna getiririp hemen yüklemiyor, bir sonraki ay yüklecek.
O zaman ne olacak hoop bir 2 TL daha ücret ( tabi bu dediğim aylık ücreti 1-30 Eylül baz alarak kesiyorsa geçerli )
Toplamda en az 4 en fazla 6TL cepte zaten.
Ama aidatı son aidat ödemeden 30 gün sonra kesiyorsa 2TL daha eksik tabiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 29 Eylül 2021; 17:8:56 > -
Hepsiburada cüzdana attım -
Bukadar yazı 2 TL için mi ?quote:
Orijinalden alıntı: xxlboyAğa bu ininal kadar uyanık firma görmedim.
Neden 28-30 Eylül yapıyor, Çünkü parayı atar atmaz2 TL aylık ücret kesecek, sonra bir kısım insanlar para yüklerken de 2TL verecek ( bir kısım ücretsiz atacak o kabul )
Etti mi sana 4TL sonra ise ödülü bilerek ay sonuna getiririp hemen yüklemiyor, bir sonraki ay yüklecek.
O zaman ne olacak hoop bir 2 TL daha ücret ( tabi bu dediğim aylık ücreti 1-30 Eylül baz alarak kesiyorsa geçerli )
Toplamda en az 4 en fazla 6TL cepte zaten.
Ama aidatı son aidat ödemeden 30 gün sonra kesiyorsa 2TL daha eksik tabiki
-
quote:
Orijinalden alıntı: grandprix
Hepsiburada cüzdana attımTeşekkürler
-
1 ay sonra değil ekim diyor cuma günü -
quote:
Orijinalden alıntı: kosesoysahin
1 ay sonra değil ekim diyor cuma günüekim sonraki ay, yani 1 aidat daha talep edecek
ödül yatar yatmaz 18TL ye düşecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 29 Eylül 2021; 17:20:37 > -
Kazandınız yazan mesajda Harcama kampanyası diyor, o muhtemelen kişiye özel bir kampanya bende de yok ama arkadaşıma bu kampanya için harcama yaptığında geldi toplam 100TL ye 20TL iade. Bu kampanyanın iadesi 1 Ekim'de yapılacakmış, şartlarda yazıyor. Ben böyle yorumladım yani. -
t.yol cuzdana yuklesek kabul eder mı acaba? -
Harcama kampanyası da varmış galiba harcama yapınca iade geldi 1 ekimde de 20 tl gelecek bir de trendyol koleksiyon kuponunu kullandım masa lambası aldım üstüne de 5 tl kazandım nasıl oldu bilmiyorum ama ininal ilk kez bir işe yaradı
-
İninal in masrafı çok kazanç kurtariyorsa yapılabilir. -
Sanalmarkette kullanabilir miyiz acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X