Şimdi Ara

İNİNAL 75 TL HARCAMAYA 20 TL İADE 29-30 EYLÜL İLK ONBİN KİŞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
6
Favori
6.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harcamayı istediğiniz yerde yapabilirsiniz. İninal kartı kampanyalar yaptığında aktif olarak kullanıyorum. Aylık 2 lira kesiyor ama getirisi benim için daha fazla. Arada kişiye özel kampanyalar da yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantis

harcamayı istediğiniz yerde yapabilirsiniz. İninal kartı kampanyalar yaptığında aktif olarak kullanıyorum. Aylık 2 lira kesiyor ama getirisi benim için daha fazla. Arada kişiye özel kampanyalar da yapıyor.

Hesapta para yoksa, eksi bakiyeyemi düşüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 30 Eylül 2021; 1:44:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Ağa bu ininal kadar uyanık firma görmedim.

Neden 28-30 Eylül yapıyor, Çünkü parayı atar atmaz2 TL aylık ücret kesecek, sonra bir kısım insanlar para yüklerken de 2TL verecek ( bir kısım ücretsiz atacak o kabul )

Etti mi sana 4TL sonra ise ödülü bilerek ay sonuna getiririp hemen yüklemiyor, bir sonraki ay yüklecek.

O zaman ne olacak hoop bir 2 TL daha ücret ( tabi bu dediğim aylık ücreti 1-30 Eylül baz alarak kesiyorsa geçerli )

Toplamda en az 4 en fazla 6TL cepte zaten.

Ama aidatı son aidat ödemeden 30 gün sonra kesiyorsa 2TL daha eksik tabiki

turkcell var bir de smsten gider. Bu ininal kadar pinti ve uyanık görmedim ben de..

• %15 harcama iadesi ile 100/35 oldu gayet karlı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce alışveriş yapmadım ve %15 bende var ama yararlanamıyorum.

siparişimde iptal oldu para askıda kaldı 50 yıla geri verirler artık.

SMS gönderdim sallamadı, doldu herhalde katılım?

Ne kanser kart yav... her işlem 100 yıl sürüyor sildim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 30 Eylül 2021; 9:54:27 >
  • 11:25 de kampanya sms i attım, 12:25 de sipariş geçtim 20tl anında geldi. 1 ekim felan bekletmedi  

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    O başka kampanya bu değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam sms attığında cevap geldimi dünden beri yanıt gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cangundogdu1993

hocam sms attığında cevap geldimi dünden beri yanıt gelmiyor

kontör 0 olan hatta denedim sms gitti ama cevap gelmedi, kontör olan hatta 1 tl düştü, cevap sms i geldi. kampanya katılım talebiniz alındı diye.

cevap için teşekkürler hocam :)

• Migros'ta 150TL üstü harcamaya 20 TL indirim kampanyası da varmış. Moneypay veya Migros hediyem karta da yüklesek indirim yansır değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Migros'ta 150TL üstü harcamaya 20 TL indirim kampanyası da varmış. Moneypay veya Migros hediyem karta da yüklesek indirim yansır değil mi?

Dün migrostan 150 çekim yaptırdım bahsettiğiniz iade verilmedi. 2000 kişi dolmuş sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesadufi

Dün migrostan 150 çekim yaptırdım bahsettiğiniz iade verilmedi. 2000 kişi dolmuş sanırım.

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam, olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EAY-

Hesapta para yoksa, eksi bakiyeyemi düşüyor?

Alıntıları Göster

hesapta para yoksa para kesmiyor. Yüklediğiniz an hemen 2 lira kesiyor

• yemeyin bunu ininalın numarası ilk gün de yapsanız ilk 10bine giremezsiniz

• ininal'den eft yapılabiliyor mu hesaba direk? ben trendyol'a attım 2 kampanyaya katılıp, yatmazsa çekerim geri cüzdandan.

• Parayı bankaya aktarmak için 50 bin tane bilgi istiyor üzerine bekle babam bekle...

Allah çarpsın acayip kanser oldum bu ne boktan uygulama?

2 kuruş için uğraştığımız şeylere bak sabır

HAPİS KALDI PARA LANET GİRSİN

durduk yere 150 tl zarara girdim  

SMS ile kampanyaya katılım sağlayın yazısını görünce kaçmam lazımdı puu allah belasını versin

@EvolT desteği ile hapisten kurtardım parayı bir daha ininalı indirirsem bütün forum beni öpsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 30 Eylül 2021; 23:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yemeyin bunu ininalın numarası ilk gün de yapsanız ilk 10bine giremezsiniz

KİMSENIN yapmadıgı sey ancak ındırım verıyor

ulasım 100/20 mısal

sms yolladım cevap bıle gelmıyor..instagram gıydırdım..aradılar.. kayıt aldı geri.. dedim zaten kmp 1 gunluk..neyın kaydı

acılıyet belırtecekmış..

yaw he he dedım gectım.. gıden 2 tl aylık ucret 75 de beles ışlem hacmı yapmış olduk.. yıne sıldım

• 2000 kişiye puan deyip oltayı salıyor. belki 100 bin kişi boşyere harcama yapıyor, sms ücreti ödüyor. zokayı yutan öğreniyor ama iş işten geçiyor. biz burdan yazalımda tecrübeden faydalanan olur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet macit -- 1 Ekim 2021; 0:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesadufi

Alıntıları Göster

Hocam bugün akşam saatlerinde 3 farklı İninal kart ile Migros'ta işlem yaptım ve iade geldi, bilginiz olsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.