Şimdi Ara

ininal kart hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, internette güvenli alışveriş yapmak için ininal kart almak istiyorum ama aklımda yanıtlanmayı bekleyen birkaç soru var, bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim :)

1-) ininal kartım çalınıp çalanlar tarafından kötü amaçla kullanıldığı zaman herhangi birşekilde kart eksilere düşüyor mu (ve bu şekilde kendi üzerime borç kalma ihtimali var mı) ?

2-) Her ininal kartın maximum limitinin 2000tl olduğunu okudum, bu durumdan sonra yeni bir ininal kart mı almak gerekiyor?

3-) Ininal kart aldığım zaman içine para yüklemek için ilk önce internet üzerinden aktif etmem gerekir mi? Yoksa sadece alışverişe başlayabilmek için mi internet üzerinden aktif ediyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nareturkey -- 18 Ağustos 2016; 16:08:00 >

• nareturkey N kullanıcısına yanıt
    Hocam kart ön ödemeli olduğu için eksiye düşmez. Ayrıca kartın şifresi olacak ve internet alışverişlerinde telefonuna işlem ile ilgili güvenlik kodu geliyor. O yüzden kartını çaldırsan bile işlem yapılması zor ihtimal. Zaten nakit para çekme gibi bir olayı yok.

Limitleri ininal'in kendi sayfasından kontrol etsen daha iyi olur ama aylık 750 lira yükleme limitin var. Yıllık 5000 diye aklımda kalmış.

Para yüklemek için öncelikle kartı aktif etmen lazım. Daha sonra para yükleyip kullanım yapabilirsin.
    Yasin tutuyorum enpara actir. Uğraşma bunlarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delpiero68

Hocam kart ön ödemeli olduğu için eksiye düşmez. Ayrıca kartın şifresi olacak ve internet alışverişlerinde telefonuna işlem ile ilgili güvenlik kodu geliyor. O yüzden kartını çaldırsan bile işlem yapılması zor ihtimal. Zaten nakit para çekme gibi bir olayı yok.

Limitleri ininal'in kendi sayfasından kontrol etsen daha iyi olur ama aylık 750 lira yükleme limitin var. Yıllık 5000 diye aklımda kalmış.

Para yüklemek için öncelikle kartı aktif etmen lazım. Daha sonra para yükleyip kullanım yapabilirsin.

cevap için teşekkürler, ininal kart aldım ve kişiselleştirdim.

Tabi kişiselleştirmek için T.C kimlik no, annenizin kızlık soyadı ve kendi doğum günümü istedi ama bir yandan da kaygılandım; verdiğim bu bilgilerle diğer bankalardaki hesaplarımda işlem yapabilirler mi? Biliyorum ininal kart master card'ın bir ürünü, ama aklımda öyle bir soru işareti kaldı. Tamamen güvenli mi güvenebilir miyim?

Tabi ki, Regülasyon gereği ek bilgiler ve doğrulama süreçleri çok daha güvenli ve iyi hizmet vermek içindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.