Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.587
Cevap
192
Favori
540.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ehiamico

Benim anlamadığım karta atılan para eft yapılamıyor ve atm'den de çekilemiyor. Kartta kalan parayı alışverişte mi kullanıyorsunuz?
    Her yüklemeden komisyon alıyor ve aylık kullanım ücreti de var. Sıcak fırsatçılar ne buluyor bu kartta? Bilmediğim bi avantajı mı var?
    Valla hocam bende anlamadım. Bu kadar nazlı bir sistem ve işlem ücreti masraf vs. Her şey var.avantajını bende merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Valla hocam bende anlamadım. Bu kadar nazlı bir sistem ve işlem ücreti masraf vs. Her şey var.avantajını bende merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    işimize gelen kısmında bankalar ayıktı zaten. artık kullanılamıyor kredi kartı
  • Son durumu bilen var mı acaba? Bugünden itibaren kredi kartı ile yükleme yok mu?

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Migros Jetler hariç (14 Hazirana kadar) diğerleri sadece nakit ile yükleme yapıyor. Sanırım ŞOK Marketler le başlayacak.
  • Bugün kredi kartıyla yüklene yapamadım, kalktığını söylediler.

• Şok marketlerde başladı mı acaba

• migrosjetlerde ininal yüklemesi için bugün son gün. diğer migroslarda olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

migrosjetlerde ininal yüklemesi için bugün son gün. diğer migroslarda olmuyor.
    Boşuna migrosjet lere gitmeyin. Ordan da yüklenmiyor. Komple kaldırdılar.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    2 saat önce yükledim. ankara 4.cd migros
  • Beyler ben 1 yıl önce kartı aktif kullanıyordum icinde 10 tl civarı vardı her ay kesmis simdi ben para yüklersem önceki ayları kesiyormu yoksa sonraki aylardamı kesicek.

• boombip kullanıcısına yanıt
    Normal kurun uzerine %7 vergi koyuyorlarmis diye duydum. Dogru mudur ?

• eyup.12 E kullanıcısına yanıt
    öyle bir bilgim yok. ancak dolar kuru 5.92 ise türk lirası olarak hesaba tl olarak yansıması 6.05'lerde oluyor. bir kez yurtdışında bu hatayı yaptım. 300-400tl harcadıktan sonra ininal hesabını kontrol ettiğimde şok olmuştum.
  • tamamdir tesekkurler

• Migros'ta bugun itibariyla kredi kartiyla ininal yuklemesi bitti. Ozellikle her kredi karti kampanya konusunda ininal yapsak olur mu diyen gevsek agizli forum uyelerini 3-4 yildir uyariyorduk. Bunlari aleni soylemeyin, ozel mesajla bilgi alisverisi yapin dedik. Dinletemedik. Banka, ininal yapinca mi batacak diye diye ininal-migros olayini 80 yasindaki ihtiyarlarin bile ogrenebilecegi kadar yaymayi basardilar. Ozellikle instagram ve facebook seyahat gruplarinda ve interrail sayfalarinda bu olay yine ayni tipler tarafindan en ince detaylarina kadar anlatildi. Sonuc olarak migros bankalar tarafindan tehdit edilerek, kredi kartiyla ininal yuklemesi sona erdirildi. Simdi ininal yuklemesi şok markete gelecek deniyor. Gelse bile kredi kartiyla yukleme yapilabilecegini sanmiyorum. Gecmis olsun herkese. Umarim bu olay ders olur.

yav gerçekten aşırı sinir oldum kasada yükleme yapmadılar artık bitmiş yükleme olayı bu şoka gelir mi acaba bilemedim ki
    Ben de konudan habersiz bir şekilde ininal yüklemesi yapmak istedim. Bugün ankara'da 3 ayrı migrosa gidip duruma şahit oldum. ilk migrosta kredi kartı ile ödemelerde bir sıkıntı olduğu söylendi. ardından çok yakında buşunan diğer migrosa gittim, sistem 2 gündür bozuk denildi. İnat ettim, 3. bir migrosa gittim, burada kredi kartı ile yüklemelerin sonlandığı talimatı geldiği bilgisi verildi. Tabi şok oldum ama yapacak birşey yok. Geçmiş olsun diyelim :)
    Yıllardan beri iyi faydalandık, migros yüklemeleri ile ilgili yazılan çizilen pek ben görmesemde onlardan dolayı sonlandırdılarsa yazık olmuş.

• Şok marketlerden yükleme yapabilen var mı ? Artık kredi kartı ile yükleme dönemi bitti mi ?
  • Artik Kredi karti ile yukleme doneme bitti gecmis olsun. Artik kampanayada yok eskisi gibi forumu kapatmanin vakti geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.