Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.587
Cevap
192
Favori
540.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski kartta bakiye var. postan geçince hata veriyor.
  • Şoklarda kredi kartla yükleme yapılıyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Valla hcm kimse bilmiyor bu durumu daha.Magazalara sormak lazım ancak demekki kimse şok markete gitmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Valla hcm kimse bilmiyor bu durumu daha.Magazalara sormak lazım ancak demekki kimse şok markete gitmiyor
    şok markette kart satışı var ancak yükleme sadece nakitle.arkadaşlar hepimiz bence şok iletişim kısmından kredi kartıyla yükleme talebimizi iletelim.sonucta bu satışı yapan kurumla alakalı bir durum.
  • Playstation store da harcama yapamıyorum kart bilgileri geçersiz diyor bu yeni kartta. Eskiden sorunsuz alışveriş yapabiliyordum

• İninal kendi kendini bitirdi açıkçası , şimdi hiç bir yerden komisyonsuz para yükleyemiyoruz. İki ay teknosadan uzattılar o da bitti çoktan. Bir çok sorunu olan bir kart su an.

• Ps storedan alışveriş yapabilen var mı yeni kartla

• İnternet sitelerinde bitmis benim kuzen alicakdi her yerde bitmis. Neden stogu adamakilli hmayarlamadilarsa.

• 1-yeni ininal kart için aylık kullanım ücreti o ay kullanım olmaz ise bakiye de para var iken para çekiliyor mu ?
    sitesinde bazı yerlerde bakiye varken her türlü 2 tl alınacak gibi derken bazı yerlerde
    Hangi ay kullanılırsa yalnızca o ayın kullanım ücreti bakiyeden düşülür. diyor tamamen yanıltıcı bir durum var...
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    Yeni ininalı neden kullanmak istiyorsunuz ki?Ne avantajı var

• Hala kredi kartı ile yükleme yok sanırımım öylemi?
  • bankaların yeni market kampanyaları geliyor, çoğuna katılamıyorum.... marketlerin hediye kartı hariç bir yöntem bulabilen varsa haber verebilir mi? :)
  • NKolay yükleme noktalarında ininal yüklenebilir diyor. Hiç kredi kartı ile yükleme yapan oldu mu? Bazı küçük bakkallarda NKolay ibaresini görüyorum.
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    ininal için bilgi bulamadım ama passolig için şöyle bir bilgi buldum: "N Kolay İşlem Merkezi'ne giderek kartınıza nakit yükleme yaptırabilirsiniz. "
  • berat256 B kullanıcısına yanıt
    Fikri olan yok mu ?
  • berat256 B kullanıcısına yanıt
    Uygulamada vardı

• Eski ininal karta 78tl bakiye vardi. Uygulamaya girince yeni kart geçiş yapın filan dedi geçiş yaptım sanalkart oluşturdu ve 78tl bakiyeyi yeni karta taşımadı kaç defa aradım sürekli kayıt alıyorlar bu durum ile karşılaşan oldu mu arkadaşlar.

• Şok marketlerden sadece nakit olarak mı yükleniyor bakiye?

• Bu aralar alışverişlerde hata veriyor kart. Başka sorun yaşayan var mı?

• macnair kullanıcısına yanıt
    Evet bunun cevabını bilen var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.