Şimdi Ara

İninal Kart ile D&R nin sitesinden alışveriş yapabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce ininal kart ile D&R nin sitesinden alışveriş yapan oldu mu ? Eğer yapılabiliyorsa yarın kartıma para yükleyip bir kaç ürün almak istiyorum .

Daha önce hiç araştırmadan para yükledim ve sahibinden.com dan alışveriş yapmaya çalıştım , yapamadım site kabul etmiyormuş . Bundada böyle olsun istemediğimden sorayım dedim . Yardımcı olursanız sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga277

Merhabalar ,
    Daha önce ininal kart ile D&R nin sitesinden alışveriş yapan oldu mu ? Eğer yapılabiliyorsa yarın kartıma para yükleyip bir kaç ürün almak istiyorum .

Daha önce hiç araştırmadan para yükledim ve sahibinden.com dan alışveriş yapmaya çalıştım , yapamadım site kabul etmiyormuş . Bundada böyle olsun istemediğimden sorayım dedim . Yardımcı olursanız sevinirim .

oldu mu kardeş bende yapıcam da
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Oldu kardeşim . 3-4 defa alışveriş yaptım hiç bir sorun olmuyor. Kitap filan alacaksan hiç düşünmeden al derim . Kitaplarda en ufak bir yıpranma filanda olmuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga277

Oldu kardeşim . 3-4 defa alışveriş yaptım hiç bir sorun olmuyor. Kitap filan alacaksan hiç düşünmeden al derim . Kitaplarda en ufak bir yıpranma filanda olmuyor .

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.