Şimdi Ara

İninal kart [SS GELDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
17
Favori
25.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebay ve paypal için güzel sistem kurmuşlar 1 lira aylık kesintisi haricinde %1 yükleme kesintisi var sadece..
    Yarın migrosa uğrar şansımı denerim.

Nakit taşımak istemiyor, lazım olduğunda nakit çekmek istiyorsan.
    Kredi kartıylada başına bela almakdan korkuyorsan, hesap kartı alacaksın öğrenci belgen ile.
    Bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 3 Haziran 2013; 15:03:33 >
  • Bakiyenin bir sınırı var mı?1000 lira falan da doldurabilir miyim?
    Bir de bakiyede ne kadar olduğuna bakabileceğim bir yer var mı?
    Edit:Buldum 2000 lira bakiye limiti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinum V -- 3 Haziran 2013; 18:33:23 >
  • Paypal'a ekleniyor diyen arkadaşlar paypal'ın hesap onaylamak için eklediği pin kodunu nerden görüyorsunuz ? online bankacılık sistemi varmı ? yada size gelen bir extre varmı ? bunların ikiside yoksa o pin'i nasıl öğreneceksiniz ?
  • liseliler doluşsun hadi bakıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKivircik

quote:

Orijinalden alıntı: eruhlu_muhdi

Mesaj kalsın bir kaç sorum olacak.

Soruyu alayım hocam.Buradan sorarsanız iyi olur başka arkadaşlarda faydalanabilir.

1-) Direk ptt ye gidip. Vezneden alabiliyormuyuz.
    2-) yukleyebildigimiz tl miktari. Orn 10 25...
    3-) mesela 10 tl yuklersek kac tl kesinti oluyor.
    4-) ptt ye gittigimizde yanimizda en az kac tl olmasi gerekiyor

Tesekurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eruhlu_muhdi -- 3 Haziran 2013; 19:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pttden para yüklemesinde %1 komisyon kesiyosa

10 tl para yüklersen 0.1 tl kesinti oluyor demi
  • Haftaya bugün alıyorum.Ne zaman teslim ediyorlar?

• İNİNAL KART İLE DEALEXTREME DEN ALIŞVERİŞ YAPAN VARSA

https://www.facebook.com/melih.demir.7399

Face'yi eklesin.. sorularım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Paypal'a ekleniyor diyen arkadaşlar paypal'ın hesap onaylamak için eklediği pin kodunu nerden görüyorsunuz ? online bankacılık sistemi varmı ? yada size gelen bir extre varmı ? bunların ikiside yoksa o pin'i nasıl öğreneceksiniz ?

Sitesinden giriş yapınca kart hareketleri yazan yerde yapılan işlemleri görebiliyosun. Pin kodu da orda yazıyor.
  • Her ay 1 TL çekiyor denmiş kullanım ücreti, kartta para olmazsa ne oluyor? Çekemediği ayları sonradan alıyo gibi bişey varmı? Son olarak belirli bir yükleme tarihi zorunluluğu varmı? 3 ay yüklemessen kart iptal vs gibi..
  • yıllardır hayalini kurup düşündüğüm şeyi benden önce yapmışlar Hemen Yari Alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3856B4E17 -- 3 Haziran 2013; 23:30:58 >
  • an itibariyle bende almış bulunmaktayım ininal kartı ama henüz alışveriş yapmadım
  • Bende aldım fakat az para yüklemişim ilk alışverişte para bitti. Herhangi bir atm den para yükleyebiliyormuyuz? Öyle birşey duymuştumda
  • quote:

Evet arkadaslar baslikta dedigim gibi suan pttde ininal icin sira bekliyorum eve gidince detayli bilgi ve ss eklenecek.Suanlik bilinenleri yazayim.

Kartın fiyatı 5 lira
    Pttden minimum 10 lira,migroslardan minimum 25 lira bakiye yuklenmekte
    Karta bakiye her eklendiginde 2 lira vergi kesilir
    Kartin aylik kull. ucreti 1 liradir
    Kartn son 4 rakami sifrenizdir.
    Karti kullanmak,satin almak,bakiye yuklemek icin herhangi bir yaş siniri yoktur
    Kart playerlar icin gayet avantajlidir + steam uzerinden kullanilabilir.

Simdilik bukadar arkadaslar eve gidince SS eklenip detay verilecektir.

İninal kart [SS GELDİ]
     İninal kart [SS GELDİ]
     İninal kart [SS GELDİ]
     İninal kart [SS GELDİ]

Evet beyler ssler bunlar.Kartı şu ufak pakedimsi zımbırtıda veriyorlar Bkz:3.ss
    İçinden SSS ve kartımız çıkıyor.Kartı Pttden ister bakiye yükletmeden ister en az 10 lira yükleterek alabiliyorsunuz.

Sorulara geçeyim ;

Cutnawall hocam ;

Kartı Mastercard ibaresi olan heryerde kullanabilirsiniz,üstüne internette alışveriş,steam,paypal gibi sitelerde kullanabilirsiniz.

Arduino ; Evet

Bluescream hocam ; kartı şimdilik postayla yollamıyorlarmış ileride onu da yapacaklarmış.

4RedSea ; Hocam kartı 5 tlye aldığınızda içinde 5tl yok.Yani kartı satın alma ücreti 5 lira.İçine 10 lira bakiye yükleyince 10 lira olmuş oluyor yani.

Evet soruları alayım soruları...

kardesım
    sımdı sana tek sorum bunu ptt'den ıcerı gırdıgım anda kıme ne dıyecem
    alcam bırde benden ne kadar ıstıyecekler bu kart ıcın..

• Yaş sınırı yok değil mi ? Şimdi ben elimi kolumu sallayıp PTT'ye gidip ininal kart almak istiyorum deyince alacak mıyım ? Herhangi bir evrak, kimlik vs. gerekmiyor mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

Hocam 18 yaşından küçükler ne gibi şeyler için kullanabilir ?

hocam Mastercard ibaresi geçen heryerde kartı kullanabilirler.Alışveriş,karıyı kızı restorana kafeye götürür mastercard geçerse yırtar.Sonra online oyunlarda eşya satın almak için kullanabilir.Paypal üzerinden alışveriş edebilir.Birde bazı arkadaşlar oyunlar üzerinde karakterlerini satıyor parayı pttden yollamasını istiyorlar sattıkları kişiye adamda 18 yaşında birini bulmak zorunda kalıyor vsvs. fakat satıcağın kişiye kartının numarasını verirsen bakiye olarak yükler sende ininal.com'dan online olarak kontrol edip karakter bilgilerini adama verebilirsin.Çok avantajlı bi kart yani.

Gittigidiyor.com'da kullanılıyor mu kart hocam?
    Bir de paypalsız kullanamıyor muyuz? Direk kart numarasını girip?

• Paybyme daha iyi
  • Bu kart gibi olan ama parada çekebileceğimiz kartlar var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastInside

Paybyme daha iyi

Nasıl daha iyi hocam?
  • Migros'tan almıştım ben de. Şu ana kadar Steam ve eBay'den alışveriş yaptım. Güzel bir kart
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.