Şimdi Ara

İninal kart [SS GELDİ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
17
Favori
25.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylık 1 TL vergi kesiliyor. peki aldık hiç kullanmadık o zaman o 1 lira kitlenmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

quote:

Orijinalden alıntı: a.tolga

şimdi bende ziraat ve yapı kredi banka kartı var bunlardan farkı ne bunlarlada internet alışveriş yapamıyomuyuz bilgilendirirsen sevinirim

hocam işin gercegi bu kart .. genelde ögrenci olanlar icin ideal. yani kredi kartı olmayan. mesala adam online oyun oynuyor .veya netten alışveriş yapcak kredi kartı yok

bunu konturlu telefon gibi düşün.. kac lira atarsan o kdr harcarsın

sağolasın yardımın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ Diyelim ki 10 liralik aldik ve birkac gun sonra kullandik parayi bitti bakiye. Nasil nerden para yukletebiliyoruz adim adim anlatır mısın

Ptt - Migros - Tanşaş ve yakında atm lerden yüklenebilecek hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaleturk -- 5 Haziran 2013; 12:07:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghosturk

@ Diyelim ki 10 liralik aldik ve birkac gun sonra kullandik parayi bitti bakiye. Nasil nerden para yukletebiliyoruz adim adim anlatır mısın

Ptt - Migros - Tanşaş ve yakında atm lerden yüklenebilecek hocam.

Güzel o zaman alalım yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Aylık 1 TL vergi kesiliyor. peki aldık hiç kullanmadık o zaman o 1 lira kitlenmesin

Kartı alip kullanmazsan 1tl kesilmez ama kartla disarida 10 kurusluk sakiz alsan kesilir vergi yani kullandigin an gider 1lira

• 18 yasima geldim hic ptt ye gitmedim biri bana ptt den iceri girince nasil alacagimi adim adim anlayabilir mi?

Şimdi kapıdan içeri girdik. Sonra?

• Yok mu anlatacak? Konu acmayim bosu bosuna

• quote:

Orijinalden alıntı: eruhlu_muhdi

Yok mu anlatacak? Konu acmayim bosu bosuna

Gidiceğin PTT şubesi öyle büyük bir yer değilse gitmeni önermiyorum.Kartın adını bilmiyorlar kadın bana telefon kartımı diye sordu
  • İçinde para kalmadı diyelim aylık ücreti tekrar para yatırınca toptan mı kesecek.
    Steam vs gibi siteler için kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

quote:

Orijinalden alıntı: eruhlu_muhdi

Yok mu anlatacak? Konu acmayim bosu bosuna

Gidiceğin PTT şubesi öyle büyük bir yer değilse gitmeni önermiyorum.Kartın adını bilmiyorlar kadın bana telefon kartımı diye sordu

Büyüklükten kastın bina olarak buyuk bir yer mi yoksa şehir olarak buyuk bir yer mi.

Bina olarak diyorsan cok buyuk bir yer degil.
    Şehir olarak diyorsan izmir Menemen

• Istanbul fatih te iki ptt şubesine gittim ikisinde de yok arkadas

• Bu videoda kartı kullandığınız her ay 1Tl kart ücreti ödüyonusuz diyor 2:23'de, kartı kullanmadığımız aylarda aylık kart ücreti olan 1TL'yi almayacak yani öylemi mi? Biri bu konuda kesin bişey söyleyebilir mi?

Facebook sayfasında birisi sormuş;

SORU:Her ay 1 TL çekiyor denmiş kullanım ücreti, kartta para olmazsa ne oluyor, çekemediği ayları sonradan mı alıyor ?
    Beğen · · 19 saat önce

CEVAP:ininal Merhaba sadece kullandiginiz ayi odersiniz bakiye yoksa ve kullanmiyorsaniz odemessiniz ayrica kullanmadiginiz aylarin ucretini sonradan odemezssiniz
    Beğen · Yanıtla · 1 · 19 saat önce

Anlaşılan sadece kullanılan aylarda 1Tl çekiyor. Buda yılda 12Tl kart ücreti değilde kullandığın aya göre değişen bir aylık kart ücreti tablosunu çıkartır. Fakat içinde para olduğu ve kullanmadığınız aylarda bakiye olduğu için aylık ücreti gene çekiyor o yüzden yükleyip bitirmek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 5 Haziran 2013; 16:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Her ay 1 TL çekiyor denmiş kullanım ücreti, kartta para olmazsa ne oluyor? Çekemediği ayları sonradan alıyo gibi bişey varmı? Son olarak belirli bir yükleme tarihi zorunluluğu varmı? 3 ay yüklemessen kart iptal vs gibi..

Kart iptal olmaz, ama telefondaki inial musteri temsilcisi bana, 10 ay yuklemez, 10. ay 10 TL yuklerseniz bakiyeniz 0 TL olur demisti.

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

turkcell hattiniz varsa tim lerden cep t neo kart alin.bu inniala yilda 2 tl veriyorsun ama parayi cekemiyorsun ve sadece ptt ve migroslardan yukleme yapabiliyorsun. Cept neo karta her akbank atm sinden para yukleyebiliyorsun ve para cekebiliyorsun ama yillik 5 tl ucreti.paypala da onaylatabiliyorsun.

Cep T Neo Kart, bir Mastercard degil; yani internette alisveris yapamazsin o kartla istedigin her sitede. Paypal'la yapabilirsin sadece..

quote:

Orijinalden alıntı: |Eren|

encard varken bu alınmaz tabi liseliyseniz orasını bilemem

http://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/default.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinitude

Yüklediğin parayı geri çekebiliyor musun ya da herhangi bir atm'de kullanıp bakiye öğrenme vb. işlemler yapabiliyormuyuz ?

15 TL ceza odeyerek istedigin banka hesabina kartinin icindeki bakiyeyi yollatabilirsin. Bunun icin musteri hizmetlerini arayip bilgilerini vermen gerekiyor..
  • Bu kadar dandik ve ametörce hazırlanmış kart görmedim bu şekilde para verseler bile gidip ptt'den almam :)

• kesintisi gereksiz.
  • MrKivircik M kullanıcısına yanıt
    ben bu kartı psn için alıcam acaba kartı alırken isim soyad ve adres bilgisi vermem gerekiyor mu çünkü psnde istiyor
  • arkadaşlar peki kartın üzerindeki isim ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKivircik

Evet arkadaslar baslikta dedigim gibi suan pttde ininal icin sira bekliyorum eve gidince detayli bilgi ve ss eklenecek.Suanlik bilinenleri yazayim.

Kartın fiyatı 5 lira
    Pttden minimum 10 lira,migroslardan minimum 25 lira bakiye yuklenmekte
    Karta bakiye her eklendiginde 2 lira vergi kesilir
    Kartin aylik kull. ucreti 1 liradir
    Kartn son 4 rakami sifrenizdir.
    Karti kullanmak,satin almak,bakiye yuklemek icin herhangi bir yaş siniri yoktur
    Kart playerlar icin gayet avantajlidir + steam uzerinden kullanilabilir.

Simdilik bukadar arkadaslar eve gidince SS eklenip detay verilecektir.

İninal kart [SS GELDİ]
     İninal kart [SS GELDİ]
     İninal kart [SS GELDİ]
     İninal kart [SS GELDİ]

Evet beyler ssler bunlar.Kartı şu ufak pakedimsi zımbırtıda veriyorlar Bkz:3.ss
    İçinden SSS ve kartımız çıkıyor.Kartı Pttden ister bakiye yükletmeden ister en az 10 lira yükleterek alabiliyorsunuz.

Sorulara geçeyim ;

Cutnawall hocam ;

Kartı Mastercard ibaresi olan heryerde kullanabilirsiniz,üstüne internette alışveriş,steam,paypal gibi sitelerde kullanabilirsiniz.

Arduino ; Evet

Bluescream hocam ; kartı şimdilik postayla yollamıyorlarmış ileride onu da yapacaklarmış.

4RedSea ; Hocam kartı 5 tlye aldığınızda içinde 5tl yok.Yani kartı satın alma ücreti 5 lira.İçine 10 lira bakiye yükleyince 10 lira olmuş oluyor yani.

Evet soruları alayım soruları...

Hocam sen kartı samsung sinema diye çıkartmışın.Acaba sadece samsung un sinemalarında mı kullanabiliyor sun yoksa kartın bütün özelliklerini kullanabiliyor musun ?

• Para cekme var mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.